tulpen

Verjaardags weekend, gezelligheid!

Op 31 januari 2019 ben ik 32 geworden! Alweer 32! Afgelopen weekend heb ik het gevierd en ik heb er van genoten!

Vrijdag had ik lekker een dagje vrij en heb ik mij vermaakt in Duiven. Ik wandelde op mijn gemakje door de enorme Intratuin en bezocht de winkel WOONDOCK. Daar was ik nog nooit geweest, maar wat een toffe winkel! Ik kwam er Zusss tegen, maar ook het merk Zuiver, Dutch Bone en By Boo. Super leuke items allemaal, heb er braaf niets gekocht : D Daarna nog even bij Ikea een nieuwe set beddengoed gescoord. Thuis begonnen aan de serie Sex Education op Netflix en ik ben na 2 aflevering al verslaafd. In de avond nam Tommy mij voor mijn verjaardag mee uiteten. Niet zomaar ergens, maar bij IZZI in Nijmegen. Oh, de sushi was goddelijk lekker en ik had het bord van het toetje wel af kunnen likken. Heel fijn cadeautje was dat : ) 

32geworden

Zaterdag begon de dag met boodschappen doen voor mijn verjaardag. In de middag stond mijn vader al op de stoep en hebben we met zijn drieën een vroege lunch gegeten thuis. Was erg leuk en toen de andere visite later op de middag binnen druppelden ging mijn vader weer naar huis. Ik ben weer ontzettend verwend met allemaal toffe cadeaus! Ik kreeg van vrienden het toffe boek Wonderplants cadeau, super happy mee! Komt nog wel een blog over : ) Van mijn moeder kreeg ik de tulpen met de leuke vaasjes + een cadeau bon. Van mijn tante en haar vriend de stoere cactus en een cadeaubon. Van mijn oom en zijn vriendin en mijn neefje een cadeaubon van Zusss. Jeej! Ik kreeg een doosje met Lush van vrienden en nog een prachtige bos bloemen met een vlopje van mijn schoonouders. Verwend zoals ik al zei, maar niet alleen met cadeaus en centjes. Ook met warmte, liefde en ontzettend veel gezelligheid! We hebben gedanst en gezongen dankzij de karaoke set van een vriend en gelachen! Het was weer een top avond en erg gezellig feestje.

De zondag was voor luieren ; ) Ook een beetje schoonmaken want de restjes toast lagen overal en ik vond bierdoppen op vreemde plekken. Ja, zo’n feestje was het en ik ben er weer dankbaar voor. Ik krijg een warm gevoel als ik de filmpjes zie met alle mensen waar ik van hou, zingend/lallend met een drankje in onze woonkamer. Op naar het volgende feestje! : D 

8 gedachten over “Verjaardags weekend, gezelligheid!”

  1. Leuk dat je bij Woondock bent geweest. Daar kan je altijd tegen verrassingen aan lopen, omdat mensen een stukje kunnen huren om hun spullen te verkopen. Wel gerelateerd aan de thema van de winkel. Maar zo vind je daar echte pareltjes. En de lunchroom vind ik daar ook zo leuk. En mooie cadeautjes heb je gekregen zeg!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven