Update bucketlist nr8

Update bucketlist #8

Zo…. das alweer even geleden dat ik een update heb gegeven! Ik moest er ineens aan denken nu 2015 voorbij is en ben nog even door mijn waslijst gegaan om te kijken of ik nog iets kon afstrepen.. Niet veel kan ik zeggen.

Puntje 38: Weer een keer terug naar bruin haar. Done 11-2015

Puntje 45: Naar een kerstmarkt in Duitsland. Gedaan met Tommy, helaas was het wel bizar druk.

Puntje 29 heb ik wel af kunnen strepen, maar niet omdat het gelukt is.. In het jaar 2015 50 boeken lezen Niet gelukt! Helaas maar 13 boeken gelezen.
In 2014 was ik nog helemaal in de stemming voor het lezen van boeken en ervan overtuigd dat dit moest lukken, maar in 2015 kwam daar al snel een eind aan. Netflix was een grote boosdoener maar ook bloggen en tijdgebrek. Jammer maar helaas.

Gelukkig had ik geen einddatum gehangen aan deze bucketlist, it’s for life ; )

14 gedachten over “Update bucketlist #8”

 1. Wat jammer dat het leesdoel niet is gelukt, maar ach, je kunt niet alles hebben natuurlijk. Dertien boeken in een jaar zijn eigenlijk ook best wel veel. Misschien kun je het doel verlengen naar dit jaar? 🙂

 2. En die laatste zin is helemaal waar! Een bucketlist is voor het hele leven bedoeld en niet zoals de meesten het nu gebruiken, hahahaha Dat zijn dan eerder en meer die goede voornemens als je er een tijd aan hangt.

  Mooi dat je alweer wat af hebt kunnen strepen, ook dat is eigenlijk de bedoeling, dat je niet eens elke dag kijkt naar je lijst maar gewoon leeft en soms even kijkt en jezelf dan kunt verbazen 😉

  X

 3. Ja! Ik ben ook na het jaren te hebben gewild eindelijk eens naar een kerstmarkt in Duitsland geweest!! Erg leuk.

  Zou het trouwens best knap hebben gevonden als het lezen van 50 boeken je zou zijn gelukt. Dat zijn geloof ik heel wat gemiste films, feestjes en uitjes hihi. Maar 15 vind ik toch een mooi resultaat!

 4. Ja, het bloggen is tijdrovend. Zeker wanneer je af en toe ook bij anderen wilt lezen, dan gaat er veel tijd in zitten. Ach 13 boeken is vast al meer dan in 2014 toch?

 5. ik ga pas aan een bucket list denken als ik op sterven lig, hoor. Want zo’n druk om eerst te bedenken wat ik denk dat ik nog allemaal wil doen, en er dan ook nog tijd voor te vinden. Ik heb betere dingen om mijn tijd mee te vullen. Ga lekker leven! 😀 Het is te mooi om je op lijstjes afvinken te richten!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven