20 In Kleding en accessoires

Up in the Air with Happy Socks ; )

Up in the air

Up in the Air with Happy Socks and 99 Luftballons ; ) Dat was Engels & Duits en ongeloofwaardig ; ) Maar ik moest direct aan dat liedje denken bij het tikken van de titel. Dit blogje gaat echter niet over vliegen en luchtballonnen, wel over Happy Socks. Eigenlijk is dit een mini shoplog met mijn aanwinsten van de Black Friday sale bij mijn favoriete sokkenwinkel.

Tijdens de Black Friday dag deed ook de webshop MooieSokken.com mee aan deze Amerikaanse overgevlogen sale dag. Sokken aanschaffen met 40% korting kon ik natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan. Ik bedoel, ik ben Sammie de sokkenblogster ; ) en zie mijn sokken la graag gevuld met vrolijke Happy Socks.

Mooiesokken.com

Nope, dit artikel is niet gesponsord! Ik heb ook geen aandelen in Happy Socks of de webshop MooieSokken.com. Ik vind de sokken gewoon echt super leuk en goed van kwaliteit. Ik word er vrolijk van als ik ze aantrek en ik vind de service van eerder genoemde winkel altijd super. Ze zijn ook altijd lekker snel met leveren, makes me happy ; )

Happy Socks

Up in the Air with Happy Socks.

Vanwaar de titel dan? Nou ik had dit paar sokken met luchtballonnen al een tijdje geleden gespot. Direct kwamen ze op mijn wishlist want ze doen me denken aan Italië. Aan onze fijne vakantie samen en aan het kleine dorpje Bellissimi waar we bij toeval door heen reden. Ik vertelde jullie pas geleden over dit dorpje in Italië waar 1 van de twee broers die de luchtballon hebben uitgevonden ook was geweest. Ik moest die luchtballon sokken dus hebben, geen twijfel over mogelijk.

Happy Socks Luchtballonnen

Tijdens de Black Friday sale kocht ik uiteraard gelijk nog 3 paar, maar de luchtballon sokken gingen als eerst mijn digitale winkelmandje in. Ook al komen ze niet uit Italië, ze doen me toch denken aan die dag in het mini dorp. Die luchtballonnetjes zijn toch gewoon te leuk?

Heb je niet gewonnen bij mijn laatste winactie, maar wil je toch ook Happy Socks onder de boom leggen voor jezelf of voor iemand anders? Dan kan ik deze webshop van harte aanbevelen : )

 • marije
  december 15, 2016 at 7:02 am

  Wat een leuke sokken heb je weer geshopt! Die met luchtballonnen zijn geweldig.

 • Irene
  december 15, 2016 at 9:00 am

  Wauw wat een gave sokken, zou die met luchtballonnen ook niet kunnen laten liggen!

 • Malou | Blonde Blossom
  december 15, 2016 at 9:36 am

  Ah het zijn ook zulke leuke sokken! Die met de luchtballonnen zijn sowieso mijn favoriet! Malou x

 • Inge
  december 15, 2016 at 9:53 am

  Oh super leuk dit! Ik heb op Mooie Sokken een winkelwagentje staan, maar i.v.m. low budget kan ik ze nog niet bestellen. Wat ik mij wel afvraag: blijft de kwaliteit goed? Ik merk bij sokken dat ze vaak last krijgen van bolletjes of er in de loop der tijd niet meer zo mooi “als nieuw” uitzien. 🙁

  • zosammie
   december 15, 2016 at 11:14 am

   Uiteindelijk slijten ze wel net als alle andere sokken uiteraard. Ik was ze op 40 graden en wij dragen vooral sneakers. We kunnen er dan ongeveer een jaar mee doen voordat de hielen gaan slijten maar we hebben ook veel keus en wisselen veel. Sommige sokken dragen we dus niet wekelijks. Het enige wat wel snel verdwijnt door het wassen zijn de letters happy Socks onderop de sok.

 • Jenn
  december 15, 2016 at 10:24 am

  Oh die zijn zo leuk, lekker vrolijk!

 • Sandra
  december 15, 2016 at 11:23 am

  Oeehoeee, ik wacht met volle smart op het moment dat ze binnenkomen hoor, hihi! Ik vind het zo leuk haha. 😀
  Je hebt echt weer gave sokken besteld. Vind ze allemaal even leuk en vrolijk! 🙂

  • zosammie
   december 15, 2016 at 11:28 am

   Ik ga ze vanavond op de post doen! Kon helaas niet eerder vanwege m’n werk.

 • Iep
  december 15, 2016 at 12:06 pm

  Wat een fantastische sokken zeg! Ik zelf heb ook een flinke collectie bestaand uit happy socks!
  Ik word er ook heel erg blij van!
  Liefs Iep

 • Danella
  december 15, 2016 at 1:06 pm

  Wat een leuke sokken, maar ja dat kan ook bijna niet anders. Happy Socks liefde!

 • Marijke
  december 15, 2016 at 7:57 pm

  Happy socks zien er zo leuk uit! Veel leuker dan de saaie sokken die ik meestal koop. Erg leuk!

 • Iris
  december 15, 2016 at 9:00 pm

  Haha de sokkenblogster! Te grappig! Ik vind ze er heel leuk uit zien, vooral die met die luchtballonnetjes!!

 • Mariska
  december 15, 2016 at 10:20 pm

  Wat een schattige sokken, vooral die met die luchtballonnetjes! Geweldig 😀 heb ook een paar Happy Socks 😀

 • Joor
  december 15, 2016 at 10:28 pm

  Wauw echt geweldige sokken! Ik moet echt eens happy sokken gaan bestellen!

 • Trees
  december 15, 2016 at 11:10 pm

  Kreeg gisteren een brainwave om leuke sokken voor mijn jongste kleindochter te kopen. Ik had een collage van jouw blog gebruikt om aan mijn zoon te sturen of ze zoiets leuk zou vinden. Hij denkt van wel, ik ook. Happy socks zijn enig maar prijzig dus.. Ik ga toch maar even kijken. Goed gescoord jij! 🤗

 • Marsha
  december 16, 2016 at 12:04 am

  Wat een vrolijke en kleurrijke sokken zeg! Ik voel me dan een beetje saai met mijn zwarte/grijze sokken:P

 • Tamara TS
  december 16, 2016 at 3:01 am

  Haha sokkenblogger haha, wat leuk. 🙂 Ik vind ze telkens zo leuk, maar ook zo prijzig. Ik heb het geluk dat ik met mijn kindermaat altijd vrolijke sokken kan kopen.

 • Ricardo
  december 16, 2016 at 12:54 pm

  Gelijk heb je dat je je slag hebt geslagen. Ze zijn erg leuk! Zag ze laatst ook bij de Bijenkorf maar aangezien ik nog genoeg sokken heb, toch maar even laten liggen. Vind wel dat ze jou wat mogen sponsoren hoor…

  • zosammie
   december 16, 2016 at 12:57 pm

   Haha, dat hebben ze de vorige keer gedaan met de winactie 😉 Al vind ik eigenlijk dat Happy Socks mij gewoon maandelijks van nieuwe sokken moet voorzien 😉