trouwen

Trouwen, hoe staat het daar mee?

Nou, best goed, we gaan het nog steeds doen ; ) We hebben in ieder geval het meeste al geregeld. De locatie was vorig jaar al rond en het is aangemeld bij de gemeente. De afgelopen maanden hebben we nog wat dingen van de lijst kunnen strepen, maar nog niet alles is klaar. Het is al maart en in juli gaan we trouwen, er is nog tijd, maar ik moet met sommige dingen wel vaart gaan maken.

Wat is er geregeld voor het trouwen?

In december hebben we de fotograaf ontmoet en besproken. Was heel blij dat dat gesprek goed ging en ze er net als wij zin in heeft. We vinden haar foto’s erg mooi en ik ben nu al benieuwd hoe ze ons zal vast leggen. Dit jaar hebben we de ringen bij de juwelier op kunnen halen en we zijn er helemaal happy mee. Het is alleen jammer dat ze nog in het doosje moeten blijven zitten tot juli ; ) Heel af en toe doe ik stiekem even spieken en weer even passen. Naast de ringen is de kleding natuurlijk ook een dingetje. Het eerste weekend van 2020 ben ik op stap geweest met mijn moeder, tante en aanhang tante voor de outfit en… direct geslaagd! Dat was ook zo fijn! Had bedacht dat ik vast niet in 1 keer zou slagen, maar dat is gelukkig wel gelukt en zelfs de schoenen staan al klaar.

bruiloft regelen

Trouwschoenen en haar.

Ja, de schoenen zijn binnen, maar ik denk niet dat ik het daar de hele avond op ga volhouden. Zeker niet op de dansvloer. Ik wil nog een paar stoere, mooie witte sneakers of sandaaltjes scoren voor die avond. Zodat ik lekker met de voetjes van de vloer kan zonder zere tenen of hielen. Het haar is ook nog een dingetje. Ik weet dankzij Pinterest wat ik ongeveer wil, maar heb nog geen kapper gevonden. Eigenlijk heb ik nog geen kapper gevonden waar ik super tevreden mee ben sinds ik in Nijmegen woon. Hier moet ik dus echt nog even naar op zoek, maar vind ik lastig. Heb al aardig wat kappers geprobeerd in Nijmegen, maar niets naar mijn zin. Ik vind het leuk om een beetje een band te krijgen met een kapper en wil niet naar zo’n grote salon waar het net een fabriek lijkt, maar ik wil ook dat ik tevreden naar buiten loop. Die combinatie heb ik nog niet echt gevonden. Mocht iemand nog tips hebben, roep maar!

bruiloft 2020

Trouwuitnodigingen.

Ik heb vorig jaar al save the date kaartjes verstuurd dus iedereen is wel al op de hoogte dat we gaan trouwen en wanneer. De uitnodigingen wil ik zelf maken, maar ik ben er nog niet aan begonnen. Ik weet wel wat ik wil, maar de zin om er aan te beginnen is er nog niet. Ben de laatste tijd niet zo creatief bezig dus moet mijzelf echt even een schop onder de kont geven wat dat betreft. Ook hier inspiratie gezocht op Pinterest en weet ik hoe ze er ongeveer uit moeten zien. Zoveel toffe inspiratie te vinden daar! Nu nog van die telefoon af en achter mijn bureau kruipen.

Over een gastenboek voor de bruiloft heb ik ook al nagedacht, maar ben er nog niet uit. Voor de bedankjes heb ik wel een idee, maar twijfel ik ook nog. Oh en de geluidsinstallatie moeten we nog vast leggen en het vervoer naar huis na het feest. Toch nog best wat dingetjes te doen voordat we kunnen gaan trouwen. Is maar goed dat ik het even zo op een rijtje zet ; ) 

8 gedachten over “Trouwen, hoe staat het daar mee?”

  1. Ik kom niet uit jouw hoek dus ik kan je helaas niet helpen met je haar, maar ik begrijp wat je bedoelt! Heel veel succes en ja.. eventjes passen tussendoor is slim want de mijne ging op de dag zelf erg moeilijk om haha.

  2. Leuke update! Geen idee of ze past bij wat je wil hoor, maar ik ben al jaren tevreden over Knippen bij Daan in Wijchen. Salon aan huis, persoonlijke aandacht, ze luistert goed en ik weet dat ze ook bruidskapsels doet.

  3. Leuk om jouw update te lezen! Veel hé, waar je aan moet denken? Wij zijn een maandje later aan de beurt en ook volop aan het plannen!

  4. Het zijn inderdaad een hoop geregel-dingetjes. Succes en geniet van de voorbereidingen. Voor ons alweer een tijd terug maar denk er nog steeds met veel plezier aan terug <3 ben erg benieuwd hoe jullie uitnodiging eruit gaat zien

  5. Wat de kapper betreft, je hebt in elk geval 1 tip nu, mijn tip? Je oude kapper vragen… waar je wel tevreden over was, er valt vast wel iets te regelen.

    ik wens jullie toe, dat tegen die tijd, alles weer gewoon draait, en jullie dag gewoon door kan gaan!

    X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven