rood in de keuken

Vandaag is rood.. {woon inspiratie}

Vandaag is rood de kleur voor in huis! Als ik aan Tommy vraag waar hij als eerste aan denkt bij de kleur rood zegt hij: wijn. Ik denk juist het eerst aan de Kitchen Aid keukenmachine. Echt waar! Die kleur rood vind ik zo mooi, als ik het voor het zeggen had werd onze keuken ook die kleur, maar Tommy ging voor groen. Vandaag in ieder geval de leukste rode items voor in huis!

Vandaag is rood… de kleur voor in de keuken!

vandaag is roodOnze keukenkastjes zijn groen, rode items zouden daar volgens mij prima bij passen. Koken en dan geen vlekken maken? Met dit Weber keuken schort weet je zeker dat je kleding schoon blijft. KitchenAid Foodprocessor lijkt me bijzonder handig. De populaire Dopper drinkfles is er ook in het rood, handig om mee te nemen. De artikelen van Wesco zoals de prullenbak en broodtrommel vind ik altijd mooi, in iedere kleur als ik eerlijk ben ; ) De KitchenAid keukenmachine was de inspiratie voor dit blogje dus die mag uiteraard niet ontbreken. Een rode braadpan en een rode pepermolen kwam ik ook tegen. Om de rode keuken helemaal af te maken een ovenwant, voorraadpot en een beker.

Vandaag is rood… De kleur voor in de woonkamer!

rood in de woonkamerOok voor de woonkamer ben ik op zoek gegaan naar rode items. Om warm te blijven in het meestal koude Nederland vond ik pantoffels en een plaid. Een rustieke kaars voor de sfeer. Een rode hanglamp om fatsoenlijk licht te hebben. De vaas en het fotolijstje Love voor wat decoratie. Opbergmand van vilt om wat spulletje op te kunnen bergen en een slaapbank voor als er logees komen.

Vandaag is rood… De kleur voor in de badkamer!

rood op de badkamerOok voor de badkamer zijn er genoeg rode items te vinden. De volgende items kwam ik tegen. Toilettas. Badmat. Hartjes lamp. Zeeppompje. Zeepbakje en een tandenborstel beker.

Vandaag is rood… De kleur voor in de tuin!

rood in de tuinDan als laatste de tuin! Die moeten we niet vergeten ; ) Er zijn zoveel leuke rode items voor in de tuin. Verlichte bloempot voor extra sfeer. De Fatboy Lamzac kwam Tommy een tijdje geleden tegen. Zodra we een tuin hebben besteld hij deze. Gieter om de plantjes water te geven. Parasol om te schuilen voor de zon met je kont op een leuk rood sierkussentje. De schommelstoel en Tuinkabouter maken het helemaal af.

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links.

6 gedachten over “Vandaag is rood.. {woon inspiratie}”

  1. Ik denk bij rood meteen aan de liefde. Haha, romantisch zieltje, he! 🙂
    Ik heb ook veel rood in mijn woonkamer, maar het zijn wel dingen in een andere stijl dan de stijl die je hierboven toont. Maar zo’n kabouter heb ik ook nog gehad.

  2. Ik vind rood een toffe kleur, maar wel iets te heftig om echt als kleur in het interieur op te nemen. Ik ben meer van de iets minder ‘schreeuwerige’ kleuren, haha! Die Lamzac lijkt mij trouwens echt een top ding. 😀

  3. Vind het een mooie kleur maar ga zelf liever voor heel safe qua kleuren 😛 trouwens, m’n vader heeft een bordeaux rode keuken en da’s wel echt super mooi :O Ik zou wel heel graag een Kitchen Aid willen <3

  4. Haha, mooi! Ik ben dol op rood en heb in de woonkamer ook rode accessoires. Zeker 25 jaar geleden had ik ze in mijn keuken. In de slaapkamer paars en ik zou zo om kunnen wisselen en dan heb ik in beide kamers weer een heel ander beeld.
    Toevallig heeft Jan ook rode accenten in zijn woonkamer… Leuk hoor!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven