Toedeloe Mei..

De maand mei is alweer afgelopen, zo snel als deze maand kwam zo snel is hij ook voorbij gegaan. Mennn wat gaat de tijd toch hard! Nu het juni is, iedereen zijn vakantiegeld gestort heeft gekregen en iedereen aan het aftellen is naar de zomervakantie is het tijd om nog even terug te kijken op de maand mei. Kijk je met me mee?

food mei 2015We aten.. Hapjes en Roti gezellig samen met de buren, gyros, aardbeien smoothies (maar die dronken we eigenlijk) en maaltijdsalade. Ik heb (groene) olijven leren eten en we aten bij de Mac in duitsland! Een heerlijke angus burger op plein 44 tijdens het rrrollend foodfestival en daar dronken we ook uit een verse kokosnoot, zo lekker! We aten wraps, bitterballen, aardbeien en ijs met ananas. We dronken groene smoothies en aten lekkerbekjes van Iglo en probeerde de nieuwe Tony’s reep uit.

We keken.. Million dollar arm, Camp x-ray en een slechte film.

Ik las.. Het boek Verslaafd aan jou uit en begon in deel 2, Begeerd door jou en las deze uit op de laatste dag van mei. Ook las ik in het boek Manlief van Daphne Deckers.

Ik kocht.. Nieuwe bloemetjes voor in huis, een maxi dress en eindelijk vond ik zwarte pumps. Happy socks voor Tommy, witte All Stars en kaartjes. Nieuwe BK sneakers en papieren rietjes.

Ik blogde over.. Het Viva Las Vega’s Foodfestival waar ik eind april naar toe was geweest, de heerlijke nieuwe lijn van Rituals, social media, samenwonen en hoe Tommy daar over denkt, moederdag en cadeau tips voor mams. Ook vertelde ik jullie over ons zonnebrillen rek.

mei2015We gingen.. 5 km wandelen en sloten dat af met bitterballen op het terras want het eerste weekend van mei begon met veel zon, mijn vrienden met hun kleine man (3 maanden oud) bleven een nachtje logeren en dat was erg gezellig en we reden even naar Kleef. We reden even naar Intratuin en kochten 6 plantjes en 2 bloembakken voor op het balkon en we bezochten Smaakmarkt Nijmegen. Mijn mams kwam een dagje naar Nijmegen en we gingen lekker de stad in : )

Ik kreeg.. Een hele lieve kaart van Cassilda en 5 paar sokken om me te feliciteren met mijn 100 volgers, zo lief! Oh en ik won ook nog een give-away bij Kirsten en de give-away bij Lieke. Het was mijn lucky maand ; ) Ook kreeg ik schoenen van Tommy, gewoon zomaar! Van een collega kreeg ik Olaf! : ) Van mijn lieve mams kreeg ik een tuinbroek van the Sting!

31 gedachten over “Toedeloe Mei..”

 1. Ja die maand mei vliegt altijd hard voorbij, en Sammie, ga er niet vanuit dat iedereen zijn of haar vakantiegeld al heeft gehad, het mijne moet nog komen namelijk, dat is altijd in juni pas, hahahaha leuk vooruitzicht, natuurlijk! πŸ˜› Just sayin’ girl πŸ˜‰

  En ja het heeft ook al een bestemming, mijn vakantiegeld, wat? Dat ga je later terug lezen zodra het een feit is!

  X

 2. Lekkere maand ;)! Ik zie allemaal lekker eten voorbij komen. Mei was voor mij ook een prima maand maar ik hoop wel dat juni wat beter weer brengt.

 3. Leuke maand! Wat hebben julloe lekkere dingen gegeten. Ik ben met het laatste boek bezig van de crossfire serie.

 4. Zie ik daar roti?! Heerlijk! En nog meer lekkere dingen…
  Door die eerste foto krijg ik spontaan zin weer eens naar Nijmegen te gaan en lekker aan de Waal te zitten.
  Al wat chillen in het Sanadome ook lekker.
  Mei was inderdaad een heerlijke maand, hopelijk wordt juni nog beter!
  Ze voorspellen in ieder geval zon!

 5. Pingback: Dag mei! | CrazyGreatLife

 6. Wat een leuk overzicht πŸ™‚ Deze week wordt het lekker weer dus dat wordt veel buiten zitten/wandelen/dingen doen.

 7. Wat een leuke manier van een maandoverzicht zeg! Ook omdat ik zo gelijk je blog een beetje leer kennen en jou ook πŸ™‚

 8. Ahhhh het kwijl loopt uit mijn mond bij het zien van de roti, toevallig gisteren ook gegeten maar kan er geen genoeg van krijgen!

 9. Mei ging hier in Middelburg een stuk langzamer (iets met donderwolken enzo)
  Dat taartje met aardbeien ziet er te lekker uit…

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven