Update Bucketlist #5

Vandaag deel ik weer even een update van mijn bucketlist. Ik heb nog niet heel veel kunnen afstrepen sinds de laatste update maar toch wel weer wat leuke dingen. Hoe zit het eigenlijk met jou? Heb jij een emmerlijst? Hoe gaat het daarmee? Ik vind het altijd zo leuk als ik weer wat kan doorstrepen, weer iets gedaan heb van de lange lijst.

30. Eindelijk hebben we alle smaken van Tony’s geprobeerd en ik moet eerlijk zeggen dat mijn favoriete hetzelfde zijn gebleven. De koffie en de drop smaken zijn nog steeds mijn favoriete repen van Tony’s.

48. Een nieuwe layout voor mijn blog. Jup ook dat is gelukt zoals jullie allemaal hebben kunnen zien en ben er nog steeds erg happy mee.

64.Β Het voor elkaar krijgen om een cadeautje voor Tommy te kopen wat een echte verrassing is voor hem. Hij dus niet van te voren raad wat het is.. Gelukt, hij wist zelfs niet dat hij een cadeautje kreeg! 7-5-’15 liet ik het thuis bezorgen met zijn naam er op en hij was er ontzettend blij mee!

31 gedachten over “Update Bucketlist #5”

 1. Ja, mijn bucketlist, wie weet, geen idee eigenlijk, hahaha ik heb wel ergens als een hele oude liggen denk ik, maar waar. Ik schrijf er toch doelen op die misschien nooit vervuld zullen worden in dit leven.

  Qua kortere doelstellingen, heb ik er, kwam ik van de week achter, 2 af kunnen strepen die ik echt voltooid heb, en dat is ook een zeldzaamheid, meestal start ik iets, en dan blijf ik ergens in het midden hangen πŸ˜€

  X

 2. Leuk om te lezen! Ik vind zo een Bucketlist echt een geniaal idee. Niet denken maar doen. Enne, ook ik wil alle Tony’s nog een keer proberen, haha.

 3. Ah, zo leuk! Goed bezig!
  Mijn wensenlijstje (of bucketlist) is – vrees ik – een tienjarenplan. Daarbij, staan er eigenlijk ook helemaal niet zoveel dingen op. Ondanks dat ik een lijstje-meisje ben, heb ik eigenlijk maar weinig inspiratie voor mijn bucketlist.

 4. Die drop tony lijkt me nou echt helemaal niks, ik hoor er wel veel mensen over dus misschien toch een keer proberen πŸ˜€ Ik vind de dingen die op jouw bucketlist staan zo inspirerend!

  1. Inspirerend? Ja? Ik vind ze allemaal vrij ‘simpel’ haha. Drop Tony’s, toch echt een aanrader! Ik ben helemaal geen drop eter maar deze reep is heerlijk! πŸ™‚

 5. Die sokken blijven geweldig! Ik vind je bucketlist zo leuk eh, krijg ook een beetje het gevoel dat het werkt als een soort uhmm visionboard?

 6. Nou dat zijn toch weer drie leuke dingen die je kan afstrepen! Ik heb zelf geen bucketlist, maar het lijkt me wel leuk om er 1 te maken πŸ™‚

 7. ik heb geen bucketlijst, wel een eigen lijstje. Daar staan bepaalde doelen op, die ik dit jaar wil gaan doen. oh 65 lijkt mij wel leuk , iemand een verrassing bezorgen is altijd leuk.

 8. Je komt toch steeds een stapje dichterbij je einddoel, alles gedaan hebben! Je hebt weer een paar mooie doelen af kunnen strepen πŸ™‚

 9. Zo leuk om te lezen, ik zal zo meteen je bucketlist ook eens even bekijken. Ik zal ook eens wat actiever aan de slag met mijn bucketlist! Wat heb jij trouwens een toffe blog, ik ben je meteen via bloglovin gaan volgen. Hopelijk neem je ook nog eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

 10. Wauw toch wel lekker weer wat dingetjes kunnen afstrepen. Ik heb toevallig afgelopen zondag mijn lijst weer geΓΌpdated en in een blogje gezet.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top