sam en tom juli2020

Vakantie, dagje Maastricht en drankjes.

Sinds vorige week hebben wij vakantie. We hebben maar 2 weken vrij dus onze vakantie zit er alweer bijna op. Niet te geloven hoe snel dat altijd voorbij gaat! We hebben gelukkig best wat zonnige dagen gehad in onze vakantie. Ook regen en grijze dagen, was niet erg die eerste week. We waren allebei moe en konden het chillen in huis wel waarderen. Toch hebben we nog meer gedaan de afgelopen weken : )

We zijn gezellig bij vrienden geweest en hebben daar heerlijk gegeten en geborreld. Nou ja, ik niet, ik was de BOB. Het eten was super lekker, de zalm tartaar die I gemaakt had was goddelijk lekker. Ze hebben een zoontje van 2 die zo’n beetje alles mee eet. Geweldig om te zien wat zo’n ventje allemaal al lust! Ik kreeg eindelijk mijn bestelde beddengoed set binnen van Essenza en ik ben verliefd op de stof. Heeft een soort van jeans versleten wassing en ik vind hem prachtig! De witte set van de Lidl is ook nog steeds een mooie trouwens. Stuk goedkoper ook ; )  We maakten pasta met garnaaltjes en spinazie en aten watermeloen. Ook kregen we van mijn moeder een pakket binnen met 2 geweldige windlichten en 2 toffe strandlakens. Onze trouwdag ging niet door vanwege Corona en mams wilde ons die dag toch een hart onder de riem steken.

collage2020 zomer

Tommy zijn collega had er ook aan gedacht en stuurde onze een pakket met hapjes en een fles wijn. Super lief! Van mijn collega kregen we een pot vol hartjes op mijn bureau. Ik ben blij dat we onze bruiloft verzet hebben naar volgend jaar, met alle maatregelen zou het geen feestje zijn. Helemaal niet nu het weer lijkt op te vlammen met Corona. Toch was het even een kak dag en dit soort cadeautjes en de lieve appjes die we kregen op de dag helpen dan wel. We begonnen onze vakantie met een BBQ bij andere vrienden. We zijn daar niet op kraamvisite geweest ivm Corona, maar hebben de kleine meid nu kunnen bewonderen. Zelf maakte we in onze vakantie mosselen en ontdekte ik Brothers cider. Zooooo lekker! Hier zijn wel wat flesjes van opgegaan in onze vakantie. Ik ben er dol op en ze hebben meerdere heerlijke smaken!

zomervak 2020

Ik verfde in de vakantie mijn haar weer grijs. Ik krijg van mijzelf steeds meer grijze haren en die grijze uitgroei iedere drie weken was ik helemaal zat. Geen bruin haar meer, maar gewoon helemaal grijs nu. Weer even wat anders. Ook hebben we nog een dagje op de luchtbedden in het zwembad gelegen. Het water was wel koud door de mindere dagen, maar als je stil in de zon lag was het heerlijk! Ook zijn we een dagje naar Maastricht geweest in onze vakantie. Was een heerlijk zonnig dagje en Maastricht blijft een prachtige stad om doorheen te wandelen. De oude panden, de oude smalle straatjes, ja daar kan ik echt van genieten. Als we door Maastricht wandelen hebben we altijd het vakantie gevoel, de stad voelt niet Nederlands aan. Heel apart. Heel fijn. Gelukkig was het in de mooie straten buiten het winkel gebied ook goed te doen qua drukte. We kochten er bij de Casa winkel een grote mand voor de slaapkamer waar Tommy mee naar de auto is gelopen. Helemaal blij met de mand, passen alle losse kussens mooi in. Vandaag trouwt mijn oom met zijn duifje, ik hoop dat het een mooie liefdevolle dag gaat worden, maar dat komt vast goed. We gaan er wat moois van maken <3

2020 Maastricht juli

maastricht juli 2020

3 gedachten over “Vakantie, dagje Maastricht en drankjes.”

  1. Maastricht is inderdaad een hele mooie stad, mooie foto’s ook trouwens! En ja, ik snap wel hoor dat je beoogde trouwdag een kut dag was, maar gelukkig dachten zowel je moeder als collega’s eraan en hebben ze jullie met hun leuke cadeautjes kunnen opfleuren. Hebben jullie volgend jaar dezelfde datum of toch gekozen voor een andere datum?

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven