walking dead netflix

Walking Dead feitjes

Vandaag wil ik het even hebben over zombies, bloed en ellende. De serie The Walking Dead dus, of zoals Tommy het wel eens noemt: De Lopende Doden. Ik ben nooit een fan geweest van zombies, zombie films etc maar deze serie heeft me verslaafd gemaakt. Ook Tommy is verslaafd en kan met moeite na 3 afleveringen de tv uitzetten. Inmiddels zijn we aanbeland in seizoen 5 en heb ik best al veel ‘geleerd’. De hoogtepunten ga ik vandaag met jullie delen. ; )

 • Schedels zijn heul ni hard, ik zie regelmatig dat er met een vloeiende beweging een mes, zwaard, schroevendraaier of ander voorwerp door heen gedrukt word. Moeiteloos gaat dat!
 • Al liggen er door heel je wijk lijken te rotten en organen te branden in de zon, je word niet ziek. Zelfs een verkoudheidje duikt niet op, zelfs niet als je jezelf behangt met organen, bloed en losse vellen huid. Dus hou maar op met zeggen: Ja, het hangt in de lucht, het heerst en ze heeft me aangestoken. Je liegt! ; )
 • Dieren veranderen niet in zombies maar in voer.
 • Slapen doe je met 1 oog open of in een dichte gevangeniscel, maar liever helemaal niet.

walking dead

 • Als er ooit een zombie epidemie uitbreekt zorg dan dat je messen en geweren hebt, zorg dat je op een eiland zit, zorg dat je geen bejaarden om je hebt die ieder moment kunnen omkieperen, leg een moestuin aan en beroof een supermarkt.
 • Zwanger worden is niet verstandig, daar word je niet bepaald sneller van en bevallen zonder medische hulp in de buurt is niet leuk of zelfs gevaarlijk. Daarbij.. zo’n kind huilt teveel en maakt je kwetsbaar. Je zou denken dat huilen nu al irritant is maar wacht maar tot zombies op geluid afkomen! Geen sex meer dus als je condooms en pil op zijn.
 • Kinderen kunnen niet vroeg genoeg leren om met wapens om te gaan.
 • Leer (kruis)boogschieten!
 • Word niet dronken..

bink

 • Ga niet in je eentje een donker kamertje in.
 • Dood is niet altijd dood.. Niets is wat het lijkt he jongens? ; )
 • Zombies maken een gek geluid, ze klinken een beetje als Bulldogs. Bink kan het prima na doen. Echt! Jaja, je dacht even waarom staat die foto van Bink daar? So now you know ; )
 • Kijk niet naar The Walking DeadΒ  met iets in je handen als je snel schrikt. Ook niet als je armen ergens boven je partners mannelijkheid zweven.. Oeps! Nogmaals Sorry Tommy!

16 gedachten over “Walking Dead feitjes”

 1. Hahaha bedankt na bijna 6 seizoenen heb ik ook geleerd dat het heel handig is om vooral niet zwanger te zijn als er zombies rond lopen Γ©n zo een Samurai zwaard is dan ook echt geen weggegooid geld πŸ˜‰

 2. Totaaaal niet herkenbaar dit.. (MUAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA) Vooral dat schrikken, gelukkig knijp ik mijn vriend alleen fijn op plekken waar het niet zo heel erg veel pijn kan doen.. πŸ™‚

 3. Geweldige reeks he! Wij zijn er ook helemaal wild van. Zo erg dat we soms dingen opmerken in the real world als: dit zou een goede plek zijn om naartoe te komen bij een zombie-apocalyps! πŸ™‚

 4. Haha ik moest hier weer om lachen zoals jij dingen opschrijft koekie.
  Vriendlief wil ook graag kijken maar dat moet hij dan echt alleen doen.
  Zombies zijn niet mijn “cup of tea”.

 5. Haha wat een geweldige artikeltje heb je geschreven!! Ik wil echt deze serie nog eens gaan kijken! πŸ™‚ lijkt me erg leuk!

 6. Ja, mijn vriend en ik bespreken regelmatig ‘wat als de wereld a la The Walking Dead zou zijn….’. De conclusie is dat we dan niet lang zullen leven πŸ™

 7. Zijn er echt mensen die hier van schrikken? Er zit maar heel sporadisch een schrikmoment in. Dat van die schedel heeft mij ook altijd verbaasd, maar blijkbaar wordt die een stuk zachter door het virus. Dus dat πŸ˜‰

 8. hahahaha weet ik meteen waarom de serie mij niet aanspreekt, had hem laatst opgezet, maar ik zat al snel achter de laptop en de geluiden zijn mij niet eens opgevallen.. nee niks voor mij, ik vind er gewoon niks aan…

  X

 9. Wat geniaal geschreven, hahaha! M’n zusje kijkt het ook, vindt het geweldig. Ik heb het niet zo op zombies, bloederigheid, en ranzige shit. Maar, die breekbare nekjes vond ik ook wel opmerkelijk ja, haha. :p

 10. Ik vind dit zo’n heerlijke serie! Ik kijk meestal in mijn eentje, bedenk ik me nu. Geweldig hoe de make-up en visagie is en het verhaal is altijd mega spannend.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven