Vierdaagse en stilte..

Zo.. en toen was het een tijdje stil.. Ik had van te voren gedacht wel tijdens mijn vakantie bergen blogjes te schrijven, tijden de Vierdaagse online te zijn en jullie blogjes te lezen maar er kwam helemaal niks van terecht! Zelfs op social media was ik rustig het meest actief was ik misschien nog wel op snapchat. Ik was gewoon te druk met vakantie vieren, wandelaars kijken, eten en uitslapen. Het was een bijzonder levendige boel in Nijmegen en nu we in het rustige Arkel zijn heb ik eindelijk de zin gevonden om achter de laptop te kruipen.

wandelaars vierdaagseHet is dan ook bijzonder Hollands zomer weer (het is pleuris weer) perfect om binnen een blogje te tikken. Ik moet mezelf zo nog wel even op de fiets hijsen om shoarma kruiden te scoren in de dorps supermarkt en shampoo voor Bink, die stinkt als een malle (meurt als een vergeten schimmelkaas op een bedje oude sokken), maar verder is het nog steeds in de relax stand deze week. Vakantie is heerlijk maar het gaat zo snel voorbij!

De leukste foto’s van de vierdaagse kan ik niet laten zien helaas omdat mijn lieve vriendjes daar met hun bekkie opstaan te shinen of Tommy himself dus deel ik wat random foto’s zodat jullie een klein beetje een idee hebben van de Vierdaagse en de enorme mensen massa die in de stad een week lang wandelend feest vierde.

Het was zo vreselijk druk in de stad, het feest groeit ieder jaar groter. Ik geniet altijd van de woensdag als alle wandelaars bij ons door de straat komen, dit jaar zaten we met drinken en stoeltjes vooraan op de stoep en het is dan zo gezellig. Ik kijk altijd mijn ogen uit, vooral de grote groepen militairen vind ik altijd gaaf om te zien, die hebben een tempo!

We zijn bijna iedere avond wel even de stad in geweest en hebben bij alle podia’s wel gekeken en hebben heel wat muziek gehoord. Heel veel ongezond gegeten en ons verbaasd over de steeds toenemende drukte. Ik ben zo blij dat het die week lekker weer was en we eigenlijk geen regen hebben mee gemaakt! Het was een gezellige week maar hij vloog voorbij!

Om af te sluiten nog een filmpje wat ik deelde op instagram.

26 gedachten over “Vierdaagse en stilte..”

 1. Oh wat ontzettend gaaf! Weet je wel hoeveel ik aan jou moest denken vorige week als ik alle programma’s die ik maar kon vinden over de vierdaagse zat te kijken? Ja, ik heb zelfs elke dag Harm Edens zitten kijken op TV GLD, hahahahaha en vrijdag live de intocht op tv via hen vanaf 2 uur πŸ˜€

  Heerlijk dat je zo genoten hebt!

  X

  1. Hihi, dan heb je inderdaad dagelijks aan mij gedacht πŸ™‚ Wij hebben ook nog wat afleveringen op tv gekeken, ben van plan om de laatste 2 van harm edens nog terug te gaan kijken πŸ™‚

   1. JA doen, vanavond is ie op RTL4, om 20.00 uur, in Wie doet de Afwas, zijn ze bij hem thuis in Zuthpen… is tijdelijk nieuw spel op rtl dus πŸ˜‰

 2. Ik dacht al heb ik Sammie nou gemist een paar dagen of heeft ze gewoon niks geplaatst haha. Het lijkt wel roze maandag iedereen in het roze πŸ˜‰ Leuke foto’s heb je gemaakt! Grappig dat je daar in de buurt woont kan je alles goed volgen! Succes met de hond wassen πŸ˜‰

 3. Wat een leuke foto’s zeg… Leuk verslagje, echt leuk die roze woensdag! Echt die sfeer, fantastisch!
  Want ik ben er ook geweest, helaas heb ik me (dom, dom, dom) van mijn eigen plan af laten brengen, ik was namelijk met de trein gekomen en wilde een tribunekaartje kopen. Maar mijn vriendin, die meeliep, nodigde me uit om na afloop mee te gaan naar haar werk voor een BBQ. Ook leuk dacht ik, maar dan moest ik naar de Wedren komen. Mocht er dus helemaal niemand op van het publiek… dus dat liep een beetje mis, blij dat ik nu de foto’s nog zie. Ik vond het ook veel te druk, dus ik denk dat het een eenmalige aanbieding was, maar… zeg nooit nooit, volgend jaar de 100e keer is natuurlijk wel heel speciaal!

  1. Ja op vrijdag is het bijna onmogelijk om nog in de buurt te komen van de wedren, ik probeer het de laatste 2 jaar al niet meer, zoveel mensen daar! Mee lopen zal ik niet zo snel doen al wil Tommy het wel heeeeel graag. Misschien dat ik het ooit nog eens voor hem doe πŸ™‚

 4. Ik miste ook al wat blogjes van jou πŸ™‚ Maar groot gelijk! Vakantie is om te genieten en geen verplichtingen te hebben. We zien de blogjes wel weer verschijnen! Zo’n 4 daagse lijkt me wel leuk om van dichtbij mee te maken.

 5. Ik dacht al, waar is ze nou?! Leuk om de vierdaagse zo een beetje mee te krijgen via jouw blog. Vanuit Groningen krijg ik er niet heulllll veel van mee namelijk ;p

 6. Vakantie is om te relaxen. Niks moet… Geniet er nog maar van!! Ben een keer naar vierdaagse feesten geweest was erg leuk! Ruikt bink weer lekker fris?

  1. nope, hij stinkt nog steeds πŸ˜‰ de planning is om hem morgen in bad te doen, maar dat moet hij zelf nog maar niet horen πŸ˜‰

 7. Precies wat meerdere al hierboven mij zeggen. Niets moet en alles mag. Wat leuk dat ze ieder jaar langs je huis komen zeg. ik ben er zelf nog nooit geweest, wil ik ooit nog een x gaan doen.

 8. Wauw wat super tof!!! ik wou of wil nog steeds een keer gaan kijken!!! Lijkt me zo leuk en gezellig!!! Leuke foto’s trouwens!! ;D

 9. Wat geniet ik altijd van de zomerfeesten en de Vierdaagse. Ik loop zelf niet mee, maar ben er wel mee opgegroeid. Mijn vader liep altijd, dus ik zat altijd bij de intocht. Mijn liep hem voor de 9e keer uit. Voor het eerst zat ik niet bij de intocht, omdat ik dat te druk vond voor mijn 8 maanden oude zoontje. Je weet zelf wel dat het onbegonnen werk is om daar met een kinderwagen te lopen. Plus, je wilt op tijd er zijn om een goed plekje te bemachtigen aan de Via Gladiola natuurlijk. Ik kijk nu al uit naar volgend jaar. De 100e, dat wordt super speciaal.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven