2-jaar-online-giveaway

Twee jaar online, dat vraagt om een cadeautje!

Zoals ik pas geleden al vertelde, ZoSammieEnzo bestaat 2 jaar. IK BLOG AL TWEE JAAR! Mensen, wat een cliché maar wat vliegt de tijd! Misschien wel nog opvallender, ik vind bloggen na 2 jaar nog steeds leuk! Ik beleef nog steeds veel plezier aan deze hobby en doe en zie dingen die ik anders waarschijnlijk nooit gedaan en gezien had.

Lieve mede bloggers: Wat hebben we toch allemaal een leuke veelzijdige creatieve hobby! Op die paar minpunten na dan, maar daar hebben we het gewoon niet over ; ) Wat is het leuk om dingen met elkaar te kunnen delen, wat is het leuk om contact te hebben ook al heb je elkaar nog nooit ontmoet. Wat is bloggen leuk!

Lieve niet bloggers: Wat leuk dat jullie de moeite en de tijd nemen om mijn blogje te lezen, daar word ik blij van! Of je nu wel of niet een reactie achterlaat, ik weet dat jullie er zijn en ik waardeer jullie! Schroom niet om eens te reageren, dit kan praktisch anoniem. Liever een stille mee lezer? Ook helemaal prima!

give awayLieve (begint het al slijmerig te klinken? Nou en!) Mede bloggers en Niet bloggers.

Ik waardeer jullie, ik vind het fijn dat jullie dagelijks/wekelijks/maandelijks hier komen lezen. Misschien kom je maar af en toe (schaam je) (grapje), misschien reageer je nooit of soms, of altijd. Ik waardeer het allemaal! Jullie maken bloggen net een tikkie leuker. Het is fijn om te weten dat de schrijfsels die ik het web op stuur gelezen worden. Het is super leuk om jullie reacties te lezen. Iedere keer dat mijn telefoon piept omdat er een nieuwe reactie is word ik blij.

Echt waar! Ik ben niet aan het slijmen, ik meen het serieus. Daarom geef ik jullie vandaag de kans om dit leuke prijzen pakketje te winnen. Gewoon een kleinigheidje, een doosje met dingen die ik leuk vind en hopelijk jullie ook. Omdat twee jaar online een klein feestje is ; ) Wat zit er in dat doosje? Precies wat er op de foto staat ; ) Een mok van Blond Amsterdam, een melk chocolade reep van Tony’s, mijn favoriete Balea douche zeep uit Duitsland (die me doet denken aan Italië), flamingo zakdoekjes, een tube Shaka douche gel die ik mee nam uit Italië tijdens onze laatste vakantie, een paar Happy Socks en mijn favoriete reep van Johnny Doodle.

twee jaar onlineWat je moet doen om dit te winnen? Not so much!

 • Volg me op 1 van mijn social media kanalen. (laat hier onder even weten welke)
 • Laat hier een reactie achter dat je mee doet en vergeet je email adres niet in te vullen in het daar voor bestemde balkje ; )
 • Geef deze post een hartje op Bloglovin, like het artikel op mijn FB pagina of tweet erover. (laat vooral weten wat je gedaan hebt)
 • En dan is het een kwestie van afwachten of jij door middel van een eerlijke loting de winnaar bent! Spannend he? ; )

De winactie loopt tot en met: 6 oktober De winnaar krijgt per mail te horen dat hij/zij de winnaar is 😀

Succes!

[Tweet “Een cadeautje hoort er bij als je twee jaar online bent. Win jij dit pakket?”]

Vulde jullie trouwens mijn enquête al in? Even doen hoor ; )

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer mee doen!

23 gedachten over “Twee jaar online, dat vraagt om een cadeautje!”

 1. Gefeliciteerd! Ik doe graag mee aan je winactie. Ik volg je via Bloglovin, Twitter en Instagram en heb je artikel een hartje gegeven via Bloglovin.

 2. Ik kan eerlijk gezegd niet geloven dat ik hier nog nooit ben geweest terwijl ik je wel al een tijdje op instagram volg! Ik ga je maar meteen volgen op Bloglovin’! Ik ben nog maar net begonnen met bloggen maar ik hoop dat ik binnen twee jaar nog steeds zo enthousiast ben. Al denk ik niet dat dat een probleem zal zijn 😀 gefeliciteerd alleszins met je blogverjaardag! (Doe niet mee met de winactie want dat lijkt me niet erg fair)

 3. IK doe graag mee met je winactie en ik volg je dus al een langere tijd op je blog en nu ook op Facebook.
  Blog lovin heb ik niet, dus ik heb op FB de pagina en het bericht geliked.

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag en ik hoop je nog lang te mogen volgen!

 4. Yay! Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik hoop dat het pakket iemand heel blij gaat maken! Niet mij … I’m not in it to win it. Elke blogpost is al een kadootje voor mij (zie je, je steekt me aan).

 5. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik doe graag mee, ik volg je al overal (behalve op fb want dat heb ik niet) en ik zal over de winactie tweeten. Ga zo door, op naar de volgende jaren 🙂

 6. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Fijn he, een hobby die zo goed bij je past …

  Ik volgde je al op twitter, en nu ook op bloglovin’. Ik merkte net met bladeren dat ik via twitter meer mis van je blog dan ik leuk vind 😉 en ik hoop dus nog een stuk langer je blog te kunnen volgen! Je winactie heeft dan ook een hartje én een tweet. Gewoon omdat het kan.

 7. Nogmaals gefeliciteerd en wat een heerlijk vrolijk pakketje heb je samengesteld! Ik maak hier graag kans op. Ik heb alles gedaan en heb het artikel een hartje gegeven op Bloglovin. 🙂

 8. Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Gefeliciteerd meid. Ik blijf je blog met veel plezier volgen. Lekker gevarieerd en oergezellig. Doe zo verder. En natuurlijk maak ik graag kans op dit leuke pakketje. Ik gaf het artikel een hartje en volg je op Instagram en Facebook.

 9. Ik doe niet mee met de actie maar wil je gewoon even feliciteren. Je schrijft zo leuk en ik lees met plezier jouw blogs. Blijf lekker door bloggen! Liefs Lesley

 10. Volgens mij had ik al gefeliciteerd, maar anders alsnog van harte gefeliciteerd met je tweede blogjaardag! Wat een geweldig vrolijk pakketje!!! Natuurlijk doe ik heel graag mee.
  Ik volg je overal en ik heb geliked, geloved, gedeeld en getweet. 🙂

  (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram & Twitter @paramara1982, Pinterest & BL Tamara TS)

 11. Gefeliciteerd! 😉
  Zoals jij er plezier in hebt om nog steeds te bloggen, heb ik er plezier in hem te lezen! Echt 1 van m’n favorietjes geworden ondertussen.
  Ik doe graag mee aan de wedstrijd (die sokken zijn zaaaaaalig!!!)! Veel succes aan iedereen!

 12. Van harte gefeliciteerd! En ik volg je overal al geloof ik, twitter, instagram, en op Fb en hier, whahaha heb je nog meer? Snapchat doe ik niet, bloglovin’ heb ik wel maar ik weet mijn wachtwoord niet meer, hahahaha erg ben ik, ik gebruik het dan ook niet zelf 😉

  Maar ik doe wel mee, heel graag, dit vind ik nu een leuk pakketje om eventueel te ontvangen, en natuurlijk ga ik dit ook nog even op mijn pagina van Fb zetten 😉

  X

 13. Nog van harte gefeliciteerd! 2 jaar alweer. Ik heb het idee dat ik je al veel langer volg, hahah.

  Ik doe graag mee met deze winactie :-).
  Ik volg je op bloglovin, instagram en twitter. En natuurlijk geliked op Blogovin :-).

 14. Gefeliciteerd! Ga zo door…. wat een leuk setje heb je samengesteld..
  Ik volg je op instagram, het enige social media waar ik aan meedoe ;P

 15. Gefeliciteerd.
  Heel gaaf pakket.
  Ik volg je op instagram en heb je post geliked op bloglovin’ al doe ik normaal eigenlijk verder niets met bloglovin’.

 16. 2jaar al, gefeliciteerd! Ik blog nog maar pas maar ben er nu al aan verslaafd, zal mijn nieuwe passie worden denk ik! Leuke blog trouwens en heel veel blogplezier nog!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top