loungeset tuin

Tuindecoratie en loungeset, ik heb zin in de zomer!

Sinds de carnaval hebben wij een nieuwe loungeset in de tuin staan. Afgelopen weekend konden we er eindelijk voor het eerst van genieten, het weer liet het eindelijk toe. Nu heb ik nog meer zin in de zomer, onze tuin is er zo goe als klaar voor. Het mist alleen nog een beetje aankleding. Ik neus op het moment dus tussen de tuindecoratie.

Loungeset

Vorig jaar werden we al verliefd op deze set toen we hem zagen staan bij Intratuin. Toen we hem dit jaar opnieuw zagen waren we nog net zo verliefd en dus werd de set besteld. Met 2 weken kwam Intratuin de set thuis bezorgen, prima service, ze hebben hem tot in de tuin bezorgd. We konden niet wachten tot het moment dat de kussen er op konden en afgelopen zondag was het eindelijk zover. Eindelijk lekker weer en een fijn sterk zonnetje. We hebben zo genoten! We kunnen heerlijk zitten, hangen of liggen op deze hoekbank. Ruimte genoeg voor ons twee om samen te loungen in het zonnetje. Ik vind de loungeset niet alleen lekker zitten maar ook schitterend om te zien. Helemaal onze stijl. Hij mist alleen nog een beetje aankleding. Op de zithoek na hebben we al wat tuindecoratie. Er staan een stel flamingo’s in de tuin, een boedha, een bulldog en een echte palmboom. Wat vrolijke kussentjes zouden niet misstaan.

Tuindecoratie.

Om daar dan ook maar gelijk mee te beginnen, ik denk aan een combinatie van groen en geel qua kussentjes. Geeft mij een zomers gevoel, al past een beetje blauw er ook prima bij : ) Beetje de sfeer van binnen naar buiten met een beetje blauw. (1) De eerste 2 kussens zag ik op de website van Casa. Zo jammer dat die winkel niet in Nijmegen of Arnhem zit, zou er graag regelmatig binnen neuzen! (2) Het kussen met de palmbladeren van HKLiving vind ik ook gaaf. (3) Bij Kwantum heb ik al vaker kussentjes gekocht, de blauwe vind ik leuk! (4) Het laatste kussen zag ik bij de Xenos, daar komt het kussentje op de foto op onze bank ook vandaan. (5) Hoe gaaf is dit buiten vloerkleed van Fatboy! Zo stoer!

Tuindecoratie

(6) Ook nog op de wishlist, een stoer handig dienblad om de drankjes en hapjes naar buiten te vervoeren : ) Dit dienblad van Label51 vind ik wel stoer en lijkt me ook handig met de handvatten. (7) Al vind ik deze shovel van Serax ook heel stoer en lijkt me net zo handig. (8) Op tafel een gezellig windlicht voor als de zon verdwenen is. (9) De set van 3 van Mica vind ik wel zo mooi, die zou ik ook in huis een plekje kunnen geven in de winter. (10) Om te genieten van lange avonden buiten, een plaid voor als het wat frisser is. Met een paar tuindecoratie items zouden we de tuin toch nog meer dat zomerse gevoel kunnen geven. Iets meer zomerse sfeer.

Ik denk dat de tuin met een paar accessoires helemaal klaar is voor de zomer. Ik ben in ieder geval helemaal klaar voor dat lekkere zomer weer. Ik kan echt niet wachten tot het volgende zonnige moment in de tuin. Nu moeten we alleen nog even het gras maaien en het onkruid tussen de tegels verwijderen : D 

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

6 gedachten over “Tuindecoratie en loungeset, ik heb zin in de zomer!”

  1. Wauw inderdaad een mooie lounge! Leuk zo met die houten accenten. Ik wil ook graag zoiets in onze tuin maar eerst moet de tuin af :p

  2. Ja leuk! Wij hebben een steigerhouten bank gemaakt door M. Nog steeds erg blij mee. Nu nog fijne kussens scoren zodat ik straks met mijn zwangerschapsverlof lekker in de tuin kan zitten<3

  3. Wat een prachtige loungeset! Dat wordt genieten als het zonnetje schijnt! Leuk om bezig te zijn met de aankleding van je tuin he. Ik ben benieuwd naar de accessoires die je uiteindelijk gaat kopen!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven