Vloerkleed aan de muur

Vloerkleed aan de muur, mini slaapkamer make-over.

We hebben weer eens wat veranderd aan de slaapkamer. De enige kamer in huis waar we steeds maar niet tevreden mee waren en nu lijkt het eindelijk goed te zijn. We hebben een vloerkleed aan de muur gehangen en wat kleine aanpassingen gedaan en die wil ik graag aan jullie laten zien!

Veranderdrang.

Ik ben best tevreden met de inrichting van het huis, zo ben ik nog steeds verliefd op de blauwe muur in de woonkamer en het industriële sfeertje. Ook de planten vind ik nog steeds super en er komen er alleen maar meer bij. We veranderen wat dat betreft niet vaak iets in huis. Er komen wel eens wat nieuwe accessoires in huis, nieuwe planten en in de keuken hebben we nieuwe planken opgehangen vorig jaar. Verder blijft het allemaal redelijk hetzelfde omdat we er tevreden mee zijn. Ik heb niet echt last van veranderdrang. Er is alleen één ruimte in huis waar het maar niet wilde lukken.

boho slaapkamer
boho spiegels
rotan spiegel

Slaapkamer make-over.

De slaapkamer hebben we al meerdere keren veranderd en steeds verveelde het alweer snel. We begonnen met een groene slaapkamer wat een goed idee leek. We waren de groene muur echter al snel zat en besloten deze vorig jaar maart te verstoppen achter zwart behang. Begin dit jaar hebben we de korte muur ook behangen met hetzelfde zwarte behang. We hebben nu 2 zwarte muren en 2 witte en dat beviel prima al vond ik het muurtje een beetje kaal. Ik was ook de lijstenplank boven het bed zat en wilde weer eens wat anders. Ik bestelde bij de Xenos wat nieuwe aankleding van natuurlijke materialen. Riet, rotan, vilt en bamboo, dat moest de basis worden van de mini make-over. Bij de Kwantum bestelde ik een vloerkleed gemaakt van jute en ik zei tegen Tommy dat die achter het bed moest komen. Hij keek me aan alsof ik een andere taal sprak ; )

zwarte slaapkamer

Vloerkleed aan de muur.

Tommy was eerst niet heel enthousiast, hij zag het niet zitten om een vloerkleed aan de muur te hangen. Het kleed heeft eerst een week op de vloer gelegen om plat te worden en Tommy vond hem daar prima liggen. Ik had alleen mijn zinnen gezet op iets anders en kreeg hem na een week zover om wat spijker in de muur te slaan. Het ging net als bij de blauwe vakken in de woonkamer, hij zag het niet voor zich, dacht dat het vreselijk zou worden en snapte het niet. Toen het kleed eenmaal met een paar spijkers aan de muur hing was hij om en nu vind hij het net zo gezellig als ik. Het vloerkleed aan de muur ophangen was nog even een dingetje. We hebben het uiteindelijk vast gemaakt met een aantal stalen nagels vanwege het gewicht. Op sommige plekken hebben we wat gekko tape geplakt zodat het kleed wat vlakker tegen de muur blijft hangen.

kleed aan de muur
jute vloerkleed
kentia palm
muurkleed

Aan de korte zwarte wand hebben we de spiegels van de Xenos opgehangen en ik heb de hangende stenen bloempotten vervangen voor hangmanden. Ook de palm heeft een nieuwe mand gekregen die beter bij de rest past. Deze mand is gemaakt van vilt en zeegras en ik vond het witte gecombineerd met zeegras veel beter passen bij de rest van de slaapkamer dan de blauwe mand waar hij eerst in stond. De slaapkamer heeft wat meer samenhang gekregen met het vloerkleed aan de muur als blikvanger. Ik vind het er mooi uitzien en de slaapkamer is gelijk sfeervoller. Het heeft een beetje een boho uitstraling gekregen en dat vind ik mooi passen bij de donkere muren op de slaapkamer.

Of ik nu tevreden ben? Ja, nu voor nu wel ; ) Kan zomaar weer veranderen, maar ik hoop eigenlijk dat ik het nu mooi blijf vinden. We kunnen hier nog wel wat kleine dingen veranderen voor een beetje afwisseling. Nog wat meer kunstplanten misschien en een jute vloerkleed op de vloer lijkt me ook wel mooi. Er staat ook nog een set nieuw beddengoed op mijn verlanglijstje. Ik kan er nog genoeg aan veranderen met kleine aanpassingen, voor nu ben ik heel blij met de slaapkamer.

Inmiddels ligt het vloerkleed gewoon weer op de vloer en hangen de spiegels aan een lichte muur! Onze nieuwe boho slaapkamer zie je hier!

7 gedachten over “Vloerkleed aan de muur, mini slaapkamer make-over.”

  1. Wat grappig, zo’n vloerkleed aan de muur. Grappig bedacht! Ik vind vooral de spiegeltjes die je aan de muur hebt hangen heel cool!

  2. Mooi zo’n vloerkleed aan de wand. Ik had ook één gehaald bij de kwantum maar vond het klein. (Diameter 120 cm maar oogt kleiner) Weet jij wat de diameter van jouw kleed is?

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven