Tuinbroek

Nadat ik mijn tuinbroek scoorde bij de H&M had ik al vrij snel de drang om er nog 1 aan te schaffen. Ze zijn zo leuk en ze zitten zo lekker! Bij de Sting in de winkel heb ik er meerdere keren 1 zien hangen maar ik weerstond steeds de verleiding.. Ik had er tenslotte al één.. En twee tuinbroeken.. Heb ik er twee nodig? Nee.. Tommy: Sam, die van de H&M zit toch perfect? 

zosammieenzoinnijmegen

Tot dat ik met mijn moeder ging shoppen in Nijmegen en de tuinbroek me gewoon kei hard riep.. Hij was inmiddels ook afgeprijsd.. Ik kon hem niet meer weerstaan en liep er mee het pashokje in. Ik keek nog even naar mijn moeder voor steun om de broek te laten hangen..Β  “Ja, die is leuk! Pas hem even!” Niet zo’n goede steun ; )

Details tuinbroekVoor de spiegel was ik verliefd en mijn moeder vond hem ook ontzettend leuk. Het zou stom zijn als ik hem terug zou hangen, de broek had mij tenslotte geroepen, gelokt, verleid met zijn voordelige prijs en zijn perfecte pasvorm.

Mijn mams liep snel met de tuinbroek naar de kassa en rekende deze af.. Jaja, ik heb de allerliefste mams in de wereld.. De tuinbroek werd niet alleen het kledingstuk in mijn kast, mijn nieuwe liefde, mijn broek met gaten.. Nee, het werd ook nog een cadeautje!

tuinbroekthestingThanks mams! Ben er super blij mee!

* Dit artikel is gesponsord door mijn moeder ; )

** Nee, ik ben niet aan het poseren op die laatste foto met dat armpje.. Maar anders waaide mijn hoedje weg : )

*** Ja, Bink is wel echt aan het poseren.. Dat kun je zo wel zien ; )

38 gedachten over “Tuinbroek”

 1. haha wat een leuk stukje weer! Ik hou echt van tuinbroeken <3 heerlijk! Het past ook gewoon echt bij jou! Wat lief dat je hem van je moeder kreeg! En bink kan inderdaad goed poseren haha

 2. Wat super leuk en lief van je moeder dat je zo’n tuinbroek hebt gekregen! Leuk! !! De tuinbroek staat je ook erg goed!!! En leuke foto met bink!

 3. Whahahahaha jouw moeder is net als mijn moeder, met negen van de tien keer inderdaad… als zij zegt dat ik iets moet passen, en het is HET, dat zij hem dan afrekent… ‘zeg niks tegen pa hoor!’ erachteraan ook nog vaak, hahahaha

  Wat hebben ‘wij’ toch supermoeders! Vandaag eer ik onze moeders πŸ˜€

  En ik vind de foto’s geweldig, incluis met hoedje wat bijna wegwaait en Bink die wel poseert πŸ˜›

  x

 4. Staat je zo goed! Ik heb ook een tuinbroek, maar met korte broekspijpen. Als ik er met lange broekspijpen pas, zijn die altijd te lang (ik ben nogal klein, weet je). Wat fijn dat je het nog cadeau hebt gekregen van je mama! πŸ™‚
  Liefs, Lena

 5. Hij is cooool! Ik ben ook op zoek naar een leuke tuinbroek. Of nou ja, leuke tuinbroeken zie ik genoeg, maar op de een of andere manier valt het altijd tegen als ik hem dan zelf aantrek. Misschien heb ik geen geschikt tuinbroeken-lijf.. of ik heb de ware tuinbroek gewoon nog niet gevonden.

 6. Staat je erg leuk! Zelf zie ik mezelf nog niet zo snel in een tuinbroek rondlopen, als kind heb ik er wel één gehad. Waar heb je het hoedje trouwens gekocht, die is heel leuk!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven