Bink en zosammieenzo

Vriendenboekje {tag}

Door Joyce werd ik een tijdje geleden getagd om deze tag in te vullen. Wil je in mijn vriendenboekje schrijven, de tag, bedacht door Jodi. Ik heb vroeger ook vriendenboekjes gehad en heb er ook in heel wat geschreven. Vond het altijd leuk om te doen, maar toch ook lastig. Sommige vragen vond ik lastig of dan wist ik alleen maar een saai antwoord te bedenken. Vandaag probeer ik het weer eens.

Naam: Samantha

Leeftijd: 29   Geboortedatum: 31-01-1987

Broertjes/zusjes: 2 halfbroertjes.

Kleur ogen: Bruin

Kleur haar: Ik zou dolgraag willen schrijven dat het grijs is, maar helaas is het alweer blond geworden. Grijs is echt een drama kleur om bij te houden, ik begin roze te missen ; )

Het liefste eet ik: In Italië ; ) Pasta, pizza of garnalen ; )

Mijn lievelingskleur is: Roze dan toch wel.

Mijn lievelingsdier is: De Engelse Bulldog!

Mijn favoriete popgroep/zanger/band: Dit heb ik niet, vroeger vond ik dit ook altijd zo’n lastige vraag. Op het moment luister ik van alles dankzij Spotify. Als ik moet kiezen.. Pink.

Mijn lievelingsliedje: Ook dit is weer zo’n lastige vraag! Ik kan echt niet kiezen! Ik ga voor een nummer wat Tommy en ik de laatste tijd vaak draaien, ook in de auto in Italië kwam deze regelmatig voorbij. Allen Stone met Freedom.

Mijn lievelingsfilm: Ook weer onmogelijk om te kiezen! Ik ga voor een film die ik pas geleden heb gekeken. Ik miste Italië en zette daarom deze film aan op Netflix: Under the Tuscan Sun

Leukste vak: Vroeger vulde ik hier altijd standaard De pauze in. : D Aangezien ik nu niet meer op school zit ga ik maar weer voor dat antwoord.

Mijn favoriete tv programma: Is op dit moment ook iets wat met Italië te maken heeft. Ik heb het goed te pakken ; ) Made in Italy with Silvia Colloca dit is een kookprogramma op 24 kitchen. Niet alleen het Italiaanse eten is heerlijk om te zien, in het programma zie je ook regelmatig mooie shots van Italië.

Mijn lievelingsboek: Poeh, ik heb geen lievelingsboek!

Naar een onbewoond eiland neem ik mee: Tommy ; ) en mijn camera.

Waar ik het meeste van houd: Mijn familie, vrienden, Bink en Tommy.

uitzicht BergamoMijn hobby’s zijn: Bloggen, foto’s maken en op het moment wegdromen bij Italië ; )

De sport die ik doe: Bank hangen.

Ik houd niet van: Dit is onmogelijk kort in te vullen ; ) Laat ik maar voor spammers, rode kool, leugenaars en de belastingdienst gaan.

Mijn favoriete website: Mijn blogje uiteraard hihi. Google is ook mijn beste vriend.

Later word ik: Oud, hoop ik. Ik vraag me af wat ik hier vroeger invulde!

Mijn grootste droom: Wonen in Italië  ; )

Mijn wens: Een gezonde, gezellige, niet eenzame oudere worden!

Poeh, ik kon me niet meer herinneren dat vriendenboekjes zoveel vragen hadden! Mijn antwoorden zijn nogal beïnvloed door mijn vakantie, sorry! Ik ga niemand taggen, maar mocht je er zin in hebben, go for it ; )

13 reacties op “Vriendenboekje {tag}”

 1. Hee wat leuk! Deze vragen zijn zó simpel, maar toch heel leuk om zo meer over jou te weten te komen. Zo zie je maar, de simpele vriendenboekjes vragen zijn ook leuk hihi. Haha, ik moest wel lachen dat je pauze invulde bij die vraag over je favoriete vak. Zo veel kids vulden dat vroeger ook altijd in! :’)

 2. Haha jaaa vriendenboekjes! Ik wilde vroeger altijd prinses worden.

  Ik denk dat jij binnenkort maar weer gewoon nog een keer naar Italie moet 😉 Fijn land is het toch he 🙂

 3. whahahaha ontzettend leuk dit! En ik zou zo mijn vriendenboekje weer kunnen pakken, als het goed is, heb ik de eerst pagina zelfs altijd zelf ingevuld en ik heb er nu ook eentje, voor de volwassenen in mijn leven 😉 Eigenlijk moet ik die weer eens klaar leggen of in zicht… 😀

  X

 4. Wat een leuke tag is dit zeg. Ik heb ook zo ontzettend veel vriendenboekjes ingevuld. Ik heb er zelfs nog een gekocht op de middelbare school en toen iedereen uit mijn klas erin laten schrijven. Het was zo leuk om laatst weer eens terug te lezen!

 5. Haha zo leuk dit! Ik had vorig jaar een vriendenboekjes teruggevonden en moest wel lachen om mijn antwoorden (ik schreef ook in mijn eigen vriendenboekje :’))
  Misschien neem ik de TAG over!

 6. Leuke tag is dit. Under the Tusdcan sun is een heerlijke feelgood movie. Ook wel een van mijn favorieten, ik heb zelfs eens de dvd aangeschaft 🙂 Mooi dat je schrijft dat je later oud wilt worden en een niet eenzame oudere. Dat zijn mooie lifegoals!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top