this or that tag

This or That #Tag

Ik ben een klein beetje Koos (of Toos, of Truus maar dat rijmt niet zo lekker) inspiratieloos, ik weet niet hoe het komt en hoe lang het nog gaat duren maar ik weet wel dat ik het gruwelijk irritant vind.. Gelukkig is daar dan altijd wel een tag om in te vullen zodat het hier niet helemaal stil valt. (dat zou tenslotte een doodzonde zijn) Ik vond de this or that tag bij Nesrin en dacht dat het wel een leuke zou zijn om in te vullen.

Fashion

Spijkerbroek of Joggingspak
Lange mouwen of korte mouwen (want dat houdt in dat het lekker weer is)
Jurken of rokken
Streepjes of ruitjes
Teenslippers of sandalen Sorry, maar hier maak ik geen keuze want vind het allebei vreselijk.
Sjaals of hoedjes
Oorknopjes of oorhangers
Kettingen of armbanden
Hakken of platte schoenen
Cowboy laarzen of paardrijlaarzen
Jasje of vest

Poeh.. Moeilijk! Joggingspak zit natuurlijk heerlijk maar daar ga ik niet dagelijks in naar buiten, ik draag toch het meest een jeans. Jurken of rokken vond ik ook een drama, ik heb afgelopen zomer de maxi dress ontdekt en die zit heerlijk maar die draag ik niet als het dit koude weer is. Hakken vind ik erg mooi en heb er tig maar in dit heuvelachtige Nijmegen met 1000 verschillende straatstenen zijn ze eerder mijn vijand.

max factorMake-up

Blush of Bronzer
Lipgloss of lipstick niet dat ik hem ook wel eens echt op mijn lippen smeer.. maar het staat leuk op mijn tut plekje..
Eyeliner of mascara
Foundation of concealer
Neutraal of kleur
Oogschaduw in vaste vorm of losse poeder oogschaduw
Kwasten of sponsjes

Waarom was ik ook alweer aan deze tag begonnen?

Nagels

OPI of China Glaze Uhm.. watte?
Lang of kort
Acryl of natuurlijk
Felgekleurd of donker Ligt aan mijn bui
Met nailart of zonder nailart

rituals tao lijnBody

Parfum of Bodyspray
Lotion of body butter
Douchegel of zeep
Lush of andere merken

Lush vind ik er heel gaaf uitzien en de winkels zijn gaaf maar 1, ik heb geen bad en 2, ik vind het veel te duur.

Haar

Krullend of stijl
Knot of paardenstaart
Schuifspeldjes of clipjes  Gewoon lekker allebei niet.
Haarlak of gel
Lang of kort
Licht of donker
Lok of pony
Los of vast

Krullen vind ik cool maar is me veel te veel werk, ik heb van nature stijl haar met een beetje slag. Licht of donker, ligt een beetje aan het seizoen en aan mijn bui. Op dit moment is het licht maar het kan zo weer donker zijn want bruin blijf ik ook mooi vinden. Kort haar vind ik ook erg leuk maar ben blij dat mijn haar weer wat langer groeit.

tonysZomaar

Regen of zonneschijn
Zomer of winter
Herfst of Lente
Chocolade of vanille
Westen of oosten

Sam.. Deze tag ging toch best voornamelijk over beauty,.. Ja, daar kwam ik later ook achter maar toen had ik hem al getypt.. Dus.. Niet zeuren! Het had ook weer over sokken kunnen gaan ; )

23 reacties op “This or That #Tag”

 1. Sammie toch, hahaha ook leuk om deze kant eens van jou te zien maar volgens mij heb ik jou nog niet zolang geleden de Wicked Music tag gegeven ook, en die vond je GAAF! hahaha Ga je op zoek naar andere tags 😛

  Ik zeg, Wicked Music Tag ben je weer even lekker bezig 😀

  X

 2. Wel heel leuk om je zo wat beter te leren kennen! Iedereen is weleens inspiratieloos, helemaal niet erg. Ik hoop dat je snel weer héél veel inspiratie mag krijgen en anders zijn er altijd nog heel veel leuke tags die je kunt invullen… of niet! Zelf weten natuurlijk hihi.

 3. Leuk om te lezen dit! Ik deed deze tag even voor mezelf toen ik hem aan het lezen was, en bijna al mijn antwoorden waren hetzelfde als die van jou, haha ^^

 4. Ondanks dat het veel beauty was, vond ik het leuk om te lezen hihi. Je hebt me in ieder geval weer aan het lachen gemaakt. En ach, iedereen zit weleens zonder inspiratie toch?! Leuke tag, Koos 😉

 5. Wat een leuke lijstjes zeg, die ga ik in gedachten houden :). Grappig dat zo’n lijstjes opeens heel veel kunnen zeggen over iemand ;).

  Lfs.x

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top