9 In Personal

Vraag maar raak!

sammie

Het is alweer een jaar geleden dat ik jullie de kans gaf om vragen te stellen dus ik vond het wel weer tijd voor een ask me anything blogje : ) In een jaar kan er veel veranderen en niets zo veranderlijk als een mens tenslotte. Ook zijn er na een jaar aardig wat nieuwe lezers bij gekomen dus wie weet ook nieuwe vragen. Vandaag mag je me alles vragen, niet alleen vandaag… maar zolang dit blogje online staat.

Ik vond het de vorige keer ook erg leuk om jullie vragen te lezen en te beantwoorden, dus vraag maar raak! Wil je weten welke schoenmaat ik heb, of ik op mijn linker of rechter zij slaap, of Tom snurkt, hoeveel jeans ik heb of hoe vaak ik bezig ben met mijn blog? Stel je vraag hieronder bij de reacties! Hoe meer vragen hoe beter, ik ben benieuwd ; ) Ik beantwoord de vragen later in een ander artikel.

 • Morgaine
  maart 13, 2017 at 9:55 am

  Ja! Ik heb hem, denk ik, simpele vraag, hou je van zwemmen? Waarom wel of niet… en als je gaat zwemmen, dan liever in de zee/natuur of in een zwembad.

  (met dank aan de maandagmorgen dat ik zo weer mag zwemmen met mijn cliënten 😉 )

  X

 • Kool-family
  maart 13, 2017 at 1:16 pm

  Dag Sammy, een vraag die me voor elke blogger interesseert:
  Hoeveel tijd spendeer je aan je blog, wat is het maximum dat je aan je blog zou willen spenderen en vanaf welk punt zou je willen full time gaan bloggen?
  Benieuwd naar je antwoorden…

 • Sheila
  maart 13, 2017 at 2:13 pm

  Oh leuk, ik houd van vragen kunnen stellen. Gewoon, om de blogger beter te leren kennen. Mogen het er meer dan één zijn? Kan je zelf kiezen of je er één of meerdere wil beantwoorden:

  – Wat is je laatste online aanschaf?
  – Wat is je favoriete hotspot uit je eigen hometown?
  – Van welke documentaire was je onder de indruk?
  – Wie bewonder je?
  – Welke beroemdheid zou je willen interviewen voor je blog en waarom?

 • Anne - Simple Thoughts
  maart 13, 2017 at 3:22 pm

  Hihi wat leuk! Oke. Hoeveel cactussen zijn er precies in je huis te vinden? (echte, nepperds, potten, lichtsnoer, … )

 • Charel
  maart 13, 2017 at 9:56 pm

  Even denken hoor haha! Wat is je guilty plesure op gebied van tv programma’s ?

 • Nesrin
  maart 14, 2017 at 7:27 am

  Leuk dat we vragen mogen stellen. Wat is jouw lievelingsthee? Als je morgen zou moeten beginnen met sporten waar zou je dan voor kiezen?

 • Irene
  maart 14, 2017 at 11:58 am

  Wat leuk! Ik vraag me af hoeveel jij maximaal aan een cactus item uitgeeft? En wat is je favoriete vakantieland?

 • Bente
  maart 14, 2017 at 12:18 pm

  Hoewel het natuurlijk nog wel heel erg vers allemaal is: overwegen jullie weer een nieuwe hond? En zijn er vakantie plannen voor komend jaar? Je was natuurlijk helemaal fan van Italië en hebt nu weinig verplichtingen die je thuis houden..

 • Shirley
  maart 27, 2017 at 10:01 pm

  Hoe was de switch van je oude naar je nieuwe baan?
  Welke kleuren heeft je haar allemaal gehad? En welke kapsels heb je gehad?