wandplanken

Wandplanken in de keuken.

We hebben onze keuken weer een kleine update gegeven. Niet alleen omdat we dit mooier vinden, ook omdat we toch wat ruimte te kort kwamen. Dat laatste is een klein beetje overdreven. Hoewel onze keukenkastjes vrij vol zitten, komen we niet heel veel ruimte te kort. We wilden gewoon wat meer ruimte voor het groen in huis ; ) Daarom hebben we de wandplanken in de keuken een upgrade gegeven.

Wandplanken in de keuken.

We waren trouwens ook de Ikea plankjes zat en wilden beide iets anders. We kochten bij een houtzaak 2 planken van CanDo die we direct op maat hebben laten zagen. Ze zijn van massief eikenhout en we hebben ze zelf nog van 2 lagen olie voorzien. Haalt de kleur op en het zorgt ervoor dat we ze nu fatsoenlijk schoon kunnen maken. We hebben nog 2 plankdragers gekocht bij Ikea. De plank dragers vonden we nog steeds mooi, alleen het strakke uiterlijk van de 2 planken strak boven elkaar waren we zat. Door aan beide kanten een extra drager te hangen konden we de nieuwe langere planken wat speelser ophangen. Eigenlijk is het maar een kleine update, maar wel met een totaal andere look. We zijn blij met de nieuwe wandplanken in de keuken.

wandplanken in de keuken

Epipremnum

keuken planken

Kleine update, groot verschil.

Ik heb gelijk de Epipremnum aureum van mijn hobbykamer naar beneden gehaald. De plant is zo enorm gegroeid sinds mei vorig jaar (je kunt hem hier zien op mijn hobbykamer) dat ik vond dat hij een plekje beneden moest krijgen en nu is er eindelijk plek voor. De 2 potten op pootjes kocht ik bij Intratuin. Ik was er op slag verliefd op en ze staan zo leuk op de wandplanken in de keuken. Inmiddels heb ik er ook een plant in, kan natuurlijk niet ontbreken ; ) We zijn beide blij met de extra ruimte en het minder strakke geheel doordat de planken verspringen.

5 gedachten over “Wandplanken in de keuken.”

  1. Wat een leuke verandering! Heel gaaf gedaan! Wij hebben ook planken van eikenhout in de keuken, nog steeds verliefd op! En zo leuk om te “spelen” met de spulletjes die erop staan. 😉 Jaloers op je Epipremnun trouwens!

  2. Ja, echt ontzettend mooi zo, en ik heb ook nog ruimte om dit zo te maken bijv. Al 25 jaar, maar ja, bij gebrek aan een goede boormachine en wat hulp… hahaha wie weet binnenkort even op tafel leggen 😉

    Eerst maar eens die hele goede boor zien aan te schaffen. 😀

    X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven