Update Bucketlist

Whoop, whoop! Ik heb weer een aantal dingetjes van mijn bucketlist kunnen afstrepen!

5. Leren koken. (ik kan nog geen aardappels koken zonder ze te laten aanbranden)  Besloten dat ik het niet meer boeiend vind en mijn heerlijke ovenschotel wel genoeg is 😉

nijmegen stadswinkel14. Een plog maken. Done!

16. De wc helemaal vol hangen met foto’s. Bijna klaar.. de wc hangt wel al vol met foto lijstjes : )

32. De film into the storm zien. Gezien.. vond de film wel een beetje tegen vallen..

33. Mezelf officieel inschrijven in Nijmegen. 16-01 eerst maar is geregeld. Ik ben dus nu Nijmegenaar..

47. Eigen nl domein. Gelukt! Op 3 jan 2015 kocht ik mijn eigen domein! En daar ben ik nog steeds happy mee!

27 gedachten over “Update Bucketlist”

  1. Wat een fijn lijstje!! Grappig om te lezen dat je nog maar even een .nl domein hebt. Heb het idee dat je al veel langer blogt (of was je voorheen op blogspot oid te vinden?)! Ben wel heel nieuwschierig naar je wc hihi!

  2. You go girl! Ik zag nog iets op je bucketlist: top smokey eyes maken… volgens mij (aan je foto’s te zien) kun je die ook afstrepen ;-)! Dat doe ik je niet na, vind het erg cool.

  3. Wat is je bucketlist trouwens divers! (Ik kan even niet op een toffer woord komen, maar ik bedoe het goed!) Volgens mij kan je soon veel meer afstrepen, sowieso de 100 volgers komt al erg snel in de buurt 😀

  4. Toch mooi om af te kunnen strepen. Voor ik het vergeet: Ik zag van de week bij Duncan & Brown in Gorinchem leuke sokken en moest gelijk aan jou denken. Het waren wel herenmaten alleen, dus als je kleine voetjes hebt een beetje te groot maar ik dacht, laat ik het in elk geval doorgeven.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top