Valentijn

Valentijn

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten. Jup, het is weer bijna 14 februari, tijd voor Valentijn en ik weet dat het vooral een commercieel succes is voor cadeauwinkels, boekwinkels, lingeriewinkels en bloemenwinkels. Tommy en ik hebben het ook nooit echt gevierd en zullen dit ook nooit gaan doen maar toch vind ik het idee leuk om elkaar eens te verwennen met wat extra liefde en een kleinigheidje. Dat doen we wel vaker dus waarom niet een keer op 14 februari. Ik ging op zoek naar leuke Valentijns cadeautjes.

Ik denk dat dit jaar lekkere geuren en sieraden weer zeer populair zullen zijn maar misschien is jouw partner wel een koukleum. Romantisch natuurlijk om elkaar warm te houden maar als je niet altijd bij elkaar bent word dat lastig, misschien is deze hartverwarmende kruik dan wel iets voor hem/haar of wat denk je van een heerlijk warm dekentje voor op de bank, met mouwen!

valentijnIk weet niet hoe het bij jullie zit maar bij mij doet chocolade het ook altijd en zo’n mooie toren van Ferrero Rocher staat ook mooi op tafel, mits je niet gelijk alles op snoept ; ) Ook een romantisch gebaar, een mooie foto van jullie samen laten drukken op plexiglas, mooi inpakken en dat cadeau doen. Ik heb Tommy wel eens een fles gegeven met een foto van ons samen er op, werd zeer gewaardeerd en was trouwens ook goed gelukt bij your surprise, dit jaar hebben ze weer veel valentijncadeaus.

valentijn cadeautipJe kunt natuurlijk ook creatief zijn en zelf iets maken, zo maakte ik zelf valentijnskaarten een aantal jaar geleden maar ook een pinata kun je zelf maken. Leuk en origineel vind ik ook dit Pinata hart (even er op los rammen met Valentijn) en een pot hartendiefjes om heerlijke brownies te bakken of deze liefdes puzzel van hout.

Met Valentijn samen op de bank?

Wat is nou beter dan de avond van Valentijnsdag te beginnen met romantisch licht van een tafelhaard. Een aantal snackjes op tafel en een goede fles wijn en jullie avond vol liefde kan beginnen ; )

Toch liever een kaartje sturen, misschien wel anoniem? De keuze is reuze!

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links.

23 gedachten over “Valentijn”

 1. hahaha er staan hele leuke dingen tussen maar ik schrik gewoon echt van de prijzen weet je dat? 😉 Niet omdat ik het ben hoor, maar mijn sport is dan toch altijd geweest, voor welk feest dan ook, om het mooiste en liefste te zoeken en te vinden wat past, voor zo weinig mogelijk.

  De tafelhaard is wel erg tof!

  X

 2. het is op zondag, dus een ontbijt op bed zo ook wel fijn zijn, hahahaha
  Juist het weekend zijn wij bijna nooit samen dus geen idee…
  Doet me er wel aan denken dat ik iets voor mijn jongens moet gaan maken om te geven..

 3. Vind die hartjes chocolaatjes wel heel leuk! Mijn vriend is op Valentijnsdag jarig, dus wij vieren al die jaren altijd gewoon zijn verjaardag. We hebben beiden niet zo veel met Valentijnsdag dus tja, haha.

 4. Een knuffel of chocola doet het altijd goed bij mij 😀 Mijn vriend en ik hebben afgesproken om elkaar dit jaar niks te geven, hahah.

 5. Ik ben anti-Valentijn en doe er al jaren niks mee. Mijn man wilt mij soms nog wel verrassen, is niet erg dat mag, hahahaha. Wat ook een heel mooi cadeau is een cadeaubon maken t.w.v. 5 knuffels en kusjes 😉

 6. Oeiii wat een leuke dingetjes allemaal voor Valentijn! Zelf vieren wij het nooit… We geven elkaar op andere dagen wel wat 🙂

 7. Ik heb net een grote doos bonbons gekregen, dus ik hoop met Valentijn even geen chocola te krijgen (ik weet het, heel gek). Wij doen vrij weinig met Valentine’s Day. Vroeger wel, en dat is denk ik ook leuk. Als je elkaar net kent, dan is Valentijn spannend en lief. Maar nu .. is … elke dag … valentijn. Nee, echt, eerlijk. Vandaar ook die doos bonbons! Dus ik hoef ook niet na te denken over een kado speciaal op valentijn 🙂

 8. zelf doen we er niet echt veel aan.of ik kook lekker of we gaan uit eten.dit ook vanwege onze trouwdag die op 14
  februari.en we hebben zoiets we doen regelmatig iets aan elkaar geven.

 9. Voor mij die pinata please 😀 Voor de de rest ben ik nog altijd vrij single dus heb ik weer een geweldig excuus om mezelf wat in de watten te leggen o.a. met die verrukkelijk uitziende koekjes. Zijn die van de Hema?

 10. Mijn vriend moet het op Valentijnsdag gewoon doen met de knuffel die hij elke dag van mij krijgt. Niks geen commercieel gedoe. Ik verras hem liever met een cadeautje op een dag waarop hij niets verwacht.

 11. Toen ik nog chocolade at: omg die ferrero rocher…ZO LEKKER!! ;p Ik weet eigenlijk nog niet wat wij gaan doen met Valentijnsdag, vast wel iets leuks 🙂

 12. Ik loop niet echt warm voor commercieel Valentijnsspul, dus eigenlijk vieren we het nooit. Komt ook omdat we een paar dagen daarna ons ‘jubileum’ hebben, dus dat vieren we dan wel vaak. Maar die pot hartjes van je bovenste foto vind ik wel gaaf.. waar komt die vandaan (kon ik zo snel niet vinden, maar misschien lees ik er overheen)?

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven