valentijnsdag

Valentijnsdag

Valentijnsdag, ja daar ga ik het vandaag weer over hebben. Valentijnsdag is de dag van de liefde, de rozen, de hartjes, de gedichtjes en de anonieme kaartjes vol liefde. Daar zou je spontaan misselijk van worden en als je dan ook nog een niet origineel cheesy Valentijns cadeautje krijgt wil je toch gewoon in bed blijven liggen? Ik zou op Valentijnsdag veel blijer worden van een origineel maf cadeautje. Iets waar over nagedacht is en niet is vergeven van roze hartjes. Iets waar ik iedere dag van het jaar blij van zou worden en niet alleen op 14 februari.

Een niet cheesy valentijnsdag cadeautje.

Ik ben pas jarig geweest dus ik er ga er niet van uit dat ik een cadeautje krijg van Tommy, dus heb ik een cadeautje voor mijzelf geregeld en die ga ik vandaag aan jullie showen. Dit is namelijk het voorbeeld van een niet cheesy valentijn cadeautje! Dit is iets wat al maanden op mijn wishlist staat, zelfs op mijn bucketlist, dit is iets waar ik iedere dag van het jaar blij van zou worden en dat nu ook kan. Dit is iets wat bij mij past en daarom extra leuk om te krijgen met Valentijnsdag.

DOIY Polaroid toiletrolhouderZeg hallo tegen de DOIY Polaroid toiletrolhouder. Is hij niet fantastisch? Onze toilet hangt vol fotolijstjes, ik ben dol op foto’s en foto’s maken, I luvvvv Instagram en ben nog steeds verliefd op mijn Instax camera. Deze toiletrol houder past perfect bij mij en in ons kleinste kamertje in huis.

origineel camera cadeauDit is toch het meest originele cadeautje voor Valentijn voor iemand die van foto’s en camera’s houdt? Helemaal niet cheesy maar super origineel en persoonlijk! De toiletrol houder komt mooi verpakt in een doos binnen en er zit een kleine gebruiksaanwijzing bij. Helemaal niet moeilijk om te bevestigen, er zitten 2 schroefjes en 2 pluggen bij maar wij hadden uiteraard al een wc rol houder hangen en hebben deze veel gavere plee rol houder op die plaats kunnen hangen. In de binnenkant zit een plastic inschuifbare as waar je de wc rol gemakkelijk overheen schuift, vervolgens klikt deze as gemakkelijk op zijn plaats en hangt je wc papier er zo bij. Ik ben er helemaal blij mee, het is gewoon een eye catcher aan de muur!

cadeau valentijnsdagDan was er nog een klein handigheidje wat ik erg tof vond en ook weer perfect bij mij maar ook bij Tommy past. Deze Pick a boo! cocktailprikkerhouder is geschikt voor ieder feestje maar staat ook gewoon leuk in iedere keuken. Laat dat nou mooi uitkomen want wij houden wel van een gezellig avondje borrelen en snacken met vrienden en Tommy is nog wel eens op zoek naar een tandenstoker. Daar hebben we nu Boo voor, die geeft het gewoon aan!

valentijnsdag cadeauDe cocktailprikker houder word geleverd met prikkers, je haalt het dekseltje van de zwarte houder af, legt de prikkers er in, dekseltje er weer op en… klaar! Zo simpel maar zo grappig en Tommy en ik waren allebei verbaasd over de soepelheid waarmee Boo de prikkers aangeeft. Tommy heeft wel 20 prikkers laten aangeven door Boo en iedere keer weer was er een nieuwe binnen 2 seconden : ) Deze gaat dus voortaan bij ieder feestje op tafel.

Wil jij je wederhelft nou ook eens verassen met een origineel Valentijns cadeautje kijk dan eens op de Valentijns pagina van DitVerzinJeNiet, daar vind je heel veel leuke cadeautjes voor Valentijnsdag en kom jij mooi origineel voor de dag ; ) Ze hebben bijvoorbeeld super originele koffiebekers voor de koffieliefhebber, verlichting voor in bad voor de echte badderaars en nog zoveel andere leuke spullen!

Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer voor meer info.

17 gedachten over “Valentijnsdag”

 1. Die zijn zo leuk, daar hoeft het geen valentijnsdag voor te zijn, om die te geven en te krijgen. 🙂 Leuk, die tandenstokerhouderpopupper.
  *scrabblewoord onthouden*

 2. Oh gaaf zulke dingen! Mijn lief en ik doen niet aan Valentijnsdag omdat ik een paar dagen daarvoor jarig ben. Maar dit zijn ook leuke cadeautjes voor gewoon zomaar, als wij een keer in juli bedenken om Valentijnsdag te vieren!

 3. Ohhhh die is gaaf zeg!! Hier word ik echt zo rete hebberig van. Niet goed voor een mens.
  Pssst.. goed dat je gewoon iets voor jezelf koopt. Zou ik eigenlijk ook moeten doen!

 4. Wat een leuke dingen! Die toiletrolhouder vind ik superleuk, maar hij past totaal niet bij de rest van de wc 😛
  Zelf heb ik helemaal niks met Valentijnsdag. Ja vroeger, toen ik puber was en jonger, stuurde ik nog wel eens een anoniem kaartje, maar meer ook niet.

 5. Hahah yep, origineel is deze houder zeker! En zelf verzinnen, had ik ook niet gedaan. Wij slaan valentijn sowieso altij over, lief zijn doen we namelijk het hele jaar al tegen elkaar 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven