11 In Beauty items

Treaclemoon Coconut Island schuim en douchegel.

Treaclemoon Coconut Island

Iedereen is wel bekend met Treaclemoon denk ik, vooral bloggers : ) Zelf heb ik er ook al eens eerder iets van gekocht, ik nam al eens eerder de Treaclemoon douche gel Raspberry Kiss mee naar huis. Ginger morning heb ik wel eens als handzeep gehad. Bij de AH was vorige week de Treaclemoon in de Bonus en omdat we niet meer zo vaak naar de DM gaan besloot ik maar 2 flessen te bestellen plus een Treaclemoon Coconut Island schuim voor onder de douche.

Geuren en herinneringen.

Ik bestelde niet alleen maar 3 flessen Treaclemoon omdat ze in de bonus waren. Ik wilde een nieuwe fijne douche geur voor op vakantie. Geuren en herinneringen zijn gekke niet tastbare dingen, maar absoluut met elkaar verbonden. De eerste keer dat we naar Italië gingen was met de daktent, op iedere camping stond ik te douchen met Balea Vanille & Cocos en als ik deze geur nu ruik moet ik spontaan denken aan die fijne vakantie. Aan camping Sabbiadoro waar we het zo ontzettend naar onze zin hebben gehad en waar de douches geweldig waren. De tweede vakantie in Italië had ik Bilou, splashy melon bij me en je raad het al, douchen met deze geur brengt die vakantie weer helemaal tot leven. Ik wilde dus een nieuwe geur voor onze vakantie naar Lesbos, 1 fijne geur waar weer nieuwe herinneringen aan vast kunnen gaan plakken.

Treaclemoon Coconut Island & Those Lemonade Days.

Those Lemonade Days

Omdat de Treaclemoon in de bonus was besloot ik 2 geuren te bestellen. Coconut Island had ik al wel eens eerder geroken, echt een sterkte kokos geur! Je moet wel van kokos houden om dit te kunnen waarderen onder de douche. Ik vind de geur lekker, maar het had wat minder heftig mogen zijn van mij. Those Lemonade Days had ik nog nooit eerder gezien of geroken, maar ik ben nu fan. Ik vind het de perfecte mix tussen zoet en citroen fris. Een hele fijne geur, deze gaat mee op vakantie!

Treaclemoon Coconut Island schuim

treaclemoon coconut Island shower foam

Ik was vooral erg benieuwd maar de fles Treaclemoon Coconut Island schuim. Ik vind douche schuim altijd heerlijk en had die van Treaclemoon nog nooit geprobeerd. Die moest dus uitgeprobeerd worden : ) De kokos geur is bij deze douche foam gelukkig een stuk minder sterk als bij de douchegel. Ik vind deze geur prettiger en zal de volgende x eerder deze fles kopen dan de douche gel. Hij is ook een stuk minder zwaar : ) De schuim komt goed uit de fles, de fles ziet er net als alle verpakkingen van Treaclemoon tof maar basic uit en het schuim voelt zacht en stevig. Ja, aanrader ook!

 • Marije
  juli 7, 2017 at 7:56 am

  Fijn is die schuim he. Heerlijk voor de zomer.

 • Morgaine
  juli 7, 2017 at 8:33 am

  Ik vind alleen de ginger morning fijn, en helemaal gemist hier, dat ze in de aanbieding waren, hahaha nou bij de volgende ronde, mijne is ook bijna op.

  X

 • marleen
  juli 7, 2017 at 11:55 am

  KOKOS!!! I love it! Ik ga snel even aan deze ruiken in de etos, haha! Ik hou ook van schuim.. zeker het proberen waard.

 • Nesrin
  juli 7, 2017 at 1:27 pm

  Ik heb de foam in huis en I Love Kokos! Toch vind ik de douchegel fijner, het ruikt en voelt als boter zo lekker 😉

 • Joor
  juli 7, 2017 at 4:22 pm

  Oeiii Kokos is echt super lekkere geur!! Ik wist niet eens dat ze ook een douche schuim hadden van Treacle moon…. 🙂

 • Sophie
  juli 7, 2017 at 5:44 pm

  Ik vind die kokos heerlijk. De scrub is trouwens ook erg fijn! Een ander geurtje van de douchegel vond ik te overheersend en zwaar, maar als schuim en scrub is die wel erg lekker!

 • Rachel
  juli 7, 2017 at 5:53 pm

  oh ik heb hier nog nooit iets van gekocht, nu ben ik nieuwsgierig geworden

 • Irene
  juli 7, 2017 at 7:49 pm

  Die lemonade zou iets voor mij zijn denk ik! Ik kan kokos wel appreciëren maar alleen als het niet té is. Ik kocht vorig jaar in NL ook twee douchegeld van Treacle Moon en vind het echt een supertof merk!

 • Els
  juli 8, 2017 at 8:43 am

  Jammer, de bonus gemist :-(. Die coconut lijkt me heerlijk passen bij mijn kokos shampoo van Lush. Ook zo’n bloggers ding ;-).

 • Daniëlle
  juli 8, 2017 at 5:56 pm

  Ik hou zo van kokos, deze lijkt mij echt heerlijk ! Treaclemoon ruikt altijd zo goed.

 • Fabienne, Enjoyyourownbeauty
  januari 7, 2018 at 3:59 pm

  Toffe review! Treaclemoon verkoopt zulke heerlijke producten!
  Love it.

  Liefs
  x