WaxZaken

Jongens… Ik kreeg vorige week mijn aller eerste pakketje toegestuurd (voor gratis) (hihi) om een review te schrijven! Ja, ja, ik kreeg een mail.. of ik het leuk vond.. JA NATUURLIJK vind ik dat leuk : ) Dus vandaag een review over WaxZaken.nl en zijn geuren.

Ik kreeg 6 geuren toegestuurd waarvan er nu 1 in de brander naast me aan het weg smelten is en heerlijk ruikt! Zelfs Tommy vond hem lekker en ging er met zijn neus boven hangen! Nou dat zegt wel wat : ) 

waxzaken geurenDe geuren die ik toegestuurd kreeg waren: Bedtime Bath, French Vanilla, Marrakesh, Midnight Romance, Lotus Garden en Carena (zoals je hier boven kunt zien) Ze worden geleverd in een handig bakje en ik heb uiteraard al op de site gespiekt, 60 cent per stuk kosten ze. Daarbij hebben ze ook nog de volgende aanbieding: Elke maand een GRATIS waxmelt van de maand bij uw bestelling! Deze maand is dat de geur Jasmijn. Gratis is altijd leuk toch? (ik zie jullie ja schudden) ; )

French Vanilla heb ik al even geroken en die ruikt echt heel goed naar vanille! Echt zo’n romige zoete geur die ik wel kan waarderen.

waxzaken bedtime bathIk heb op dit moment Bedtime Bath in de brander, nu ben ik geen geuren-neus-expert maar het ruikt zacht met musktonen en ik denk kamille en vast nog heel veel andere geuren die ik niet oppik maar mijn neus word er in ieder geval blij van. Je kan het geurtje hier vinden. Hadden jullie al eens van WaxZaken gehoord? Of misschien ook al eens besteld? Zo niet, zeker het proberen waard en ik wil jullie dan in ieder geval Bedtime Bath aanraden!

15 gedachten over “WaxZaken”

 1. Nooit van gehoord en ik krijg vaak hoofdpijn van geuren, je zult mij dan ook bijna nooit in een parfumerie zien of aantreffen, en bij een winkel met heel veel geuren aan wierook, kan ik ook zo weer buiten staan, hahaha

  Fijn dat jij dit mag proberen, en dat het lekker ruikt. 😉

 2. Klinkt erg lekker die maxmelts !!! Ik ga zeker weten wat bestellen ! 🙂 wat cool dat je mocht re viewen over deze waxmelts!

 3. Euh ik dacht wax als in harsen hahaha. Leuk dat je je eerste pakket hebt gekregen!! Ik ken waxzaken niet maar wil nog altijd waxmelts proberen.

 4. Wat leuk dat je dit opgestuurd hebt gekregen! Sinds kort ben ik helemaal fan van waxmelts, heerlijk om mee te ontspannen. Ik heb van Marion onder andere ook de Bedtime Bath gehad en die ruikt ontzettend lekker!

 5. Heerlijk om zo iets te mogen testen…
  Ik had gisteren appel-kaneel, Tycho en vriendje vonden hem lekker, ik niet echt, dat vind ik het enige nadeel aan ze online bestellen..

  Marakech vind ik een heerlijke geur

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top