vrouwen cadeautjes

Vrouwendag

Vandaag, 8 maart, is het internationale dag van de vrouw en vandaag net als ieder jaar op 8 maart staat deze dag in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Feitje: Internationale Vrouwendag is in de twintigste eeuw ontstaan doordat vrouwen opkwamen voor hun rechten, onder andere op het gebied van arbeid en kiesrecht. Halleluja, daarom mag ik iedere dag naar mijn werk, kan ik zelf echte vrouwen cadeautjes kopen en hoef ik niet te wachten tot mijn mannelijke wederhelft thuis komt met iets  ; )

19 november was dag van de man en daar heb ik het over gehad, een blogje voor vrouwen kon uiteraard niet uitblijven, maar wat is nou echt vrouwelijk? Wij krabben niet aan ons kruis, praten niet alleen maar over piemels en staan niet aan onze baard te krabben als we naar andere mannen maandverband kijken ; ) Wij drinken wijn, worden over het algemeen blij van bloemen en kleine gebaartjes en verwennen ons zelf graag of lopen ons zelf juist helemaal voorbij.

Vandaag dus eens tijd om ons zelf te verwennen of om een verlanglijstje in het digitale winkelmandje te stoppen of nog beter.. Dit blogje onder de neus van je vent stoppen en schattig nonchalant wat knipperen met de wimpers vol mascara.. Daar zijn we goed in tenslotte ; )

8 leuke vrouwen cadeautjes.

 • Wat het bij mij altijd, maar dan ook altijd, goed doet is een cadeau bon van de parfumerie. Heerlijk vind ik dat, lekker een nieuw luchtje halen voor mezelf en ik weet dat hij er ook plezier van heeft (ik ruik daarna tenslotte superrrr lekker), als hij thuis komt met mijn favo luchtje ben ik ook een zeer blij meisje trouwens ; )
 • Een bosje bloemen, jup heel standaard, maar ik denk dat de meeste vrouwen het wel kunnen waarderen als er spontaan een bos bloemen mee naar huis komt.
 • Een leuke tas is misschien wel een goed idee! Vrouwen zijn tenslotte altijd de personen die spulletjes mee moeten nemen.
 • Samen uit eten. Hoe leuk is dat? Je komt thuis uit je werk, bent moe en hebt geen zin om te koken en dan staat daar je stoere kerel eens niet aan zijn ballen te krabben maar klaar om je mee uit eten te nemen!
 • Een cadeaubon voor een nieuw outfitje.. Oh ja, I love it!
 • Een leuke persoonlijke foto op een mok of op een geurkaars. Makkelijk te bestellen bij Yoursurprise.
 • Een massage! Even lekker ontspannen!
 • Een lekkere fles wijn samen met deze handige Wijnaccessoires-set.

  Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links.

19 gedachten over “Vrouwendag”

 1. Ik doe niks aan dit soort dagen. Zo’n onzin!
  Net als dat Valentijnsdag, vaderdag en moederdag. Daarbij is het dan toch geen verrassing meer als je dan iets krijgt, want dan verwacht je gewoon een cadeautje. Ik vind het leuker om gewoon mensen tussendoor te verrassen met een kleinigheidje. Een bloemetje of een plantje voor je moeder of schoonmoeder op een gewone doordeweekse dag. Altijd het meest gewaardeerd.

  1. Vrouwendag gáát ook helemaal niet om kado’s! Het gaat om mensenrechten, gelijke behandeling, zaken als gezondheidszorg voor vrouwen op de kaart zetten.

 2. Parfum, bloemen, kaarsen. Oh en telefoonhoesjes!!! Ik moet het allemaal zelf kopen, maar boeien, dan weet ik tenminste ook zeker dat ik het juiste krijg. Dit doe ik overigens niet alleen op vrouwendag natuurlijk.

 3. Haha, ik hoop nie dat die van mij ooit met een tas voor mij thuis komt. Dat kan niet goed gaan 😀
  Doe dan maar uit eten, dan kan alleen maar goed gaan!

 4. Gelijke behandeling zou ik al leuk vinden. Hetzelfde verdienen voor hetzelfde werk. Niet meer benadeeld zijn door zwangerschappen en kinderen opvoeden. Dat mannen óók eens een dag minder gaan werken om iets aan het huis of de opvoeding te doen.
  Of toch maar eens een echt goede projectweek op scholen over de emancipatiestrijd die generaties voor ons gevoerd hebben.
  Dat meiden die nu opgroeien ook ambities hebben om astronaut, kernphysicus, computerprogrammeur, of minister-president te worden.
  Wij hebben nog steeds en achterstand. En dat los je niet op met een bosje bloemen of een tas of een fles wijn. 🙁

 5. ik praat anders heel graag over piemels..

  flauw

  weet ik, hahahaha

  Maar, ik kan vanavond best even zeggen
  schatje het is internationale vrouwendagvandaag
  ik wil graag een massage

  ook flauw
  weet nu al wattie gaat zeggen

 6. Leuke tips dit! Ik denk dat ik vanaf nu maar een cadeautje voor mijzelf koop op Vrouwendag hihi, een beter excuus is er niet toch!

 7. Ik voel mij juist meer vrouw door mijn man 😉 Verder zal ik elke vent een stomp geven die recht in mijn gezicht durft te zeggen dat vrouwen het zwakkere geslacht zijn.
  Waar blijft de dag voor kinderen dan? Haha.

 8. Hahahahaha punt 4. XD YourSurprise is overigens echt geweldig! Heb er een klok besteld voor vriendliefs verjaardag. Klok kwam vandaag binnen en ziet er echt heel netjes uit! 🙂

 9. Whahahaha you go Sammie vanuit gelijke rechten en zo zeg ik, als feministe, of vanuit emancipatie, ik heb een KEUZE, en mijn keuze is, een leuke man aan mijn zijde, hij werkt, ik zorg wel dat thuis alles op rolletjes loopt, elke vrijdag een bos bloemen voor het weekend die hij gekocht heeft en dan gezelligheid kent geen tijd… heel vrouwelijk 😉

  X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven