Tweeduizendzestien, wat ging je snel!

Oh jongens, het is bijna tijd voor de laatste dag van tweeduizendzestien. Wat ging de tijd snel voorbij! Ik vind het zo bizar dat we bijna tweeduizendzeventien instappen. Ik kan me nog de eerste dag van dit jaar herinneren en ik snap niet waar de tijd gebleven is. Het lijkt wel alsof de tijd sneller gaat naarmate ik ouder word. Over ouder worden gesproken, ik word 30 in 2017, DERTIG!! Scary shit. Maar nog even terug blikken op 2016, voor je het weet is het voorbij.

Ik had niet verwacht een jaaroverzicht te maken dit jaar. Ik ben al een tijdje gestopt met de maandoverzichten omdat ik vond dat ze niet veel toevoegen aan mijn blog. Iedereen doet het, ik vond het saai worden. Toch besloot ik wel een jaaroverzicht te maken, toch even terug blikken op een jaar wat zo vreselijk snel voorbij ging. Een jaar waarin Tommy en ik voor het eerst op vakantie gingen, ik veel nieuwe Happy Socks scoorde, het jaar waarin ik verliefd werd op Italië en het jaar waarin ik weer een kerstboom op kon tuigen. Hij staat trouwens nog steeds : ) 

Januari.

IMG_0610We aten veel lekkere dingen deze maand en bezochten weer eens de Ikea. Het was de eerste keer dat we niet met een afgeladen auto weg reden bij deze winkel. Het was ook de maand dat ik met een dik oog rond liep, twijfelde over mijn haar en we aten zelfgemaakte pizza met vrienden. Ik ging uiteindelijk naar de kapper voor een grijs kleurtje en ging voor roze acryl nagels. Ik had een vreselijk gezellige verjaardag, echt, ik heb zo genoten van deze dag met familie en vrienden! Het was fantastisch.

Februari.

feb2016Was de maand dat ik al begon met twijfelen over mijn maandoverzichten. Tommy zijn paps was jarig dus gingen we uit eten, we gingen een avondje carnavallen in Gorinchem, gingen uit eten bij de Griek, aten thuis kaasfondue, ik scoorde de nieuwe Iphone 6s en ik blogde over mijn Niet bestaande kinder wens. Het was ook de maand van veel file’s en auto ruiten krabben.

Maart.

maart 2016 zosammieenzoIn maart scoorde ik eindelijk de vazen die ik al een tijd wilde hebben, ik ben er nog steeds ontzettend blij mee. Ik bakte koekjes en gaf mijn blog een nieuw uiterlijk. Bink werd deze maand alweer 9, aankomend jaar word hij dus 10! Voor een Bulldog is 10 echt al heel oud, ik prijs mezelf dus iedere dag gelukkig dat hij er nog is. Ik vertelde over mijn stoelgang en Tommy was een week van huis voor zijn werk, niet mijn leukste week. We aten bij vrienden mini pizza’s en ik begon aan de moestuin rage.

April.

2016aprilDeze maand werd Tommy weer een jaartje ouder en nam ik hem mee uit eten bij Stan & Co in Arnhem. Het was een super gezellige dag en we hadden het samen ontzettend leuk dat weekend. We zijn naar de voorstelling Amaluna van Cirque de Soleil in Amsterdam geweest, gingen spontaan een uurtje bowlen en we waren alweer 3 jaar samen. Eigenlijk zouden we hier niets aan doen, maar toch zijn we die avond spontaan uit eten geweest bij de pizzabakkers. Ik kocht nieuwe rode All Stars die ik nog steeds met plezier draag, ging terug naar kort haar en mijn moestuintjes gingen bijzonder goed.

Mei.

mei 2016Ik zorgde ervoor dat er iedere weekend verse bloemen in huis kwamen, vooral mijn favoriet de Gerbera. Ik ontdekte dat het lastig was om grijs haar grijs te houden en ik baalde van de vele regen halverwege de maand. Gelukkig waren er ook hele warme dagen deze maand. Tommy en ik brachten een dagje door in Düsseldorf waar het bloedheet was maar ik wel vast een nieuwe winterjas kocht en een jurkje van Desigual. Mijn moestuintjes gingen ontzettend goed, ik scoorde allemaal nieuwe planten voor op het balkon en we kregen 2 weekenden vrienden op visite met hun kleine ventjes, het werden gezellige late avonden.

Juni.

punk afscheid

Juni was een redelijk sombere maand omdat we Punk moesten laten inslapen. Menn wat hebben we tranen gelaten die maand, het was zo vreselijk verdrietig. Ze was dan wel 14, een prachtige leeftijd, maar toch hadden we het niet zien aankomen. We brachten een avond door bij vrienden in de tuin met de grilplaat en een vuurkorf, dat was een fijne avond. Ik blogde over adverteren op Facebook en deelde mijn resultaten daarover, we keken een Marvel film en we kochten een nieuwe auto. Ik nam een nieuw kapsel, het was heerlijk weer waardoor ik buiten met de laptop kon bloggen en we spraken over op vakantie gaan. Ik liet het balkon zien, het was helemaal zomer klaar! Inmiddels zijn alle planten overleden en heb ik ze nog steeds niet opgeruimd, het balkon ziet er een stuk triester uit nu.

Juli.

juli 2016 zosammieenzo

We besloten op vakantie te gaan naar Italië, met de auto, met een daktent. We hadden plezier met de route uitstippelen en met campings uitzoeken. We bezochten een enorme kampeer winkel en schafte van alles aan voor de vakantie. Ook was het tijd voor de Nijmeegse Vierdaagse deze maand, die waren we na 4 dagen al zat, gelukkig vertrokken we die vrijdag naar Italië. Onze roadtrip vakantie was geweldig, ik heb vreselijk genoten en werd smoor verliefd op Italië. Ik wandelde mijn eerste bergwandeling ever en kreeg een enorme blaar, we werden verliefd op het hyper toeristische Sabbiadoro, zwommen in zee en aten iedere avond in een restaurant. Eind juli kwamen we terug van vakantie en ik baalde vreselijk, ik miste Italië direct en vond Nederland ineens vreselijk. Het was nog steeds poep weer en de zomer in Nederland leek vooral heel nat te worden.

Augustus.

flamingo gieter

In augustus dachten we vaak en veel terug aan onze vakantie en besloten gewoon nog een keer een week naar Italië te gaan. Ik schreef veel blogjes over onze vakantie en kreeg van mijn moeder de flamingo gieter! Er viel zoveel regen dat mijn moestuintjes het niet overleefde, we brachten een avond door in Gorinchem bij mijn tante en speelde daar met hun nieuwe gezinslid, kitten Elmo. We zijn naar een kinderverjaardag geweest, de kleine van vrienden werd alweer 2. Eind augustus werd het ineens zomer en we zochten verkoeling in de Waal. Deze maand overleed ook mijn camera lens, daar was ik minder blij mee.

September.

september 2016Ik gaf jullie een kijkje in onze hal waar Tommy zijn verslaving zich verstopt, ik vertelde jullie over onze nieuwe vakantie plannen en wij telden af naar die extra week in Italië. Mijn blog bestond deze maand 2 jaar en we vertrokken weer naar Italië. Het was weer heerlijk en fantastisch en we bezochten veel mooie plekjes! Ik besloot deze maand geen maandoverzichten meer te maken en blogde gewoon lekker door over onze vakantie. Bink kreeg tijdens onze vakantie ontzettend last van een ontstoken teen en daar was hij goed ziek van. Iets waar ik deze maand best kopzorgen over had, mijn lieffie was zo zielig. Mijn tante werd deze maand 50 dus hadden we een feestje in Gorinchem, we konden met Bink die avond bij mijn moeder blijven slapen. Het was een erg gezellige avond waarbij ik best wat zoete drankjes heb genuttigd.

Oktober.

le-creuset

De herfst begint en ik heb er zoooo geen zin in. Ik ben helemaal nog niet klaar voor die kou en vele regen dus ik zoek warmte in de keuken. We beginnen deze maand met het helpen verhuizen van vrienden en ik heb nog nooit zoveel spullen gezien! Ik bak onder andere deze machtige maar heerlijke chocolade taartjes en ben helemaal happy met mijn mini pannetjes. Ik duik ook de keuken in voor Halloween baksels en laat mijn collega’s allemaal mee smullen. Ik heb deze maand mijn blog ritme weer helemaal terug na de dip na de vakantie en ik vertel een persoonlijk verhaal over mijn gescheiden ouders. Verder koop ik een nieuwe mixer omdat de oude op lijkt te willen stijgen en scoor ik een zingende kerstflamingo. Mijn neefje is deze maand jarig dus we gaan naar zijn verjaardag en eten daar mee.

November.

november 2016De kou komt weer, het regent regelmatig en de file’s worden groter. Het word vroeg donker en mijn humeur word daar niet beter van. Ik schrijf mijn eerste ‘beauty‘ artikel. We gaan eten bij kennissen waar pizza word gebakken in een echte pizzaoven, we eten bij andere vrienden van Tommy zelfgemaakte lasagne en het word ook hier weer een gezellige late avond. Thuis eten we kaasfondue waar ik ontzettend van geniet en we gaan weer een avondje naar Gorinchem voor mijn moeders verjaardag. Ik ga in jurk : ) Ook nu kunnen we weer blijven logeren met Bink, erg gezellig weer dus!

14 november is het alweer 2 jaar geleden dat ik bij Tommy kwam wonen, het samenwonen bevalt nog steeds goed. Tommy moet een zaterdag ochtend werken in Etten-Leur en ik besluit mee te gaan om de stad te bekijken. Die valt me een tikkie tegen, veel te modern. Het enige oude wat ik kan vinden voor een foto is de kerk. De ochtend word een hele dag omdat het allemaal niet lekker loopt dus ik besluit maar naar de kapper te gaan in Etten-Leur. Mijn haar is weer lekker kort en er zit weer een model in, altijd fijn. Ik word helaas deze maand ook ziek en heb een flinke griep te pakken. Gelukkig doen veel webshops mee aan Black Friday en scoor ik wat fijne koopjes online.

December.

december 2016Het begint met de kerstboom optuigen, ik ben helemaal happy met mijn nieuwe witte boom en vrolijke versiering. Zelfs Tommy heeft er vrede mee. We vieren voor het eerst in jaren weer (een soort van) Sinterklaas en spelen het Sinterklaas spel bij vrienden. Bink word ziek. Het duurt lang voordat Bink opknapt en we hebben ons erg zorgen gemaakt. Gelukkig knapt hij op! We bestellen voor het eerst bij SushiPoint eten en het is waanzinnig lekker. Ik ben vanaf nu verslaafd aan sushi! Ik denk dat dit wel de beste thuis bezorg maaltijd is die Tommy en ik ooit gegeten hebben, echt geweldige kwaliteit.

We gaan met mijn mams naar Keulen voor de kerstmarkt. Het is super druk maar wel gezellig en die avond eten we heerlijk kaasfondue. Ik krijg van Tommy een kerstcadeautje van The Bodyshop! Ik win via twitter 25 shoptegoed voor thuisbezorgd.nl en uiteraard bestellen we ook daar weer sushi van. Op het werk draag ik mijn kersttrui en hebben we een kerst lunch. Van een leverancier krijgen we een tof pakketje van Rituals. We lunchen bij KFC in de stad. Ik bestel op de valreep toch nog 2 nieuwe kersttruien en vind ze helemaal leuk!

De kerstboom is voor mij nog steeds een reden om te glimlachen als ik thuis kom iedere dag. Bink is klaar met de antibiotica en Tommy en ik hebben onze twijfels of het nu wel of niet beter gaat. We gaan boodschappen doen voor kerst want we vieren voor het eerst kerst bij ons thuis met mijn familie. Ouderwets gourmetten! Eerste kerstdag eten we samen asperges en heerlijke biefstuk en zitten we om 8 uur in de avond bij de dierenarts. Bink krijgt een sterkere antibiotica en we hopen weer op het beste. Tweede kerstdag met de familie is gezellig en het was fijn om bij elkaar te zijn.

En dat was het, dat was 2016! Oudejaarsavond blijven we gewoon thuis bij Bink en doen we niks bijzonders. Tommy zijn paps en stiefmoeder komen langs maar verder geen feestjes hier. Ik wil Bink niet alleen laten als al het vuurwerk de lucht in gaat. Ik wens jullie allemaal een fijn uiteinde en een gezellige avond! Tot volgend jaar! ; )

21 gedachten over “Tweeduizendzestien, wat ging je snel!”

 1. 2016 is idd voorbij gevlogen. Echt heel bizar. Mooi overzicht met heel veel mooie momenten om te koesteren. Hopelijk gaat het beter met Bink! Heel veel geluk, liefde en gezondheid in 2017!

 2. Wat leuk dit overzicht zo! Ik ben een tijd geleden ook gestopt met maandoverzichten, maar van een jaar vind ik dan toch weer anders. 🙂 Wat een hoop mooie momenten en laten we Punk niet vergeten. Ik hoop dat Bink snel weer een beetje opknapt! <3

 3. Hè Stan &Co, daar ben ik vorige week nog geweest! Ik doe zelf nooit zo n overzicht maar bij anderen vinden ik het wel leuk om te lezen!

 4. Wat gaat een jaar snel voorbij he, als je zo terugkijkt! Wat een mooie, maar helaas ook verdrietige momenten. Een hele fijne jaarwisseling toegewenst en hopelijk wordt 2017 nog mooier!

 5. Iedereen doet het, maar toch blijven dit soort overzichtjes leuk om te lezen. Een jaar in vogelvlucht. Ik hoop dat het snel beter gaat met Bink <3 En dat 2017 ook een mooi jaar mag worden!

 6. Sommige dingen lijken al weer zo lang geleden! Leuk om het allemaal nog een keer voorbij te zien komen in een jaaroverzicht. Italië was duidelijk een van de hoogtepunten!

 7. Ik kan alleen maar hopen dat Bink er snel bovenop komt. Fijn dat jullie lekker bij ‘mij blijven oudejaarsavond. Komt goed, meis. Dat moet gewoon!

 8. Als je het zo zegt is het inderdaad heel snel gegaan, maar je hebt wel een leuk jaar gehad! Hopelijk word 2017 ook een leuk jaar, vol met plezier, happy socks, geluk en gezondheid voor lieve Bink!

 9. Wat leuk zo’n overzicht te zien… En super dat jullie verliefd zijn op Italie.. ik zou zo ook wel weer terug willen!!! Mooi land is het!!! Voor jullie een fijne jaarwisseling en veel gezondheid en geluk in het nieuwe jaar!!

 10. Eerst kerstdag bij de dierenarts… aw. Zo stom. Arme Bink.
  Wel een heel leuk jaaroverzicht. Met heel veel plezier gelezen 🙂 Geniet van je Oudejaarsavond!!!

 11. Volgens mij is het ook echt hoe ouder je wordt hoe sneller de tijd gaat. Voor mijn gevoel is het ook heel rap gegaan. Wat leuk zo een jaaroverzicht. Ik kan mij vrijwel alles herinneren 😉

 12. Hahahaha… ik was er echt klaar mee om 29 te zijn. Ik was er in ieder geval klaar voor om het twintiger zijn te verlaten en de dertig welkom te heten. Dus ik keek er zelfs naar uit om mijn 30e verjaardag te vieren. Inmiddels is dat alweer een tijd geleden. 2017 betekent voor mij dat het spannend is om te zien of ik voor de tweede keer moeder word op mijn 38e nog of toch op mijn 39e 🙂

 13. Dat was op Punk na, een heel mooi jaar, vooral jullie Italie trip natuurlijk en ik ben blij dat je gestopt bent met de maand overzichten, hahaha ja die voegen weinig toe, maar zo aan het einde van het jaar, DAN is het weer eventueel leuk om te zien 😀

  X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven