Tweeduizendzestien

Tweeduizend zestien.. Jup, daar zijn we al weer een aantal dagen in beland. Een nieuw jaar is voor vele een reden om ineens belachelijke ‘goede’ voornemens op te stellen. Ik geloof dat zelfs uit onderzoek is gebleken dat van het meeste helemaal niks terecht komt, wat niet zo vreemd is, want alles wat je jezelf in je hoofd haalt met een maag vol oliebollen en een hoofd vol vieze bubbel champagne is natuurlijk niet haalbaar. Ik doe dus ook niet mee aan deze zogenaamde goede voornemens, ik ben van mening dat als je iets wilt veranderen je daar niet mee hoeft te wachten tot 1 januari. Heb jij wel goede voornemens? Veel succes ermee ; )

Persoonlijk

Ik wil het even hebben over 2016 aangezien we het al uitgebreid (tot vervelens toe) over 2015 gehad hebben. Ik mag dan wel geen goede voornemens hebben, er zijn wel een aantal dingen die ik wil doen dit jaar. Zo wil ik meer dingen van mijn emmerlijst afstrepen dit jaar, ik twijfel over mijn haar en ik wil een oude geliefde hobby weer oppakken. Scrappen, doorgaan met Project life 2016, het album van 2014 afmaken en misschien tussendoor 2015 doen.

Ik ben er zelfs al mee begonnen en vond het heerlijk om weer even creatief bezig te zijn! Eindelijk heb ik mijn bureautje (wat Tommy speciaal voor mij gemaakt heeft toen ik in Nijmegen kwam wonen)Β  in gebruik genomen. De titelpagina voor het album van 2016 is af en ik heb weer helemaal zin om crea bezig te zijn met papier en foto’s.

Wat is in hemelsnaam Project life?Β  Ik hoor het je denken ; ) Hier vind je een beetje uitleg, op Pinterest zijn tig voorbeelden te vinden, maar om het simpel te houden: Je vult een album met foto’s van iedere week, schrijft erbij wat je die dagen uitgespookt hebt, leukt het op met papiertjes en frutsels en je hebt na een jaar (als je het dus volhoud) een heel mooi boekwerk vol herinneringen. En na 3 jaar lees je het terug en denk je bij jezelf: Oh ja, schat weet je nog dat we toen daar en daar heen gingen? Oh kijk nou! Toen hadden we nog dat behang.. Tering, wat zag ik er uit!

Verder word ik dit jaar alweer 29 (bejaard) Tommy word ook weer een jaartje ouder (nog bejaarder) Bink word 9 en hopelijk gaat Punk de 14 halen. Ik kijk al uit naar de zomer en verheug me alweer op de vierdaagse feesten, ben benieuwd welke foodfestivals dit jaar in Nijmegen gaan plaats vinden en wie weet word 2016 wel het jaar dat ik een baan vind in de buurt van Nijmegen. Dromen mag altijd tenslotte ; )

bloggen sammieZoSammieEnzo

Gaat verdwijnen..

Grapje mensen, moet kunnen ; ) Uiteraard wil ik ook gewoon doorgaan met ZoSammieEnzo, bloggen is nog steeds iets wat ik ontzettend leuk vind en dat blijft ook wel zo. Er zal niet veel veranderen hier dit jaar. Wat ik dit jaar wel echt wil doen hier is de boel qua uiterlijk aanpassen, er moet hoog nodig een nieuwe layout komen, deze heeft wat issues, mijn profiel foto is duidelijk aan vernieuwing toe, want blond ben ik niet meer en misschien moet ik eens de bezem halen door de categorieΓ«n.

Maar ik blijf hier mensen, wees gerust, ik BLIJF hier! ; )

24 gedachten over “Tweeduizendzestien”

 1. Je liet me echt even schrikken. Ik las je bericht te snel, en toen natuurlijk nog een keer langzaam, want ik wil echt niet dat ZoSammieEnzo gaat verdwijnen!
  En ik snap wel dat je wat aan de lay-out wil veranderen. Ik vind hem zo heel mooi, maar volgens mij ben jij een veel kleurrijker persoon en is dit iets te rustig voor jou. Misschien kun je het meer maken in de stijl van je Project Life 2016.

 2. Gelukkig! πŸ˜€
  Dit wordt voor mij ook het jaar waarop ik weer wat hobbies ga oppakken. Denk ik. Lekker frutselen is leuk. Maar voornemens, daar doe ik niet aan. Want dat kun je donder op zeggen dat ik ze niet volhoud.

 3. Project life vind ik zo leuk,
  maar vind mijn leven te saai, hahaha
  Misschien dat ik het alleen in de zomer ga doen ofzo, toch een fijnere periode…

  Happy 2016

 4. Ik dacht echt wat doet ze nou?? maar een grapje moet kunnen… hahaha… Wat een mooi kunstwerkje heb je gemaakt op de foto.. echt super…

 5. Oh Sam je liet mij even schrikken. Je blijft bloggen yay!
  Leuk vooruitzicht en heel veel succes met je nieuwe lay out en foto’s. Ben heel benieuwd hoe het eruit gaat zien.

  PS. 29 is niet oud! (Zegt de nog even 32 jarige grandma hier)

 6. Dat is leuk zo’n project life! Ik hou dat natuurlijk nog geen week vol, maar ik kan me voorstellen dat dat leuk is om bij te houden. 29? Ik ben verdomme 39 deze zomer! Doe even rustig πŸ˜‰

 7. Ooooh wat leuk dat je met Project Life bent begonnen. Anne van Etalles doet het ook en ze laat zo nu en dan een beetje op haar blog zien, zo leuk zie het er uit!

 8. Wow, ik wist helemaal niet dat je zo creatief was. Leuk gedaan. En ja 29 is echt bejaard joh. Wat ben ik dan? Hoogbejaard alhoewel nu met mijn rugpijn heb ik precies wel dat gevoel. Alle gekheid op een stokje πŸ˜€ Blij dat je blijft verder bloggen. Kreeg ook bijna eerst een hartverzakking.

 9. Ik moet eigenlijk stiekem lachen om project life, wat jij vertelt, wat het dan is, vroeger.. noemden we dag gewoon, fotoalbums aanmaken en plakken, hahahaha πŸ˜‰

  En ik ben blij dat je blijft en met jouw emmerlijst komt het ook wel goed, zo is het voor mij ook, al heb ik niet eens een echte emmerlijst, maar kleine dingen die ik wil DOEN staan er zeker op voor dit jaar, maar die onthou ik wel πŸ˜‰

  X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven