6 In Just chatting

Droogmolen, Instagram & carnaval.

maart 2019

Wat die onderwerpen met elkaar te maken hebben? Niet zoveel eigenlijk, ik wil gewoon even bijkletsen : ) Wat was het lekker weer hé afgelopen weekend? Die laatste 2 weekenden van maart waren trouwens ook niet verkeerd. We hebben al heerlijk kunnen genieten van onze loungeset. Jullie ook al lekker in de zon gezeten?

maart april 2019

Door het lekkere weer kon ik ook eindelijk mijn droogmolen van Leifheit eens in gebruik nemen. Zo fijn om de was buiten te drogen! Ik schrijf later nog wel een keer een review over onze droogmolen. Ben er echt heel blij mee. Net als met de loungeset. We hebben al meerdere dagen in de zon gelegen op die heerlijke bank. Ik heb gewoon al een beetje een kleurtje! Ik kan zo genieten van dit weer! Lekker met een boekje in de tuin! Verder hebben we een keer bij vrienden gegeten waar dat kleine hondje lekker op mijn schoot kwam slapen na het eten. Hadden we eters waar ik de prachtige takken van kreeg. Stonden al snel mooi in bloei.

Tommy en ik waren afgelopen weekend geen 2 maar 4 dagen vrij. Mijn auto moest naar de garage voor de APK en Tommy werd weer een dagje ouder. We zijn samen lekker uiteten geweest op zijn verjaardag en hebben de dag daarna heerlijk uitgeslapen. Zaterdag hadden we het halfvastenbal van de carnaval en waren we voor het eerst met een hele nieuwe groep aanwezig. Het was zo’n gezellige avond dat Tommy op zondag tot half 2 sliep ; ) De aftrap van het nieuwe carnavals ploegje waar we nu bij zitten was een succes. Was ontzettend gezellig. Afgelopen week was trouwens ook de week dat ik super verbaasd was toen ik op mijn Instagram keek. Ik heb nog nooit zoveel likes op 1 foto gehad. Echt bizar gewoon, maar wel heel leuk.

Hoe is het met jullie?

 • Anneke
  april 9, 2019 at 1:04 pm

  Happy birthday voor Tommy!!!! Goed gevierd als ik dat hier zo lees 😀 Goed zo 😉
  En hopelijk terug snel weer van dat goede weer, hoor 🙂

 • Amy
  april 9, 2019 at 10:18 pm

  Wat een fijn overzichtje! Nog gefeliciteerd met de verjaardag van Tommy! En inderdaad, het weer was heerlijk.. zo fijn dat de lange, lichte dagen weer begonnen zijn.. it only gets better from here 😉

 • Sanne
  april 10, 2019 at 6:44 am

  Gefeliciteerd nog met Tommy en fijn om zo’n bijklets blog te lezen.
  Een droogmolen in de tuin is heerlijk, daar weet ik alles van.

  Na het weekend hopelijk weer een beetje de lente terug zodat je weer kunt genieten van je tuin!

 • morgaine
  april 13, 2019 at 9:08 am

  Zo, het is jou goed gelukt met instaproof om zo te groeien, geweldig! Waar ik juist stil ging vallen, nou ja, wie weet ga ik weer eens een start maken 😉 Alsnog van harte gefeliciteerd met Tommy!

  X

 • Saskia
  april 14, 2019 at 1:56 pm

  Nog gefeliciteerd met Tommy. Heerlijk kletsblogje en kan altijd zo genieten van je groene foto’s in huis<3

 • Sheila
  april 18, 2019 at 1:01 am

  Oh.. lekker te laat, maar alsnog gefeliciteerd!! En carnaval is zo niet mijn ding 🙂