Monstera plant

Voor het eerst weer naar de kapper en meer geklets.

Ik ging voor het eerst weer eens naar de kapper, niet alleen voor het eerst sinds Corona, maar ook voor het eerst naar deze kapper. We gaven de Monstera een upgrade en ik ging naar Ikea. Meer random geneuzel in dit artikel. Maar als eerste, hoe is het met jullie? Hebben jullie allemaal nog werk? Allemaal nog gezond? Ik hoop het wel in ieder geval! Het zijn maar onzekere gekke tijden.

De foto bovenaan dit artikel laat een update aan de Monstera zien, we hebben hem een nieuwe mosstok gegeven. Hij komt nu tot aan het plafond! Sinds het weer wat warmer is geworden en het zonnetje vaker schijnt, blijven de nieuwe bladeren maar komen. Hij begon wat scheef te hangen en het was tijd voor een verlenging. Nu de mosstok tot aan het plafond komt vind ik hem nog mooier! Wat hebben we trouwens al een hoop mooie zonnige dagen gehad! Ik heb er ook ontzettend van genoten! Heerlijk de BBQ aan en chillen in het zwembad. Ja, we hebben een opzet zwembad van Intex in de tuin gezet. We gaan dit jaar niet trouwen en niet op vakantie dus besloten we alvast wat vakantie gevoel in de tuin te creëren. Ik heb vrolijke nieuwe kussens op de bank en het zwembad is een hele fijne nieuwe aanwinst! We hebben er al een paar keer van kunnen genieten. Luchtbedje erbij en relaxen maar! Ik heb al aardig wat vrije dagen opgemaakt en er ook van genoten. Ik had ze liever niet opgemaakt, maar dit is een manier om kosten te drukken die het bedrijf waar ik werk gebruikt. Jammer, maar liever dat, dan geen baan. Op die vrije dagen probeer ik er maar niet over na te denken en gewoon te genieten van mijn vrije tijd. Dat is me tot nu toe best goed gelukt!

mei-juni2020

Ik heb geluk gehad dat ik een aantal vrije dagen had met stralend weer. Die dagen lag ik op het luchtbedje te chillen. Ook ben ik eindelijk weer eens naar de kapper geweest en heb ik eindelijk een kapper gevonden waar ik tevreden over ben. De salon is niet te groot, het is niet belachelijk duur en het is vrij dichtbij! Ik ben happy! Ook heb ik de serie White Lines op Netflix in 2 dagen uitgekeken (aanrader!!) en de serie Outer Banks keek ik afgelopen weekend in 1 ruk uit. We hebben ook alweer gezellig visite gehad. Mijn moeder en haar vriend hebben hier gezellig mee gegeten en er zijn ook alweer vrienden komen borrelen en barbecueën. Super gezellig dat dat weer kan! Met de buren hebben we alweer een aantal keer rond de vuurschaal gezeten en werden de avonden laat, en gezellig ; ) Ik heb trouwens ook de Baileys strawberry ontdekt en met wat ijs is dat een heerlijk drankje voor na het eten. Zoet, maar ik kan er van genieten. Merk sowieso wel dat ik iets meer van drankjes ben gaan genieten sinds Corona. Alles met mate uiteraard : D

zosam2020collage

Afgelopen weekend ging ik sinds lange tijd weer eens naar Ikea en scoorde ik een nieuw vloerkleed. Ik kreeg hem de afgelopen maand maar niet uit mijn hoofd, als iets zo lang blijft hangen is het tijd om het te kopen! Het was nog even een klusje om het ding in mijn uppie in de Swift te krijgen, maar het is gelukt! Tommy heeft mij s avonds geholpen met neerleggen aangezien het ding voor een deel onder de bank moest. Die is er net zo blij mee als ik. Vaak moet hij even een paar dagen wennen als er iets nieuws in huis is, maar hier was hij met een half uurtje al heel blij mee. Aangezien ik toch in Duiven was kon ik geen nee zeggen tegen een rondje Loods 5. Wat een heerlijke winkel is dat toch om te neuzen. Mijn wishlist is weer 2 keer zo lang geworden haha. Te veel leuks hebben ze daar!

We zijn ook voor het eerst weer eens uit eten geweest. Zaterdag avond zaten we samen bij Shabu Shabu en daar hebben we beide ontzettend van genoten. Het was zo gezellig samen en beide vonden we het eigenlijk wel relax dat er geen mensen vlak naast ons zaten zoals voor Corona. Heerlijk die ruimte aan je tafeltje. Ik heb mijzelf helemaal volgepropt met sushi. Die rolletjes zijn zooooo lekker en ik kan er nooit genoeg van krijgen. Ook dit keer ging ik weer rollend naar huis, gelukkig zat ik achterop de fiets ; ) 

Zijn jullie ook zo gek op sushi en zijn jullie alweer in een restaurant geweest?

4 gedachten over “Voor het eerst weer naar de kapper en meer geklets.”

 1. Leuk om weer eens wat van je te lezen! Ik ging zelf (samen met Noa) ook voor het eerst naar de kapper. Zo fijn weer even een nieuwe coupe en Noa die eindelijk een beetje fatsoenlijk haar heeft 😉

 2. Ja, je bent er nog, wat goed van de monstera! Ik zie morgen hoe de mijne erbij staat, die moet eigenlijk in een andere pot, maar ja… ik ben er nog even niet, hahaha, dochter liet wel zien, 1 nieuw blad…

  Het is fijn om je familie weer even te zien, hier zijn mijn ouders ook al even geweest, wij bij hen, kortom. Morgen zie ik mijn dochter weer even, en dinsdag mijn kleinzoon, vermoed ik. Verder houden wij het nog rustig.

  Sushi, yuk, als je geen vis lust, is het verschrikkelijk, hahaha

  X

 3. Nee en nee, ik ben nooit gek geweest op sushi, en ook nog niet weer in een restaurant geweest. Wel naar de kapper, heerlijk!

  1. Hier wast een moeilijke tijd, vooral dagen dat ik niet moest op gaan. En mijn man die maar geen werk vind met deze periode. Maar we komen der wel door heen. Wat fijn dat je nu een fijne kapper hebt gevonden. Hier ook naar de kapper geweest, ik zelf ga ook niet zo veel naar de kapper. Ook om wil dat ik nog niet de juiste heb gevonden waar ik me goed bij voel. Tis al echt prachtige weer geweest, en er komen der nog. Geniet der van.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven