tomsam

Vakantie, lekker weer en lekker eten.

Weer tijd om even bij te kletsen na al die warme dagen! Onze vakantie was heerlijk en gelukkig kregen we in onze tweede week ook nog wat warme zonnige dagen. De bruiloft van mijn oom en (nu officieel) tante was super leuk en we zijn nog een dagje naar Zierikzee geweest. Inmiddels zijn we al weer volle bak aan het werk en lijkt de vakantie een eeuwigheid geleden. Is dat herkenbaar?

In onze tweede vakantie week zijn we op de dag voor de bruiloft al naar mijn oom vertrokken. Luchtbed en logeer zooi mee en goede zin. We hebben die dag daar heerlijk gezeten, geborreld, lekker gegeten van de BBQ en gelachen in de tuin. Super leuke tuin ook trouwens met toffe schommelstoeltjes! Hun buren waren ook aangeschoven en dat was erg gezellig. De dag erna was de dag van de bruiloft. We konden in de ochtend mooi mee genieten van wat gezonde stress : D en ik heb de tuin versierd. In de middag was het dan eindelijk zover, iedereen netjes aangekleed en op naar het stadhuis. De plechtigheid was mooi en leuk, maar het kleine feestje daarna op de locatie was geweldig. Echt een super leuke dag was het en wij zijn in de avond natuurlijk nog even doorgegaan in de tuin.

De volgende dag was het een hete zonnige dag en zijn we even naar Zierikzee geweest. Mooie kleine stad, mooie oude panden ook. Het deed me een beetje denken aan Middelburg. Op een terrasje lekker geluncht en drankjes gedaan. De Parmezaan frietjes waren zo extreem lekker! Die avond hebben we lekker pasta gegeten en genoten van het weer in de tuin. Op vrijdag was het meer dan 30 graden en we hebben die dag de hele dag doorgebracht bij een mooie strandtent aan zee. Tommy en mijn oom en neefje hebben nog staan vliegeren, was bijna niet te doen op het hete strand! Die avond zijn we weer naar huis gereden met de airco aan. Waren een paar heerlijke dagen met de bruiloft als hoogtepunt.

Het laatste weekend van onze vakantie hebben we nog lekker lui gedaan. In het zwembad gehangen, in de tuin gehangen en de vuurschaal hebben we ook nog gebruikt. Borreltjes erbij en lekker niks doen. Heerlijk relax! We kwamen er ook achter dat we een tuindier hebben. De bamboe achter onze loungebank is de vaste hangplek van Eddie! Ja, we hebben deze kikker Eddie genoemd. Eddie heeft ons regelmatig in de avonden laten schrikken als hij ineens onder de bank vandaan sprong. We dachten eerst steeds dat het een pad was tot hij met daglicht Tommy de stuipen op het lijf joeg. Hij sprong ineens voor zijn voeten op het looppad. Gelijk een foto van gemaakt en ja hoor, het is een kikker. Sindsdien zien en horen we Eddie regelmatig in de tuin en schrikken we al minder van hem. Best gezellig zo’n tuindier ; )

We waren compleet uitgerust toen we weer aan het werk moesten en toen kwam de hittegolf! Gelukkig konden we iedere dag uit het werk in ons zwembad in de tuin plonsen. Echt een heerlijke manier om af te koelen en de dag af te sluiten! We hebben veel salades gegeten, met dat warme weer heb ik toch nooit zo’n honger. Uiteraard ging de BBQ ook regelmatig aan, ik ben alleen al dol op die geur van brandend houtskool! Het tropische weekend van 8 augustus zijn we op vrijdag avond begonnen met verse pizza’s van de BBQ. Zooooo lekker! Mijn schoonvader en zijn vrouw kwamen gezellig eten en terwijl Tommy stond te zweten bij de BBQ dronken wij verkoelende drankjes ; ) Eddie kwam ook nog even langs, maar vertrok weer snel naar de tuin van de buren toen hij in de gaten kreeg dat het toch wel druk was in de tuin. De rest van dat weekend hebben we alleen maar in het zwembad gelegen. In en op de luchtbedjes. Het was echt een extreem lekker zomers weekend en dat zwembad is echt de beste aankoop van dit jaar!

Afgelopen weekend heb ik 3 nieuwe brillen uitgezocht bij de optiekzaak. Dit keer heb ik ook een zonnebril op sterkte besteld, kan niet wachten tot mijn nieuwe brillen klaar zijn! Mijn haar is inmiddels door de zon en het chloor in het zwembad aardig licht geworden en het groeit ook goed. (vandaar de selfie) Gisteren ben ik met mijn mams wat wezen eten en genoten we daarna van een heerlijke ijskoffie. Vandaag ziet het er naar uit dat de laatste warme zomerdag er op zit. Ik hoop dat we nog wat warme dagen krijgen! Zijn jullie de hete dagen een beetje goed doorgekomen? Ik vond het in huis uiteindelijk we een beetje te. De thermostaat gaf in huis 30 graden aan! De ventilator ging iedere avond mee naar bed, slapen was gewoon bijna niet te doen!

4 gedachten over “Vakantie, lekker weer en lekker eten.”

  1. Dat klinkt en oogt als heerlijk allemaal, van harte met jouw oom en nu ook tante! Hun huwelijk!

    Heerlijk genoten in elk geval, leuk die kikker, dan zit er een vijver in de buurt en als Eddie het overleeft, dan zal hij daar telkens naar terug keren om eventueel dril te gaan leggen met een vrouwtje, wij hadden ooit een vijver 😉

    Zwembad, ja ook lekker, hebben we hier ook, alleen iets minder mooi, wel blauw, ahahaha In huis een stuk koeler dan buiten hier, gelukkig wel, de ventilator draait overuren, en koel volgende week, het zal nog wel even opklimmen, het zou vandaag al koeler zijn, en toch weer boven de 25… dus eerst zien, dan geloven die 22 graden.

    X

  2. Klinkt als een fijne vakantie! Heerlij dat jullie zo goed uitgerust waren. Dat zwembadje was een goede keuze, dat had ik ook wel gewild met die hitte. 😉

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven