TweeduizendVijftien

Spuit 11 hier… (tenslotte zijn we al 6 dagen geleden in 2016 gevallen) Happy NewYear ; )  Waarom duurde dit artikeltje dan zo lang? Nou vooral omdat ik nog steeds lui ben ; ) Stoute blogger he ben ik toch ; P Maar hier ben ik om even een terugblik te werpen op 2015. Een jaar wat wel voorbij gevlogen lijkt, ging zo snel! 2015 was voornamelijk toch wel een leuk jaar en voor mij het eerste volledige blogjaar hier. Ook ik kreeg het overzichts-mailtje van wordpress en dat was toch wel erg leuk om te zien moet ik zeggen. Vandaag deel ik het 1 en ander aan statistieken en leuke momenten van 2015.

Om maar even persoonlijk te beginnen (vandaar die leuke foto collage ; )  )  Ik begon 2015 met roze haar en eindigde met bruin haar. Ik werd 28 en Tommy maakte een heerlijke taart op mijn verjaardag (hoogtepuntje). We gingen een dagje naar Keulen en mijn blog bestond 1 jaar! (beide hoogtepuntjes)  Het TREK foodfestival vond ik een hoogtepuntje dit jaar omdat Tommy en ik het daar zo ontzettend naar ons zin hebben gehad. Het eten was heerlijk, het weer zat mee en we hadden het samen erg gezellig daar 2 dagen.

Het was het eerste jaar dat ik van begin tot eind in Nijmegen woonde en in 2016 zet deze trend voort ; ) Het was het jaar dat ik niet 1 maar 2 tuinbroeken kocht! Het was voornamelijk een erg leuk jaar met ontzettend veel leuke momenten en ik hoop dat 2016 minsten even goed word.

statistieken 2015Bloggen in 2015

Bloggen op ZoSammieEnzo was een rode draad door mijn 2015 en ik heb er ontzettend van genoten. Niet alleen van zelf steeds nieuwe blogjes schrijven maar ook van jullie blogjes lezen en het contact wat daar toch bij ontstaat. Ik heb zelfs 2 hele leuke middagen gehad met collega blogger Nesrin die ik het afgelopen jaar in reallife heb ontmoet. Dat ik zoveel bezoekers op mijn blog heb gehad dat ik 16 keer uitverkocht zou zijn in het Sydney Opera House (totaal nutteloze info maar leuk bedacht)  is gaaf en bij deze wil ik al mijn bezoekers hartelijk bedanken, ook de mensen die geen reactie achterlaten! Dat jullie gezellig mee lezen is tof!

statistieken zosammieenzo

Links hier boven kun je zien wat volgens WordPress mijn meest populaire berichten waren dit jaar. Dat de Sharing is Caring tag bovenaan staat had ik niet verwacht, maar erg leuk om te zien dat de tag die ik zelf bedacht heb populair is. Ik was dit jaar actiever op social media en maakte zelfs halverwege het jaar een facebook pagina aan voor mijn blog. Op Instagram was ik ook weer actief en Instagram liet mij zelfs zien wat mijn 9 meest populaire foto’s waren dit jaar. Rietjes en Masonjars doen het goed ; )

Op Instagram heb ik 249 volgers, op Facebook 56 lieve mensen die mijn pagina volgen, op Twitter 187 volgers en op bloglovin 181. Allemaal bedankt!

Cijfertjes

1januarizosammieenzo

 

Nu ik toch bezig ben dan ook maar even door naar de cijfers van 2015, ik heb speciaal voor de gelegenheid Google Analytics even geopend! In januari 2015 had ik 522 unieke bezoekers maar in december is dat ruim verdubbeld en dat vind ik erg gaaf om te zien! 1239 unieke bezoekers waren er in december, wauw! Hier ben ik best een beetje trots op, het is toch leuk om te zien dat er zoveel mensen zijn die het leuk vinden om hier iets te lezen.

decemberstatistiekensammieenzo

Voor het hele jaar 2015 zit ik op ongeveer 12.000 bezoekers, de meeste hiervan komen uit Nederland (had niet anders verwacht) maar er waren ook ruim 2000 Amerikanen en 1600 Belgen. Ik heb nog wat andere cijfertjes tevoorschijn gehaald die hieronder in de afbeelding te zien zijn. Grappig ook om te zien dat van de bezoekers die hier komen via social media de meeste via Twitter binnen komen.

zosammieenzo.nl2015De meest populaire berichten van 2015.

Tromgeroffel ; )  Mijn meest populaire pagina is mijn homepage maar ook de pagina ZoSammie is goed bezocht. Het viel natuurlijk al een beetje te zien in de mail printscreens van WordPress maar volgens google zijn dit de meeste populaire berichten.

1. De Sharing is Caring tag op nummer 1.

2. Het ontzettend originele zonnebrillenrek wat een idee was van Tommy op een mooie tweede plaats.

3. Het artikel over onze keuken heeft het ook goed gedaan.

4. Het recept voor de heerlijke ham-prei schotel made by ME is ook een hit en is 196 keer bezocht.

5. Pasen met Blond Amsterdam staat op een mooie plaats nummer 5. Ik ben ook nog steeds heel blij met mijn servies ; )

Nou dat waren wel weer even genoeg cijfertjes voor een mistige woensdag ; ) Over 2016 ga ik het later nog hebben, voor nu.. Fijne dag!

27 gedachten over “TweeduizendVijftien”

 1. Klinkt goed!! Ik wil niet eens weten hoeveel mensen er mee lezen op mijn blog. Ik word er altijd een beetje nerveus van. Haha. Misschien moet ik toch eens gaan kijken…

 2. Leuk overzichtje en indrukwekkende cijfers al staar ik me op die laatste niet blind. Kan ik trouwens ook niet want ik heb nog geen Google Analytics 😀 Mss toch ook maar eens werk van maken. And now you mention it, 2015 was ook mijn eerste volledige blogjaar.

 3. Wat een tof overzicht heb je in elkaar gezet! Vind het leuk om te zien. Google Analytics vind ik altijd zo interessant om uit te pluizen, haha.
  Mooi jaar heb je achter de rug! Op naar nog zo’n zelfde top jaar. 🙂

 4. Wow, je houdt je blog analytics goed bij! Super leuk dat je blog zo gegroeid is, geeft natuurlijk een boost om zo door te gaan 🙂

 5. Je blog heeft het bijzonder goed gedaan zeg in 2015, wat gaaf om dat zo te zien! Toch leuk om te weten, van die operazaal 😉

 6. Gisteren was het driekoningen, zo grappig dat ik daarover niemand zie en dan komt spuit 11 nog even met dit aanzetten, hahaha Nee hoor, wat maakt dat nu uit! Het is een mooi overzicht en ontzettend leuk om een paar keer per jaar te checken toch? 😉 Ik ga voor de 10.000 reacties voor 31 jan, de dag dat ik een jaar terug ben in blogland na mijn 3 jarige pauze, hahaha

  Maar ja, dan moet ik wel publiceren natuurlijk zodat mensen kunnen blijven reageren 😉 Ook wel een puntje nu met al dat gehaak! Bloggen is gewoon leuk! En sterk, 44 keer achter elkaar geblogt ergens… en ook de maandag als favo dag, bij is dat gedeeld met de zondag.

  X

 7. Wat een heerlijk blij artikel lieve Sammie. Voor is het bloggen ook een rode draad geweest van 2015, hoewel ik pas in het midden van dat jaar begon.

 8. Mooi cijfers, Sam! Wat een duidelijk overzicht met die grafiekjes. Ik kijk alleen af en toe naar mijn wordpress-samenvattingen. De rest heb ik de ballen verstand niet van. Je bent zeker heeeeeel blij dat je onder de rivier woont nu of niet? Toch blijft het de leukste foto van allemaal, die met Bink in de sneeuw!

  1. Ja inderdaad heel blij haha, in Nijmegen nergens last van en de A15 naar Gorinchem is het ook prima weer 😉 van mij mag het zo blijven haha

 9. Wat een vrolijk artikel! Leuk om alle overzichtjes te zien, de cijfertjes natuurlijk ook altijd. Op naar 2016! Oh wacht, daar zijn we al… ;p

 10. Wat een leuk artikel meis en wat leuk dat je inzicht geeft in je cijfers (je weet hoe ik dat toejuich). Ik zie dan ook dat je echt een prachtig blogjaar hebt gehad en zoveel mooie dingen hebt bereikt. Hoewel ik niet altijd reageer (shame on me) blijf ik je gewoon trouw volgen hoor. Je bent en blijft en topper en hoop nog heel lang van je blog te mogen genieten.

 11. Zo leuk om andere bloggers te ontmoeten. Als deze spuitelf het leuk vind dan wil ik ook graag een keer ‘meedoen’ haha.

 12. ik heb bewust het wordpress overzicht niet gepubliceerd. Ik heb niks met al die cijfertjes. Ik weet zo wel wie vaak reageert. Voor mij is het belangrijkste aan bloggen de interactie die ik heb met andere bloggers.

 13. Wat een leuk bericht zeg! Vooral tof om je haarkleur en je haar zo veel te zien veranderen :). En wat fijn dat 2015 zo’n goed jaar was 🙂 het klinkt fijn wat je allemaal hebt gedaan en wat de hoogtepunten waren!
  Liefs

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven