Tony’s limited editions

 

Tony's walnootbanaanWij kochten een leuk doosje met de 3 limited editions er in. Ik was zelf het meest benieuwd naar de Melk, walnoot en banaan variant en ik had Tommy daar ook enthousiast over gemaakt. Je snapt.. dit was de eerste reep die bij thuis komst geproefd moest worden! De mooie verpakking ging open en we namen beide een stukje..

Was een kleine tegenvaller kan ik wel zeggen. De chocolade is zoals altijd lekker, de walnoot is goed maar de banaan.. sja wat zal ik zeggen.. die banaan.. die uhh.. was er niet echt.. Ik vond de smaak banaan ver te zoeken en dat vond ik erg jammer, had me zo verheugd op deze reep. Krijgt een mager zesje voor de moeite dus.

tony's chocolonely

tony's rozemarijnDoor naar de Puur & sinaasappel & rozemarijn. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik niet zo’n fan ben van Pure chocolade, vind het gewoon niet zo lekker. Tommy daarin tegen zat te genieten van deze chocolade en benoemde dit gelijk tot zijn favoriet! Van Tommy dus een dikke 10 en de wens dat deze reep opgenomen word in het vaste assortiment, (hij zegt het anders zelf te gaan maken!) van mij geen cijfer.. sorry.. kan puur gewoon echt niet waarderen en zou dus op een oneerlijk cijfer uitkomen.

tony's melk en drop

Dan als laatste de Melk & Drop variant, weer een leuke verpakking zoals bij alle 3 de repen, en weer had ik net als bij de karamel zeezout versie een gek onderbuik gevoel. Volkomen onterecht weer want zie hier mijn favoriet nr 2! Na de koffie versie (voor mij duidelijk nr 1) is dit mijn nummertje 2! Mennn deze reep is heerlijk! De melk chocolade gaat geweldig samen met de drop smaak en de salmiak smaak die duidelijk aanwezig is, vind het gewoon moeilijk om te stoppen met eten van deze reep! Ik geef hem een 9!

Iedereen die vanavond Sinterklaas viering heeft.. Heel veel plezier!!

20 reacties op “Tony’s limited editions”

 1. Ik ben sinds de karamel-zeezout variant een beetje huiverig… Die vond ik zoooo smerig!! Dus ik durf niet meer zo… En ik vind ze echt achterlijk duur. Dat kan ik me niet veroorloven.

 2. mmmmmm,
  die banaan trekt me niet….
  met rozemarijn lijkt me lekker, maar ik lust geen pure chocolade dus die valt af…
  en, ik vind drop ook niet echt lekker, dus deze reep durf ik dan weer niet te proberen…

 3. Wij hadden van de week de pure chocoladeletter met pepernoten van Tony. Vond hem zelf erg lekker maar vriendlief vond hem niet puur genoeg…

 4. Klinkt allemaal speciaal, haha ^^ Ik ben nogal een moeilijke eter, dus gewone standaard melk met nougat vind ik de lekkerste reep van Tony’s Chocolonely ^^

 5. Heey wat een supermooie blog heb je!
  De layout ziet er echt zo cool uit!
  Dit is ook een erg leuk artikel 🙂

  Ik kijk uit naar je volgende post!
  Xx

 6. Ik vond die van vorig jaar veel lekkerder, die met chilipeper en koek. Dit jaar vond ik alleen de pure variant nog enigszins te kanen, maar ik houd eigenlijk ook helemaal niet van puur dus dat stelt ook niet zoveel voor.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top