2 in 1 lunchbox van Cosy&Trendy

Tijd voor lunch!

Ik denk dat de lunch mijn favoriete maaltijd van de dag is, daarom vind ik de Pasen leuke feestdagen, lekker uitgebreid ontbijten en lunchen. Dat is voor mij traditie met Pasen, maar ik hou ook van de lunch doordeweeks. Ik hou van brood en broodbeleg! Ik vind het alleen niet lekker om thuis mijn brood al te smeren, tegen de tijd dat ik het ga eten op mijn werk vind ik het brood dan sompig of het beleg warm etc. Ik zet mijn beleg dus altijd aan het begin van de week in de koelkast op mijn werk en neem iedere dag 3 of 4 boterhammen mee in een gripzakje.. uhu, in een gripzakje. Die tijd is voorbij!

Van MegaGadgets.nl kreeg ik deze 2 in 1 lunchbox met bestek binnen een dag thuis gestuurd en dit ziet er toch wel wat beter uit dan een gripzakje ; ) Het zijn 2 bakjes met ieder hun eigen deksel en op het bovenste bakje past het bestek onder een derde deksel. De grijze band zorgt ervoor dat alles bij elkaar blijft zitten en ik heb dit ook even getest. Ik heb 1 van de bakjes gevuld met water, alle deksels dicht gedaan en de band om de trommels heen gedaan. Daarna heb ik als een malle staan swingen en shaken (op muziek) met de lunchbox in mijn handen en het water lekte niet door de deksels heen! Goed spul dus.

Mijn favoriete lunch lekkernijen:

 • Brood en hoemoes.
 • Snoep paprika’s
 • Cherry tomaatjes.
 • Kruidenkaas.
 • Brie.
 • Komkommer.
 • Salami.

tijd voor lunchDe trommeltjes kunnen in de vriezer en ook in de magnetron dus leftovers mee nemen en opwarmen is geen probleem. Nog een pluspunt, de bakjes kunnen in de vaatwasser! Ik kan maar 1 minpuntje ontdekken en dat is dat de bakjes niet enorm groot zijn, voor een grote eter die voornamelijk brood mee wil nemen is er niet heel veel plek.

De trommel komt altijd met 1 wit bakje en 1 gekleurde en je kunt kiezen uit blauw en groen, MegaGadgets (de goedkoopste) bezorgen snel en verzenden ook naar België.

Fijne Paasdagen nog!

Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer voor meer info.

11 gedachten over “Tijd voor lunch!”

 1. Handig dat er al bestek bij zit, zo zijn ze ook erg handig voor bijvoorbeeld een salade. Ik vind het altijd een beetje een struggle om een salade mee te nemen die dan kan gaan lekken (hoera voor de aluminium folie). Deze bakjes lijken me erg handig!

 2. Ik vind ze alleen zo enorm hoog of lijkt dat zo?
  Nu neem ik nooit brood mee, dus een bakje heb ik ook niet nodig. Ik eet namelijk lekker thuis mijn broodje nog voordat ik naar mijn werk ga.

 3. Als je zelf brood mee neemt is het altijd handig natuurlijk, zelf neem ik nooit brood mee, eerder fruit. Of andere zaken, ik ben sowieso geen brood eter, dus best lastig, vroeger al op school, ik gooide mijn brood van thuis altijd weg… hahaha

  X

 4. lunch vind ik dus helemaal niets..
  tenminste ik vind het wel 1 van de fijnste momenten op de dag, even terug trekken in stilte even alleen..
  Maar brood eten hou ik niet van..
  deze trommeltjes zouden wel echt ideaal zijn voor op het strand van de zomer

 5. Ik ben ook erg blij met mijn lunchboxen! Ik heb ze in verschillende maten van Sistema, en die zijn geweldig. Lunch hoeft lang niet altijd een broodmaaltijd te zijn. Ik heb voor morgen leftovers van het eten van vanavond op de planning staan, en ik heb nog een baby lettuce die ik met pasta, tomaat, komkommer en ei ga klaarmaken voor woensdag. En in de bakken van Sistema heb je aparte vakjes voor van alles, en ook nog eens bijpassende kleine potjes, voor mosterd of zo. Hoewel, die kleine jampotjes van Bonmamman, met die rood-witte dekseltjes, zijn ook ideaal om mosterd of saus mee te nemen 🙂

 6. Ik heb al jaren een broodtrommel voor de lunch op mijn werk. Daarnaast heb ik meestal nog wel 1 of 2 bakjes met bijv. druiven of aardbeien of komkommer en snoeptomaatjes.

 7. zien er wel handig uit, maar ik vrees dat ze voor mij ook wel te klein zijn. Voor 8 boterhammen is er wellicht geen plaats genoeg?

 8. Wat een schattige doosjes! Ik hou ook erg van boterhammetjes met hummus. :- )

  Ben zelf ook nog dringend op zoek naar een leuk boterhammendoosje / slapotje dus leuk om te weten wat er zoal bestaat.
  Mijn vorige boterhammendoos is gesneuveld – laten vallen en een grote barst erin. :- ( Dus ik heb er wel eentje nodig die tegen een stootje kan. ;- )

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven