This or That? TAG: Summer Edition.

Het is weer eens tijd voor een tag, door Northflix werd ik getagd voor deze summer edition this or that tag. Het lijkt deze week ook weer lekker zomers te zijn dus dat komt goed uit. De tag is heel simpel, gewoon steeds kiezen uit 2 dingen, nou dat kan ik wel..

Zee of zwembad? De zee! Daar hoef ik niet eens over na te denken. Ik ben gek op de zee, het zoute water en de golven die op een zand strand slaan. Ja, geef mij de grote blauwe zee maar, een zwembad vol met chloor vind ik veel minder leuk.

Strandvakantie of avontuur? Strandvakantie, ik hoef jullie niet te vertellen dat ik lui ben ; ) Heerlijk warm weer, liggen op het strand aan zee met een boek, drankje erbij en voor de verkoeling af en toe een duik in zee. Heerlijk! Al wissel ik die dagen dan wel het liefst af met lekker toeristisch doen, plaatselijke bezienswaardigheden bezichtigen en shoppen.

Watermeloen of aardbeien? In de zomer.. Watermeloen, zo lekker fris op een warme zomerdag!

Bikini of badpak? Bikini, dan word je toch op de meeste plekken lekker bruin. Badpak is wel praktisch met duiken, mijn bikini topje schuift dan altijd omhoog of omlaag haha

Cola of Icetea? Zomers drink is vaak Icetea en bestel dit ook standaard op het terras.

hoedjeHoed of zonnebril? Hoedje natuurlijk!

Ramen naar beneden of airco? In de auto begrijp ik dus.. In huis kunnen wij de ramen niet naar beneden doen ; ) Airco is heerlijk als het echt bloed heet is en op de snelweg maar in de stad vind ik het altijd lekker om de ramen helemaal open te draaien en te genieten van de wind die dan naar binnen komt.

Zelfbruiner of zonnebrand? Ik heb dit jaar voor het eerst een zelfbruiner spray besteld en hem nog steeds niet uitgeprobeerd! Natuurlijk een kleurtje krijgen is voor mij toch nummer 1, dus met zonnebrand in de zon.

Basketbalwedstrijd of concert? Ik vraag me bij deze vraag vooral af wat deze te maken heeft met de zomer.. Concert.

IJsje of popsicle? Dat is toch hetzelfde? Een lekker ijsje.. Als het heel heet is waterijs maar anders schepijs, chocolade smaak!

Vuurwerk of vuurvliegjes? Vuurwerk, met vuurvliegjes heb ik echt helemaal niets.

Slippers of blote voeten? In beide gevallen heb je blote voeten toch..

Ik tag niemand, volgens mij heeft iedereen hem al wel een keer ingevuld maar je bent natuurlijk vrij om de tag over te nemen ; )

16 reacties op “This or That? TAG: Summer Edition.”

  1. Hahahha Sammie, jouw antwoord op “slippers of blote voeten”. Ik loop liever op blote voeten, vooral als ik in het gras loop. Dat kriebelt zo lekker.

  2. haha leuke gevatte antwoorden op sommige vragen :p ik ben het met veel vragen eens, ik zou hetzelfde kiezen. behalve watermeloen, ik hou van aardbeien <3

  3. hahahaha ja die ijsjes vraag, snap ik ook even niet, en die slippers of blote voeten, lol… ja dat is helemaal waar. Nee ik heb deze tag nog niet gedaan, heb nog wat tags staan om te doen eventueel, maar zo ondertussen denk ik… wordt wel in de winter dat ik ze ooit ga doen, lol.. en ja zo gek kan ik dan zijn 😛

    X

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top