Trouwupdate, zonnige dagen.. Gewoon even bijkletsen.

Vond het wel weer tijd voor een klets blogje, gewoon wat random updates. Ik vond het ook hoog tijd voor een nieuwe profiel foto dus daar heb ik 2 weken geleden eens tijd voor gemaakt. Ja, hi! That’s me! Geen kort kapsel meer, geen grijs geverfd haar (wel echte grijze uitgroei) en een beetje een kleur van de zon.

Want we hebben al wel wat mooie zonnige dagen gehad afgelopen maand. Zo fijn! Heb echt genoten van eindeloos luieren in de tuin in het zonnetje. Heb gewoon al bruine benen dit jaar! Dankzij Corona hebben we zo’n lege agenda gehad dat ik alle tijd had om in korte broek of bikini in de tuin te hangen. Heb ook alle tijd gehad in de weekenden om de was buiten te laten drogen, ook zo heerlijk! Kan echt genieten van de geur van het schone wasgoed. Vooral het beddengoed! Het in de ochtend wassen, buiten laten drogen en dan in de avond in een schoon bed stappen wat naar de zon ruikt, wat een genot! Ook regelmatig de dag begonnen met koffie in de tuin in het zonnetje, heerlijk wakker worden. Van veel dingen genoten de laatste tijd.

Ook over veel dingen gevloekt. We hebben de bruiloft voor dit jaar geannuleerd. De maatregelen maken een leuk, gezellig, liefdevol feestje een soort van onmogelijk. Daar komt nog bij of het wel verstandig zou zijn voor de mensen die we erbij willen hebben en voor de portemonnee. Dat eerste hoef ik niet uit te leggen lijkt me zo, het tweede zal ik kort houden.. Door die vuile t#@!$* Corona ligt de economie plat in Europa, daardoor is mijn baan onzekerder geworden. Beter wat langer sparen en geen geld over de balk werpen voor een bruiloft. We hebben het een jaar verzet en onze nieuwe datum staat vast. Ik hoop maar dat 2021 beter gaat zijn. Dat we volgend jaar een fijn feestje kunnen vieren met de mensen die we graag zien. We kunnen maar 1 keer trouwen en dat wil ik graag doen zonder afstand.

Het geeft een heleboel rust dat we de knoop hebben doorgehakt en de bruiloft verplaatst is, maar het blijft niet leuk. Ik heb inmiddels dankzij Corona een haat ontwikkeld voor China, niet voor de mensen, maar voor het land en hun dier onvriendelijke gewoontes. Iedere keer als ik weer foto’s voorbij zie komen van die vreselijk gore markten van ze, met dieren in hokjes gepropt op elkaar gestapeld die sowieso al niet in hokjes horen.. Ik haat het. Voor wat ze de wereld cadeau hebben gedaan. Ik kan er niets aan doen, maar het maakt me zo pissed. Alle leuke dingen gaan niet door, gezondheid is onzekerder dan ooit en ondertussen gaat er zo vreselijk veel kapot in de wereld doordat alles plat ligt. Ugh. Maarrrrr we proberen de positieve kant te blijven zien.. de benzine is goedkoop, er zijn geen files en ik heb wel kei bruinen benen al ; )

2020 voorjaar

We hebben een vuurschaal gekocht voor in de tuin. Aangezien we de vakantie in de tuin vieren deze zomer en bijna alle weekenden thuis zijn, leek het ons wel een goede aanschaf ; ) We hebben de eerste avond fikkie steken al gehad, zo gezellig en ontspannen! Het geeft een heleboel warmte af en zo’n gezellig sfeertje. De volgende dag wel alle kleding gewassen, stinkt best die rook, maar het is het zo waard! Borreltje erbij en marshmallows roosteren boven het vuur, top avond!

Zo ziet de foto collage er best vrolijk uit toch? Zonnige dagen, koffie, vrolijke bloemen? Zo is het leven nu, genieten van de kleine dingen! Gaat ons best goed af, alleen af en toe moet ik even uitrazen, tegen dingen aan schoppen en schreeuwend vloeken met de radio op 10 helpt. Niet te vaak in de supermarkt komen helpt ook ; ) Daarna weer een bosje vrolijke bloempjes in huis en met het zonnetje op het gezicht is het leven best goed ; ) 

Hoe ervaren jullie deze periode? 

6 gedachten over “Trouwupdate, zonnige dagen.. Gewoon even bijkletsen.”

 1. Ik snap jou wel natuurlijk snap ik jou, vooral als je eindelijk wil gaan huwen, dat dit roet in het eten gooit, je werk ook nog op de tocht… nou goed, ik snap het.

  Zelf ervaar ik het als, nou ja, het is niet anders, er lijkt weinig veranderd voor mij persoonlijk, tegelijk ook meer dan ik toe wil geven…. natuurlijk, mijn werk, kan ik ooit weer mijn werk doen? Maar ook voor liefste, zijn werk, in de evenementen, ligt helemaal stil, zijn werk is al weg… kortom… ons kost het meer… de leuke dingen vallen gigantisch weg… roadtrippen zit er ook even niet in zomaar, ook al is de diesel goedkoper… kortom… maar we zijn thuis heel hard bezig, en gelukkig kunnen wij zo hier en daar, zonder aanraken dan.. toch nog even hier of daar op visite inmiddels ook weer…

  x

 2. Echt balen van je bruiloft! Snap die teleurstelling heel erg. Volgende week zou de bruiloft van een nicht van mijn vriend zijn, die is nu ook verplaatst naar over een jaar.
  Mijn vriend heeft mij begin april ten huwelijk gevraagd, maar wij neigen meer naar trouwen in 2022. Deels omdat ik momenteel geen inkomen heb, grotendeels door de onzekerheid van het coronavirus en ook voor een deel door alle bruiloften die dit jaar zouden plaatsvinden en nu waarschijnlijk worden verschoven naar volgend jaar. Wij zijn nog helemaal niet bezig met locaties en een fotograaf, maar ik heb wel het idee dat die nu al wat sneller volgeboekt zijn voor komend jaar. Dan wachten wij liever nog wat langer.
  Die vuurschaal ziet er mooi uit! Wij hebben helaas geen tuin/balkon/terras. Dat mis ik wel enorm. En zie ik daar zongekleurde bruine benen? 😉
  Voor mij is er weinig veranderd sinds het virus. Ik mocht toch al niet met groepen vrienden afspreken. Mijn sociale leven is levendiger dan voor het virus. Nu heeft iedereen meer tijd om met mij te videobellen en kan ik opeens weer bij borrels (via Zoom) aanwezig zijn, haha. Het enige wat vervelend is, is dat ik alleen naar al mijn ziekenhuisafspraken moet. Maar dat overleef ik ook wel.

 3. Oh dat ziet er heerlijk uit zeg, zo in de tuin! En ik snap zeker dat je wel baalt van het verzetten van jullie bruiloft. Toch iets waar je naar toeleeft en uitkijkt… Voor ons weinig veranderd; beide aan het werk en alles gaat eigenlijk gewoon door maar dan ‘aangepast’

 4. Echt vervelend dat jullie bruiloft niet doorgaat en dan staat je baan ook nog eens op de tocht. 🙁 Gelukkig zijn er altijd nog de positieve puntjes. Zo’n vuurschaal lijkt mij ook heel leuk!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven