Valentijnsdag 2017

Ja het is vandaag Valentijnsdag! De dag van de (anonieme) liefde en de dag van de commercie zoals ik vorig jaar ook al eens zei. De dag om te vieren of gewoon over te slaan. De dag om nog een beetje extra lief te zijn of de dag om te melden dat je een hekel hebt aan commerciële onzin zoals Valentijnsdag.

Doe er mee wat je wilt vandaag ; )

Een beetje extra lief zijn hoeft zeker niet alleen op 14 februari, maar het kan nooit geen kwaad.

Ik had vorige week nog grootste plannen om afgelopen weekend nog eens de keuken in te duiken voor vandaag. Het weekend verliep alleen compleet anders.. Ik was te lui om me te bewegen en ook Tommy was super lui. We hebben dus tot het begin van de middag in bed gelegen op zaterdag EN zondag. Het was heerlijk!

Het blijft dit jaar bij mijn Valentijns bonbons en Valentijns zoete Oreo lollies. Geen extra recept online dus vandaag, maar that’s life. Het gaat niet altijd zoals je gepland had. Soms ben je gewoon extreem lui en zijn er weekenden dat je daar lekker aan toegeeft ; )

Ik wens jullie allemaal een fijne dag vandaag, een fijne Valentijnsdag : )

18 gedachten over “Valentijnsdag 2017”

  1. Jullie ook een hele fijne Valentijn, punt is, dat bijna niemand lijkt te weten dat het dus al eeuwenoud is, Valentijn, dat het een Katoliek ‘feest’ of dag is zelfs! En dat er een legende bij hoort zelfs… Als mensen dat weer zouden weten zouden ze er wel anders tegenaan kijken, en ik zeg altijd, wees creatief, juist als je commercie denkt, we hebben allemaal nog wel ergens pen en papier in huis en schrijf iets liefs voor je lief….

    Het hoeft maar nul euro te kosten. 😉

    X

  2. haha het is niet erg om soms lekker lui te zijn! ik ga vanavond uiteten met mijn vriend in breda bij de red apple, ik ben enorm benieuwd! de menu kaart zag er zo goed uit. Het is soort tapas alleen minder vreet schuur idee en een prachtige warme inrichting! liefs en een fijne Valentijn♥

  3. Jullie hebben een heerlijk weekend gehad. Hoop dat je een fijne Valentijnsdag hebt gehad. Ik doe er zelf niks aan maar heb wel een lief kaartje van mijn zoon gekregen 😉

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven