Update Bucketlist #6

Zeg Sammie, hoe staat het eigenlijk met die emmerlijst van je? Nou, wat zal ik zeggen, het is inderdaad wel weer eens tijd voor een update. Ik heb namelijk echt alweer wat dingetjes kunnen afstrepen sinds de laatste update! Het is heel leuk om zo’n Bucketlist te maken maar afstrepen is nog leuker, al zijn het maar kleine dingen, leuk is het!

11. Een jaar bloggen.  Ja, die heb ik behaald en hop, doorgestreept! Dat weten jullie allemaal wel want dat heb ik uitgebreid gevierd : )

22. Alle afleveringen van Pretty little liars zien. Er komen vast wel weer nieuwe afleveringen maar voor mij was de finale dat bekend werd gemaakt wie A al die tijd was. Deze aflevering vond ik zo’n domper dat ik niet denk nog naar de nieuwe afleveringen te gaan kijken.

43. Een cactus scoren! 6 heb ik er gekocht! Dus, ja dat is wel goed gelukt : )

56. Weer terug naar lang haar! Ja, dit kan ik ook wel afstrepen want kort haar heb ik niet meer.

Nesrin & Sammie65. Andere Bloggers ontmoeten in real life. Ik had het in mijn bucketlist als meervoud gezet, geen idee waarom, maar ik heb Nesrin in reallife ontmoet en dat vind ik al tellen dus ook die is done! En het was nog gezellig ook, die blogdate : )

 • Wildplassen in Nijmegen.. Ja gedaan! In Kronenburg park! Deze stond uiteraard niet op mijn bucketlist, maar ik moest zoooooooo nodig plassen en ging het niet halen tot thuis.. In mijn broek plassen zag ik ook niet zo zitten dus.. sja… Kan ik toch mooi zeggen dat ik eens in mijn leven in het beroemde Kronenburg park heb geplast ; )

18 gedachten over “Update Bucketlist #6”

 1. Emmerlijst hahaha geweldig gevonden! Wat goed dat je zoveel hebt kunnen afstrepen. Ik vind dit kapsel jou ook heel leuk staan. Betreft het wildplassen, knap werk!

 2. Pretty Little Liars keek ik eerder ook, maar na seizoen 3 ben ik afgehaakt. Het duurde me veel te lang allemaal. Maar als het een domper is als wel bekent word wie Z. is, laat dan maar haha.

 3. Haha, hilarisch die laatste. Ik ben zelf aan seizoen 5 met PLL maar van mij mag het stoppen. Er komt gewoon geen eind aan. Zooo leuk bloggers ontmoeten. Stiekem schuif ik die wat voor me uit omdat ik het ergens beangstigend vind.

 4. Haha wildplassen. Voor het laatst (en eerst na laaaaange tijd: lees toen ik klein was) weer eens gedaan op vakantie, midden in de bergen. Tja dan moet je wel 🙂

 5. whahahaha dat wildplassen vooral, ik denk dat ik Frank Boeijen maar even ga mailen, kan hij zijn liedje herschrijven, hahahaha

  Heerlijk dat je alweer zoveel hebt af kunnen strepen 😀

  X

 6. Ik vond de ontknoping van Pretty Little Liars ook een domper (maar ik had al wel verwacht dat het tegen ging vallen). Ik hoop dat het nog veranderd of boeiender wordt, want het was wel een anti climax.
  En euh, is dat linker plantje (vooraan) niet een aloë vera plant? 🙂

 7. Als eerste wil ik je zeggen dat ik zo blij word van je reacties op m’n blog! Dankjewel :).
  Wat leuk dat je zo’n bucketlist hebt en wat heb je er leuke dingen op staan. Zoals een blogger ontmoeten, leuk! Ik heb dat nu 3 keer gedaan en ik heb het echt super tof gevonden 🙂 het is zo leuk en tegelijkertijd gek om iemand te ontmoeten die je eigenlijk al goed kent doordat je die persoon volgt. En over PLL… ik weet al wie A is, maar ik moet het nog afkijken en dat ga ik ook nog doen, haha. Komen er daarna nog meer afleveringen joh? Daar ben ik eerlijk gezegd ook wel benieuwd naar haha 😉 ze weten het altijd weer goed te doen met het opbouwen van de spanning :p.
  En je cactussen zijn leeeuk!
  Liefs

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven