30 In Snacks

Tony’s melk rabarber crumble

Tony’s Chocolonely heeft weer een nieuwe smaak op de markt gebracht, alleen te koop bij Albert Heijn. De nieuwste spruit van de Tony’s familie is een melk chocolade reep met rabarber en koek crumble. Tommy en ik hebben de reep getest en vandaag deel ik ons oordeel met jullie.

De verpakking ziet er weer erg leuk uit zoals altijd. De kleuren spreken me dit keer extra aan en het open maken van een reep van Tony’s is altijd een feestje. De ongelijke blokjes zijn leuk maar ook een klein beetje onhandig met breken maar daar zeuren we niet over ; )

Tony's crumbleDe smaak.

Ja, de melkchocolade is heerlijk maar dat is het altijd wel bij Tony’s. De crumble vind ik heerlijk, Tommy vind het niet bijzonder, maar de rabarber is ver te zoeken. Dit was ook al zo’n tegenvaller bij de pecan kokos reep van Tony’s. De kokos was ook al ver te zoeken.. Ontzettend teleurstellend was dit voor Tommy die gek is op kokos. Ik dwaal af.. Je proef wel een zuurtje in de reep maar echt een duidelijke rabarber smaak? Nee die is er niet. Toch ga ik de reep vaker kopen want ik vind de melkchocolade smaak in combinatie met de koek crumble heerlijk.

 • Marion
  mei 27, 2015 at 7:59 am

  Op naar de Appie. Ik ga hem ook proberen. Ik had stiekem gehoopt op een zacht zoet laagje rabarber er tussen. Misschien moet ik gewoon een potje rabarber voor ernaast kopen 😀

  • zosammie
   mei 27, 2015 at 8:55 am

   Dat is wel een idee 🙂

 • Dina
  mei 27, 2015 at 8:19 am

  Oeh, nu heb je me toch wel nieuwsgierig gemaakt!

 • Nesrin
  mei 27, 2015 at 8:32 am

  Amen.

  Precies zoals ik de reep ook vind. Lekker maar niet bijzonder lekker en jammer van de rabarber. Heel jammer.

 • Morgaine
  mei 27, 2015 at 8:49 am

  hahaha, jij bent nummer twee die ik over deze reep lees, wie de eerste was, weet ik even niet meer, maar het oordeel is exact hetzelfde, min het opnieuw aanschaffen, dat zal die ander niet meer doen, hahaha

  X

 • Wildcard
  mei 27, 2015 at 9:07 am

  Is tegenwoordig vaker zo met nieuwe producten, dat de vruchten die ze er op vermelden ook vaak tegen gelegen hebben en bijna niet aanwezig zijn. Ik ben wel eens nieuwsgierig over hoeveel suiker er in zit…

 • joor
  mei 27, 2015 at 9:54 am

  Oeiii klinkt wel erg lekker!!! Dan maar toch even een bezoekje brengen bij de ah!

 • Lesley Van de Langkruis
  mei 27, 2015 at 10:07 am

  Heerlijk dat je dit zo kunt testen voor je blog hihi 😉 Ik zag hem op IG voorbij komen en hij leek me echt super lekker. Jammer dat het niet helemaal overkomt zoals verwacht 🙂

 • Ysanne
  mei 27, 2015 at 10:38 am

  Jaa deze heb ik laatst ook gekocht. Ik vond hem wel lekker eigenlijk en als je goed keek zag je wel wat roze stipjes van de rabarber. Maar echt proeven deed ik niet haha.

  • zosammie
   mei 27, 2015 at 11:27 am

   Ja ik heb het inderdaad wel zien zitten maar qua smaak deed het niet veel 🙂

 • Anouk
  mei 27, 2015 at 11:15 am

  Oeh die koek crumble klinkt heerlijk! Ik zou het persoonlijk niet erg vinden dat de rabarber ver te zoeken is haha, maar wel vreemd vanwege de naam.

 • Kim
  mei 27, 2015 at 12:19 pm

  Hmmm misschien wordt dit mijn eerste Tony ooit! Koekcrumble lijkt me erg lekker 🙂 Rabarber heb ik nog nooit gegeten (oeps!).

 • Laura
  mei 27, 2015 at 12:31 pm

  Lekkere reep. Maar had ik niet geweten dat het rabarber-crumble was? Dan was ik daar ook nooit op gekomen!

 • Regenboogvlinder
  mei 27, 2015 at 12:34 pm

  Haha, als ik alle ingrediënten in wat dan ook lust, dan vind ik het product meestal ook hééél lekker!
  Dit dus ook wel denk ik!

 • Inge
  mei 27, 2015 at 1:23 pm

  [Schaam schaam] Ik heb nog nooit een Tony’s op en ook nog nooit rabarber.. Ik heb dus geen idee wat ik hiervan zou vinden 🙂

 • Northflix
  mei 27, 2015 at 1:42 pm

  We hebben dezelfde mening, alleen vanwege de nauwelijks waarneembare rabarber koop ik hem dus niet meer.
  Ik houd het bij de zeezout en caramel!
  Iedere keer met die LE’s mist voor mijn gevoel het ingrediënt waar ik het voor koop

 • Bente
  mei 27, 2015 at 2:53 pm

  Het feit dat de rabarbersmaak ver te zoeken is maakt mij juist wel nieuwsgierig naar deze reep 😉 Ik hou namelijk niet zo van rabarber, maar melk chocolade met crumble lijkt me heerlijk!

  • zosammie
   mei 27, 2015 at 3:01 pm

   Dan moet je ‘m zeker is proberen! 🙂

 • Natiza
  mei 27, 2015 at 4:29 pm

  Ik hou zelf echt niet van rabarber haha.. Maar verder klinkt het wel prima!

 • Elisa van Kostelijkleven
  mei 27, 2015 at 5:11 pm

  Ahh deze ken ik niet, maar ik ga zeker binnenkort even naar de winkel. Ik vind rabarber heerlijk 🙂 🙂

 • Els
  mei 27, 2015 at 6:16 pm

  Nu heb ik dus zin in chocolade! :-).

 • Tessa | 52druppels.nl
  mei 27, 2015 at 6:32 pm

  Chocola met rabarber?!! IIEEEWWWW!!! Dat klinkt nie lekker nie… Denk dat het maar goed is dat je die rabarber nauwelijks proeft… 😉

 • Sas
  mei 27, 2015 at 8:01 pm

  Ik heb hier ook nog 2 repen van Tony’s liggen<3

 • Denise
  mei 27, 2015 at 8:20 pm

  Tony’s!!!!!

 • emily
  mei 27, 2015 at 8:32 pm

  Toevallig heb ik die gisteren gekocht en wat denk je? Bij m’n vriend laten liggen 🙁
  Ben heel benieuwd maar moet nog even wachten :p

  • zosammie
   mei 28, 2015 at 10:13 am

   Oh das balen, ben benieuwd wat je ervan vind!

 • Cassilda
  mei 27, 2015 at 8:40 pm

  Ben dol op jouw chocolade avondturen 😀

  • zosammie
   mei 28, 2015 at 10:13 am

   Hihi, die zijn lang niet zo spannend als die van jou 😉

 • Miriam
  mei 27, 2015 at 10:10 pm

  Ohhh jammer! Ik heb die hele Tony-hype gemist verdorie (ik eet al 1,5 jaar geen chocolade meer). Ik lees zoveel goeds hierover dat ik soms heeeeel stiekem het toch weer wil proberen (nee, foei Miriam, mag niet!) hihi. Leuk om te lezen, jammer van de rabarber (of juist het ontbreken ervan)

 • Hannelore
  mei 28, 2015 at 10:30 am

  Ik heb nog nooit een Tony reep gegeten, snel naar de Albert Heijn dus want ben wel benieuwd nu!