Otto vloerkleden

Tommy, Sammie en een vloerkleed.

Al sinds ik bij Tommy woon hebben we het over een vloerkleed. In eerst instantie ging dit om een vloerkleed voor in de woonkamer, Tommy wil(de) dit graag. Ik vind het best mooi en het lijkt me in deze tijd van het jaar lekker warm, maar toch heb ik dit Tommy uit zijn hoofd gepraat. Er liepen toen 2 honden rond en ik zag mezelf Tommy al zitten op zijn knieën. Met de stofzuiger duizend keer over het kleed om alle haren er dagelijks uit te zuigen. Mission impossible wat mij betreft.

Bink loopt nog steeds vrolijk rond en verliest daarbij aardig wat haren. Een vloerkleed in de woonkamer is wat mij betreft nog steeds geen optie. Een vloerkleed op de slaapkamer is wel een optie.

vloerkleden Otto
Deze 2 vloerkleden vind ik mooi, vooral de linker heeft iets aparts. Ik vind de kleuren alleen niet geschikt voor onze slaapkamer.

 

Ongeveer een jaar geleden begon onze zoektocht naar een vloerkleed bij Ikea. Tommy is een liefhebber van die winkel en gaat altijd als eerst daar kijken. Het werd hetzelfde verhaal als met de zoektocht naar een nieuwe salontafel. Ik vind het aanbod aan salontafels en vloerkleden bij Ikea om te huilen. Niet mooi, spuuglelijk of saai. De jacht op vloerkleden verplaatste zich naar het wereldwijde web.

Dit ging bij salontafels precies zo en we hebben nog steeds geen nieuwe salontafel. Ik zag het dus nog een beetje somber in en heb heel wat vloerkleed webshops bekeken. Tommy en ik hadden het alweer een beetje opgegeven. We lopen er ooit wel een keer tegenaan of overheen.  Dat idee.

vloerkleed met veel kleur
Geweven Vloerkleed GENIL van MERINOS. Wat mij betreft is dit de winnaar. Zo vrolijk!

 

En toen kwam ik op de website van OTTO terecht! Ik las ergens dat ze korting hebben in oktober op woonartikelen omdat het woonmaand is. Dan daar maar even spieken bij de vloerkleden. Ik heb de winnaar al gevonden! Nu Tommy nog overtuigen. Ik zat te denken aan teksten als: Maar als je wakker word en je blote voeten op dit hyper kleurrijke kleed zet ben je toch direct vrolijk! Onze slaapkamer is zo neutraal en boring, dat heeft wat kleur nodig! Het schreeuwt er om! Nooit meer met het verkeerde been uit bed stappen, ik kan altijd roepen: Rechter voet eerst op blauw! ; )

Otto vloerkleden
Het linker vloerkleed van TOM TAILOR vind ik heel gaaf. De rechter van ORIENTAL WEAVERS heeft ook wel iets maar ze zijn beide niet hoogpolig.

 

Onze slaapkamer heeft een schitterende wit grijze laminaat vloer, we hebben donkere gordijnen en de meubels zijn bijna zwart. Allemaal heel neutraal en rustig en daarom wil ik graag iets meer kleur in een vloerkleed. Tommy wil het liefst een hoogpolig vloerkleed, voelt natuurlijk veel prettiger aan. We zijn er nog niet echt uit of het rond, vierkant of rechthoekig moet worden. Daar hebben we niet echt een mening over, het kleed moet ons aanspreken en dan maakt de vorm niet zoveel uit denk ik.

Alle afbeeldingen in dit artikel komen van de website van OTTO.

zosammiecon

23 gedachten over “Tommy, Sammie en een vloerkleed.”

 1. Grappig Sammie, ik heb zo’n gekleurd, rechthoekig blokkenkleed, maar dan hoogpolig en met alleen vierkante blokken. In elke kleur zitten ook weer verschillende kleuren van die kleur. Echt supervrolijk en alles kan erbij. Mijn woonkamer heeft nu rode asseccoires, maar ik heb ook al eens paars/lila gehad. Dat kan ik zo weer doen dan ruil ik asseccoires van woonkamer en slaapkamer om. Zo handig. Ik heb het al een jaar of 6 en het blijft mooi.
  Succes, het komt vast goed!

 2. AH die met houtprint vind ik super!
  En ik denk dat je met die tekst Tommy wel kunt overtuigen hoor. Ik zou er in trappen en je helemaal op je woord geloven. Wij zitten met dezelfde struggle, we willen graag een vloerkleed maar we komen er ook niet uit.

 3. Die linker van Tom Tailor vind ik gaaf! Vind zulke aztec printjes altijd wel tof. 🙂 Ben benieuwd welke uiteindelijk bij jullie op de grond komt te liggen!

 4. Pff, vloerkleden, zo moeilijk! Voor ons in de huiskamer willen we ook een nieuwe kleed, maar wat… we hebben echt geen idee.

 5. Oeh, die boomstamkleed is bijzonder zeg. Erg gaaf! En die geblokte die je als winnaar noemde zou bij ons totaal niet passen, maar ik vind hem wel heel erg vrolijk. Wij hebben hetzelfde probleem met ons tv-meubel, al maanden op zoek maar alles bij de Ikea vinden we spuuglelijk of saai haha.

 6. Nou ja, ook al staat dit al een tijdje, ik krijg morgen een ander bankstel en nu wil ik ook een vloerkleed, alleen mijn vriendschap met de Otto is niet meer zoals die was, dus ga ik wel eventueel ook bij Kwantum kijken of zo, maar laagpolig moet het in elk geval het liefst wel zijn. Ik vind die zwarte onderaan erg leuk, maar dat past hier zo meteen niet, dat weet ik nu al, hahahaha Ik denk aan warme kleuren wel iets met rood, maar ook inderdaad vrij rustig.

  X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven