Wat ik deed gisteren..

Gisteren heb ik weer eens een poging gedaan om te ploggen, het is aardig gelukt om meerdere foto’s te maken!ย Als je spannende items verwacht terug te zien in mijn dag van gisteren zoals berg beklimmen, karate in badjas, diepzee duiken of Sammie die sport.. Dan zit je zooooo fout ; ) Het is geen boeiende plog geworden hoor, Tommy en ik hadden vooral een relax dag met niet heel veel activiteiten.ย 

2015-05-14 13.44.32Om te beginnen was ik vergeten dat ik ging ploggen en heb dus geen foto gemaakt na het wakker worden, de eerste foto maakte ik nadat Tommy en ik de hondjes hadden uitgelaten en met koffie op balkon zaten. Moet er trouwens bij vertellen dat wij om 12 uur wakker werden en om half 1 het bed verlieten : ) Na de koffie deed ik een wasje.

2015-05-14 14.45.59Daarna plofte Tommy en ik op de bank want buiten had de zon ons balkon verlaten en werd het fris. Ik speelde de Sims op mijn telefoontje en Tommy las wat over trap verlichting. De oven staat ondertussen broodjes te bakken voor ons.

nutellaDoor naar het ontbijt. Ik at 2 broodjes met Nutella en 1 met Salami, precies in omgekeerde volgorde van hoe ik het hier nu vertel ; )

IMG_4351Ik gaf onze nieuwe vriend een slok water. Ja, wij hebben een sanseveria! Die kregen we vorig weekend van vrienden, een plant die niet kapot te krijgen is. Dat is goed voor Tommy en Sammie want wij laten alles (alleen planten) dood gaan.

2015-05-14 20.20.46Daarna werd het tijd om is even te genieten van het lekkere weer en vertrokken we voor een rondje stad. De Hema konden we weer niet voorbij lopen zonder even binnen te kijken, ik had ook nieuwe knijpers nodig dus we moesten wel naar binnen. Binnen stond ik weer te neuzen bij alle leuke dingetjes.

2015-05-14 17.53.32Met een volle tas verlieten we de winkel weer en liepen nog wat door de stad, bekeken nog wat winkels en gingen toen weer huiswaarts. Thuis was ik weer blij met mijn nieuwe papieren rietjes en ik heb een ijsblokjes ding gescoord met ananassen!

IMG_4354Tommy heeft een rek gescoord bij de Hema en ging daar gelijk mee aan de slag, Bink lag heerlijk te relaxen op de grond en ik hing ondertussen weer een was op.

2015-05-14 17.54.47 HDRToen ik weer beneden kwam van mijn was taken had Tommy het rek hangen.. We hebben nu een heus zonnebrillen rek in de gang ; )

olijfolieDaarna was het tijd om nieuwe smaken olijfolie te maken en we hebben nu weer knoflookolie, peperolie en knoflook-peper olie!

punkPunk ging liggen voor een dutje na wat bedelen om eten en Tommy zijn vader en stiefmams bellen of we thuis zijn voor een bakkie koffie.

borrelEen bakkie koffie veranderd in een borreltje en de gespreksonderwerpen gaan van sporten (hier kon ik dus niet over mee praten) onze nieuwe schoenen en keuken verbouwingen.

punkopbalkonPunk geniet van het uitzicht op Nijmegen..

2015-05-14 Daarna zet Tommy de bbq aan en vertrekt de visite weer.

2015-05-14bbqWe eten heerlijke vleesjes en ploffen weer op de bank voor koffie.

2015-05-14koffieKoffie met chocolade : )

2015-05-15 01.17.28De rest van de avond hangen we samen op de bank met muziek aan en kletsen we de hele avond. Ik hang nog een wasje op en Tommy doet de laatste ronde met de honden en dan is het tijd om te gaan slapen. Nou, dat was mijn tweede plog. Niet heel spannend dus ; )

Allemaal vast een fijn weekend!

33 reacties op “Wat ik deed gisteren..”

 1. Wie zegt dat het spannend moet zijn? Punt is, dit is gewoon een lekkere alledaags inkijkje met fantastische leuke foto’s erbij ๐Ÿ˜€

  Bij de weg, krijgen jullie geen last met de buren als jullie de BBQ op het balkon aansteken? Ik dus wel… hahahahha maar hier zit een zooi zeikerds misschien ๐Ÿ˜‰

  1. We hebben expres een gas bbq gekocht voor op het balkon en als we zien dat de buren naast ons het raam open hebben laten we het altijd even weten, nog nooit geen problemen mee gehad.

 2. Yay nog meer ananassen!

  Gezellige plog enne dat rekje voor zonnebrillen lijkt mij zรณ handig.

  Gave lamp op de laatste foto! Is toch een lamp?

 3. Gezellig om te zien. Dat rekje lijkt me echt onwijs handig: in de gang, in de keuken, op de overloop.. je kunt er zoveel kanten mee op. Bijzondere lamp trouwens op die laatste foto, mooi!

 4. Niet heel spannend, maar wel superleuk! Ik hou van dit soort foto’s! Vooral die voeten die lekker ontspannen op de bank en in bed. Heerlijk altijd! Lieve Bink. ๐Ÿ™‚

 5. Wat leuk dat jij zelf je olijfolie op die manier een ‘smaakje’ geeft! Ik wist niet eens dat dat kon haha. Een lekker relax dagje dus voor jou!

 6. wat een heerlijke relaxte dag…
  Ik ga de hema ook altijd met meer uit dan de bedoeling was…
  Een zonnebrillen rek, die heb ik ook echt nodig !!

 7. Leuke plog! En om 12:00 uit bed? Wauw, dat zou mij echt niet lukken! Ik ben eigenlijk altijd wel rond 7 uur wakker, 9 uur is voor mij extreem uitslapen haha.

 8. Wat leuk om te zien wat jullie hebben gedaan! Gisteren was ik weer bij de Hema en dan mag je drie keer raden wat ze WEEEER NIET hadden. Juist, die leuke ananaskaarsen. ๐Ÿ˜›

 9. Wat een leuke foto’s en wat een heerlijk balkonnetje!
  Super fijn om zo een lekker plekje te hebben ๐Ÿ™‚
  Al een tijdje probeer ik de ijsblokjes vormpjes te bemachtigen maar telkens is het uitverkocht .. grrr

 10. leuk jullie Allstars! ๐Ÿ™‚ en ziet er lekker uit die eigen smaken van olijfolie ๐Ÿ˜ฎ misschien ook eens proberen.

 11. Ik vind het juist leuk om een gewone dag te zien in plaats van een superspannende dag vol berbeklimmen in je badjas of karate doen tijdens het diepzeeduiken (al lijkt me dat wel grappig om te zien). Wat een leuke lampionnetjes heb jij aan je balkonnetje hangen trouwens!

 12. Niet bijzonder spannend maar ziet er toch een fijn dagje uit! Zo leuk dat rek met die zonnebrillen. Zelf olie maken, daar zou ik van mijn leven niet opkomen. Respect hoor.

 13. Wat een leuke plog!!! ๐Ÿ˜€ Super leuk!!! Jullie dag zag er heerlijk chill uit!!! ๐Ÿ˜€ En Bink is echt cute!!! ๐Ÿ˜€

 14. Wat een leuke honden heb je ๐Ÿ™‚ En ondanks dat het geen ‘spannende’ plog is, vind ik het wel leuk om even te spieken in jouw leven. Hema is leuk he, kan er geen genoeg van krijgen hihi.

 15. niet heel spannend? Toch wel leuk om mee te kijken hoor, Sammie
  Slapen tot de middag is toch wel zonde… ๐Ÿ˜›

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top