UGG pantoffels en andere cadeautjes.

31 januari werd ik 31. Ik vierde mijn verjaardag op zaterdag 27 januari en dat was een hele gezellige middag en avond. Het maakt niet uit hoe oud ik word, ieder jaar vind ik het weer leuk om mijn verjaardag te vieren. Het is reden voor een feestje en het is altijd gezellig. Het was ook het eerste feestje in dit huis en dat is goed bevallen. Kan niet wachten tot het volgende feestje ; )

wax brander cactus

Mijn familie was er, Tommy zijn familie en een vriend van ons met zijn kleine man. Daar kreeg ik de toffe flamingo pantoffels van en een mooie tekening die jullie in deze blog hebben kunnen zien. Met de kleine man hebben we ontzettend gelachen. Iedereen moest mee doen met zijn politie spel en iedereen kreeg een keer de boeien om. Zijn moeder kon er helaas dat weekend niet bij zijn, maar die zijn afgelopen weekend nog eens met z’n drietjes gezellig komen eten en borrelen. We hebben gedanst in de woonkamer omdat de kleine man dat wilde en de muziek ging even vol aan. Was weer een heerlijke avond en ik kreeg een toffe cactus brander!

fashioncheque

Op mijn verjaardags-feestje ben ik niet alleen verwend met gezelligheid, maar ook met cadeautjes. Ik kan wel zeggen dat ik walgelijk verwend ben ; ) Van mijn tante en haar vriend kreeg ik een cadeaubon van de Etos en vitamine D. Ze had mijn winter dip blog gelezen en dat was dus een slim cadeautje. Van Tommy zijn paps en zijn vrouw kreeg ik centjes, altijd fijn! Die gaan goed besteed worden bij Ikea ; ) Van mijn moeder kreeg ik een mooie bos tulpen, een cadeau bon van de Douglas en een Fashion cheque. Ik kan dus weer shoppen! Ook had ze weer heerlijke grillworst mee genomen. Ik vind de grillworst van de Plus het lekkerst, helaas hebben we die niet in Nijmegen. Mijn moeder weet dat en neemt altijd een pakje grillworst voor me mee als ze naar ons toe komt of als ze weet dat wij op visite komen. Nam, nam!

SCUFFETTE II UGG

Van mijn oom en ‘aanhang’ tante kreeg ik ook een prachtig cadeau. Met kerst had ze nog op mijn wishlist gezet en met mijn verjaardag kreeg ik deze beauty’s. De SCUFFETTE II pantoffels van UGG. Zoals ik al zei, ik voelde me belachelijk verwend met mijn verjaardag. Ik wilde zo graag instap pantoffels en ik vond deze zo ontzettend mooi. Mijn oom een ‘aanhang’ tante hebben allebei ook een paar en doen er al een paar jaar mee. Over de kwaliteit niets dan goeds en over het comfort ook alleen maar positief. Ik kan daar nu over mee praten, ze lopen echt heerlijk en ik heb er warme voeten in zonder sokken! Ze passen ook nog eens goed in het interieur ; ) 

buddhatobuddha

Tommy verraste me dit jaar compleet. Meestal weet ik wel ongeveer wat ik van hem krijg, dat komt vooral omdat hij zelf altijd heel enthousiast is over wat hij gaat geven. Hij kan dan zijn mond niet houden en kan ook niet wachten tot het moment dat hij het mag geven. Dit jaar kon hij ook niet wachten en ik kreeg het dan ook al op de 27ste, maar ik wist dit jaar helemaal niet wat hij gekocht had. Ik was niet alleen heel verrast maar ook ontzettend blij met wat hij had gekocht. Hij had een hele mooie armband van Buddha to Buddha uitgekozen en de woorden, heb je altijd een beetje van mij bij je. Smelt ; ) 

Ja, nu ik het hier allemaal op een rijtje zet voel ik me nog verwender, maar ook ontzettend dankbaar. Ik heb niet alleen ontzettend mooie en lieve cadeaus gekregen, ik heb ook ontzettend lieve mensen om me heen. Lieve vrienden die de moeite doen iets persoonlijks te scoren, een fijne gezellige schoonfamilie, lieve familie die me verwennen en er altijd voor me zijn en natuurlijk de liefste Tommy. Jup, het was een gezellige verjaardag : ) 

21 gedachten over “UGG pantoffels en andere cadeautjes.”

 1. Super lekker hoor die ugg pantoffels, daar ga je echt van genieten. Wat ben je lekker verwend joh! De budha arband vind ik ook prachtig en echt iets voor jou.

 2. Die Uggspantoffels zien er echt fijn uit. Ik draag mijn normale Uggs altijd als pantoffels (heb twee gebreide paren). Voor mijn verjaardag kreeg ik ook een Fashioncheque. Ik verbaasde mij erover op hoeveel plekken je die kan uitgeven! Heel fijn 🙂

 3. Wauw, wat een cadeau van Tommy. En hoe lief wat hij daarbij zei. Je ugg pantoffels zien er ook erg mooi en extreem comfy uit. Precies wolkjes om op te lopen. Zalig! Fijn dat je zo van je verjaardag hebt kunnen genieten met allemaal lieve mensen om je heen. Dat is waar het allemaal om draait!

 4. Tommy’s cadeau is super lief! <3 Ik vond die UGG pantoffels altijd heel lelijk maar ik begin er aan te wennen nu ik ze vaker zie. Haha. Ze zien er alleszins wel comfy en zacht en warm uit 😀

 5. Wauw wat ben je verwend! Wat een lieve vent hebt je toch ook!
  Enne ik weet niet wat er gebeurd is sinds je in je nieuwe huis woont, maar je foto’s zijn nu nog mooier 🙂

 6. Ooooh, hoe geweldig, dat cadeau van Tommy. Vooral de woorden!
  En je hebt gelijk: het mooiste cadeau dat je kan hebben is toch wel hele liefdevolle mensen om je heen 🙂

 7. Haha, ‘walgelijk verwend’. Nou, dat ben je zeker! En dan zeker in positieve zin. 🙂 Wat heb je mooie dingen gekregen joh! Die armband is echt onwijs leuk en lief bedacht, maar ook die pantoffels vind ik echt een leuk cadeau. Alles is leuk! Volgens mij heb ik jou nog helemaal niet gefeliciteerd? Oei. Nog gefeliciteerd!! (Lekker laat, maar beter laat dan nooit… Haha.)

 8. Wat een leuke cadeaus, en klinkt als een gezellige verjaardag! (Er zit trouwens een Plus in Malden, Mook en Berg en Dal, geen idee of dat te doen is voor je?)

 9. Gefeliciteerd nog Sammie!! Wat een heerlijke cadeaus. Die UGG pantoffels heb ik ook (al 3 jaar) en ze vervelen nooit. Zulke fijne en mooie dingen. Gaaf dat je die gekregen hebt! Liefs Florentine

 10. Fijn te horen (lezen) dat je zo’n leuke verjaardag hebt gehad, mooie cadeau’s ook! En natuurlijk alsnog van harte gefeliciteerd. 31… Dat is voor mij al ‘even’ geleden haha!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven