Update Sammie en Tommy

bink2112014Afgelopen weekend was een toppertje! Niet alleen omdat we samen een lang weekend hadden, niet alleen omdat we naar de film Fury zijn geweest, niet omdat ik bijna alle repen van Tony’s heb gescoord (hier later meer over), niet omdat Bink zo schattig in de keuken zat bij Tommy die erwtensoep aan het maken was, maar omdat we een auto hebben gekocht! (schrijf dit met een big smile op mijn toetje)

We hebben een mooie zuinige lelijkerd gevonden en we hebben het koop contract getekend en gaan hem zaterdag ophalen. Ik was super blij! (nog steeds, doet iedere dag 3 happy dansjes)(vermoeiend) We hebben een proefritje gemaakt met Fuckly (zo heb ik hem genoemd) en dat ritje beviel goed. Het is een stap terug in de tijd vergeleken met het uiterlijk van mijn Beetle maar hij karde prima over de weg. Er was wel 1 raar tril geluidje bij het halen van 2000 toeren maar dat bleek de uitlaat te zijn waar ze iets aan gedaan hadden dus dat doet de monteur deze week nog oplossen. Het is een Suzuki Swift uit 2000 (zelfde bouwjaar als de beetle) en zodra ik de kans heb om wat kiekjes van hem te schieten komt hier zeker nog een blogje over onze nieuwe aanwinst. Maar… WIJ GAAN DUS SAMENWONEN!!!! Yeah! Zo blij! Zo gelukkig! Echt hoor! (traantjes van geluk waren het dit weekend)(jankerd,, I know!) De uitnodiging naar vrienden en familie is de deur al uit om dit met ons te vieren. Het plan was per 1 december te gaan samenwonen maar dit gaat iets vervroegd worden, we willen nu gewoon zo snel mogelijk gaan genieten van Fugly! (klinkt cute, niet?) Officieel inschrijven en al mijn spullen over verhuizen komt iets later, daar heb ik 4&5 december vrij voorgenomen maar iedere dag naast Tommy wakker worden gaat al eerder gebeuren. De beetle staat nu op marktplaats en ik hoop dat deze een beetje vlot weg gaat (zal ik ook wel een traantje om laten)(jankerd!)(I know!) ik had al 1 beller vandaag! Mijn Blond Amsterdam heb ik wel vast mee genomen afgelopen weekend en staat nu mooi te pronken in het keukenkastje bij Tommy. Stond al zo lang in dozen verpakt als uitzet dat het een cadeautje was om het nu allemaal opnieuw uit te pakken. Sammie is dus dol gelukkig, happy, blij, happiedepeppie, nuts, in love.. Ja, dat allemaal!

Tommy ook hoor ; )

16 gedachten over “Update Sammie en Tommy”

  1. Och wauw<3 Die collectie… Ik heb nu 3 bekers van Blond maar wil er zeker meer. Eentje staat alweer op mijn Sint-verlanglijstje

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven