Blazer Zalando

Jullie vragen, mijn antwoorden deel 2.

Vorige week kwamen de eerste vragen voorbij en deelde ik mijn antwoorden. Vandaag deel 2 van jullie vragen en mijn antwoorden daarop. Hoe zit het met onze vakantie plannen? Willen we een nieuwe hond? Mijn favoriete thee? Jup, vandaag vertel ik weer van alles!

Hoewel het natuurlijk nog wel heel erg vers allemaal is: overwegen jullie weer een nieuwe hond? En zijn er vakantie plannen voor komend jaar? Je was natuurlijk helemaal fan van Italië en hebt nu weinig verplichtingen die je thuis houden. Dit waren de vragen van Bente. Nee wij willen op dit moment geen huisdieren meer. Ik zeg niet nooit omdat ik mezelf best over jaren weer een huisdier zie nemen. Nu alleen niet. Bink en Punk kunnen we toch niet vervangen, die krijgen we nooit meer terug. We werken allebei fulltime en zien het niet zitten om nu aan een nieuw huisdier te beginnen. Ook zijn we allebei nu vrij om te gaan en staan waar we willen, er is niemand die thuis op ons wacht. Dat willen we voorlopig zo houden. Sinds kort hebben we vakantie plannen. Hoewel ik eerst niet echt weg wilde heeft Tommy me vrij snel overtuigd. We zijn allebei wel toe aan een break en hebben het wel verdiend vinden we zelf. We gaan niet naar Italië dit jaar omdat we gewoon echt even willen chillen en niksen en 2 keer 12 uur auto rijden zien we dus niet zitten. Lui op het vliegtuig stappen zien we nu wel heel erg zitten. We hebben een vakantie naar Lesbos geboekt en ik verheug me er al op. Gewoon een week helemaal niks.

Tamara had een haar vraag ; ) Als je de rest van je leven met 1 haarkleur moet doen, welke kies je dan? Lastig! Ik vind veel kleuren leuk en hou van afwisseling, maar ik denk dat ik dan toch voor grijs zou gaan. Mits het ook mooi grijs blijft en ik het niet iedere keer weer opnieuw hoef te verven.

Nesrin vroeg wat mijn lievelingsthee is en kwam met een sport vraag: Als je morgen zou moeten beginnen met sporten waar zou je dan voor kiezen? Mijn lievelingsthee is herfstthee van Pickwick. Ik schreef in 2014 zelfs een blog over deze thee. Sporten, morgen.. De horror! Ik denk dat ik voor hardlopen zou gaan. Zou voor mijn conditie geen kwaad kunnen en dat ik er niet voor naar een sportschool hoef spreekt me wel aan. Ik kan ook met gewichten van Tommy gaan stoeien natuurlijk, dan zou ik niet eens naar buiten hoeven! Ik weet het niet, ik voel niet echt iets van warmte bij welke sport dan ook.

Serax cactus vazen

Irene: Ik vraag me af hoeveel jij maximaal aan een cactus item uitgeeft? Dat ligt er maar net aan in wat voor bui ik ben, hoe graag ik het hebben wil en wat ik zoiets zelf waard vind. Ik denk dat de medium Serax cactus vaas het meest heeft gekost van al mijn cactus items. Die was rond de 45 euro geloof ik. En wat is je favoriete vakantieland? Moeilijk! Griekenland zit al jaren in mijn hart maar sinds vorig jaar ben ik ook verliefd op Italië. Ik zou zo niet kunnen kiezen tussen die twee.

Ben je zo’n stoer typetje als je eruit ziet?? Of zit er een heel ander iemand onder de stoere chick look? De vraag van Cynthia vind ik lastig om te beantwoorden. Ik zou over mijzelf namelijk niet zeggen dat ik er stoer uit zie. Het is maar net hoe iemand mij ziet en dat is online natuurlijk helemaal lastig. Ik denk dat ik als ik dat dan toch over mezelf moet zeggen redelijk stoer ben haha. Al kan ik ook een vreselijk onzeker meisje zijn soms en misschien wel eens verlegen over komen. Ik kijk altijd graag eerst de kat uit de boom namelijk. Tegelijkertijd ben ik toch ook wel weer zelfverzekerd als ik op een verjaardag binnen wandel. Medium stoer dan maar? ; )

Sheila kwam met wel 5 vragen! Wat is je laatste online aanschaf? Dat was kleding. Ik ben op het moment ontzettend aan het shoppen en vind heel veel dingen leuk. Al die kortingsmailtjes helpen ook niet echt ; ) Wat is je favoriete hotspot uit je eigen hometown? De laatste keer dat ik in dit stad liep viel het me op dat er heel veel nieuwe horeca zaakjes bij zijn gekomen. Ik ben niet zo op de hoogte van de hotspots in Nijmegen. Als ik dan toch iets moet noemen ga ik voor de cupcake shop waar ik wel eens over geschreven heb. Die cupcakes zijn zooooo lekker! Oh en café de Blonde Pater, die hebben werkelijk de lekkerste salades. Van welke documentaire was je onder de indruk? Het is alweer een tijd geleden dat ik een docu keek waar ik echt van onder de indruk was. Ik kan er zo niet 1 noemen. Ik vind docu’s vaak boeiend en mooi, maar niet vaak indrukwekkend. Wie bewonder je? Mijn moeder. Welke beroemdheid zou je willen interviewen voor je blog en waarom? Poeh, dat is een moeilijke! Hier moest ik echt even over nadenken omdat ik niet specifiek fan ben van iemand en de beroemdheden die me leuk of boeiend lijken hebben niks te maken met onderwerpen op mijn blog haha. George Clooney was mijn eerste gedachte. Die man blijft mooi en ik ben wel benieuwd of hij thuis echt Nespresso drinkt want ik vind die koffie niet zo bijzonder. Mijn tweede gedachte was Bobbie Eden, ik heb haar boek gelezen en ze lijkt me gewoon een ontzettend tof mens om mee te kletsen. Ik heb echt geen idee moet ik bekennen. Ik ga er nog eens over nadenken ; )

Allemaal bedankt voor jullie leuke vragen, ik heb weer plezier gehad met het beantwoorden!

10 gedachten over “Jullie vragen, mijn antwoorden deel 2.”

  1. Ahhh fijn dat jullie toch nog op vakantie gaan, dat wordt vast een fijne week van heerlijk niks doen en genieten!

  2. Heel herkenbaar van het vrij zijn, hoezeer je ze ook mist, deze vrijheid heeft ook weer wat. Exact waarom mijn ouders ook geen hond meer hebben genomen na Lycos nu. Leeftijd en vrijheid.

    Ook de reden dat ik liever oppas dan dat ik er zelf eentje neem 😉

    Leuke vragen en weer een beetje meer over jou leren kennen, en stoer jij, ja op de foto’s kom je stoer over, absoluut, maar inderdaad, je kunt iemand pas leren kennen als je contact hebt met elkaar, observatie onderweg vertelt altijd meer 😀

    X

  3. Heel erg leuk om al die antwoorden te lezen! The Little cupcake shop is inderdaad écht heel leuk en de Blonde pater is altijd goed 🙂

  4. Wat een hoop vragen! Leuk dat jullie naar Griekeland gaan! Wanneer je veel hebt meegemaakt kun je heel erg toe zijn aan een break. Alvast heel veel plezier!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven