17 In Weekend

Weekendje in mei

happysock

Afgelopen weekend was genieten! Op vrijdag werkte ik een half uur over en kwam Tommy vlak na mij thuis. De maaltijdsalades bleven in de koelkast en we aten een hapje bij de Dromaai in Nijmegen. Als je snel lekker simpel en goedkoop wil eten is de Dromaai ideaal. Het zijn geen hoogstandjes, maar het is wel lekker. Vooral de gebakken mosselen in kruidenboter zijn lekker!

vrijdag mei

De bioscoop zit er naast en daar gingen we dan ook naar toe. Tommy had VIP tickets besteld in de Vue voor de film Alien covenant. Heerlijke ruime leren stoelen hadden we waarin je wat achteruit kon hangen. De film was spannend. Punt. Zaterdag ochtend moesten we vroeg uit de veren, voor half 11 moest ik bij mijn moeder zijn. Ze had als verassing een ochtendje schoonheidsspecialiste voor me geregeld! Super leuk en ik heb er dan ook van genoten. Het was ook nog eens een oude klasgenoot van me dus dat was helemaal leuk natuurlijk. Mocht je in Gorinchem nog een schoonheidsspecialiste zoeken, Beauty Art Rosalinde is de place to be! Ik ben heerlijk verwend en ging met een tasje de deur uit. Mijn eerste dagcrème is een feit! Tommy was inmiddels klaar met het omzetten van de router etc. en kwam naar de stad gewandeld waar we met zijn drietjes lekker hebben geluncht op het terras.

aqua home weekend

Het was ontzettend druk in Gorinchem omdat er 3 evenementen waren waaronder de drakenboot races. Altijd leuk om te zien! Ook waren er overal in de stad dweil orkesten, super gezellig al die feest muziek! Die middag zijn we naar de aquahome vertrokken om een nachtje in de Biesbosch door te brengen. We hebben het met zijn viertjes erg naar ons zin gehad! Ik wil hier nog een apart blogje over schrijven dus ik vertel niet te veel. Het is in ieder geval heerlijk rustig om op het water te slapen.

21052017

Zondag zijn we een stukje gaan varen met de sloep en bij een haventje gaan lunchen. Ik ging voor een broodje oude kaas! Daarna met de sloep weer terug naar ons huisje op het water. Het was heerlijk weer en het was dus genieten op het water. Ik had het niet zo in de gaten, maar zag die avond wel dat mijn schouders en neus wat rood waren geworden. Ik vond het jammer dat de zondag zo snel ging, het was zo heerlijk relax op het water! Echt genoten van dit uitstapje! Na gedag te hebben gezegd werd het tijd om terug naar Nijmegen te rijden.

collage mei weekend

Van mijn moeder kreeg ik dit weekend een flamingo voor buiten, werd Tommy heel blij van ; ) Zondag avond waren Tommy en ik rond een uurtje of 6 thuis en heeft Tommy gelijk de flamingo op het balkon bevestigd. Hij staat er vrolijk bij op het balkon tussen de planten. We aten verse frietjes die Tommy buiten frituurde en keken wat tv. Van zo’n weekend buiten hangen word je best een beetje lui. Maandag heb ik buiten genoten van het zonnetje in mijn pauze en die avond aten we een Mona toetje. Hij viel ons een beetje tegen die chocolate cookie smaak van Mona, je mist toch de saus bij zo’n ding.

Hoe was jullie weekend?

 • Jeanine
  mei 23, 2017 at 8:11 pm

  Oeh dat huisje op het water ziet er érg leuk uit! Benieuwd naar je blogje erover. Volgens mij heb je een heerlijk weekend gehad! (Ik heb alleen gewerkt ;-))

  • zosammie
   mei 23, 2017 at 10:07 pm

   Maandag komt er een blogje over online 😉

 • Nancy
  mei 23, 2017 at 9:06 pm

  Wat is dat huisje??? Gaaaaaf! Ik ga gelijk googlen, ik wacht je blog daarover echt niet af! Maar t klinkt als een super weekend zeg! Echt relaxed.

  • zosammie
   mei 23, 2017 at 10:07 pm

   Maandag komt er een blogje over online 😉

 • Evelyne
  mei 23, 2017 at 9:14 pm

  Zo leuk, een weekendje weg. Ben ik ook wel aan toe. Ik zoek zeker eens de plek waar je bent geweest, ziet er leuk uit!

 • Amy
  mei 23, 2017 at 10:35 pm

  Wat een heerlijk weekend! De Dromaai is heel leuk en lekker eten! En fantastische toetjes! Die VIP tickets bij Vue zijn trouwens te nice he, heb ik ook een keer gedaan 😀

 • marije
  mei 24, 2017 at 6:17 am

  Wat een heerlijk weekend! Ben benieuwd naar je blog van maandag over het huisje.

 • Els
  mei 24, 2017 at 6:37 am

  Wat een gaaf weekend! En zoals ik al eerder zei wat een enorm leuke slaapplek. Dat zou ik nu ook wel eens willen doen. Slapen op het water… en dan met net zo mooi weer!

 • Sophie
  mei 24, 2017 at 7:16 am

  Dat klinkt als een heerlijk weekend! Wat een verwennerij!

 • Sarah
  mei 24, 2017 at 8:05 am

  Oh, waauw. Wat een heerlijke foto’s. Ik kan me voorstellen dat het rustig slapen is, zo op het water.
  En die flamingo ziet er inderdaad wel heel vrolijk uit. Lief dat je hem van je moeder hebt gekregen 🙂

 • Morgaine
  mei 24, 2017 at 10:28 am

  Geweldig die Flamingo, en ja op het water zijn is heel erg rust gevend, misschien snap je nu waarom ik zo graag op of in het water hangt en zit en lig en bla, hahaha

  X

 • Dinja
  mei 24, 2017 at 11:46 am

  Heerlijk zeg, even zo’n weekendje weg. Ik houd je blog in de gaten want ik ben nu wel erg nieuwsgierig naar dat huisje op het water geworden 🙂

 • Nesrin
  mei 24, 2017 at 10:01 pm

  Heerlijk zo een weekendje weg! Need that in my life 😉 Oeh Dromaai klinkt goed, ik moet hier snel eten. Ik ga het dadelijk opzoeken want ik ben tegenwoordig veel in Nijmegen.

  Wat leuk dat jullie zijn gaan varen, lijkt mij echt heerlijk even weg van alles en lekker genieten.

 • Kool-family
  mei 24, 2017 at 11:43 pm

  Mooie foto’s allemaal!

 • Cynthia
  mei 25, 2017 at 1:53 pm

  Nou, het is alweer even geleden. Maar zondag was fijn. Lekker uit eten met mijn man. Heel gezellig en lekker gegeten!

 • Sandra
  mei 28, 2017 at 8:06 am

  Een huisje op het water… Vroeger altijd een grote droom, maar inmiddels allang verwaterd.
  Leuk en gezellig blogje weer!
  Wij zitten momenteel een weekend in Leeuwarden, dus mijn blog kon weer eens mooi voorzien worden van nieuwe blogjes zo.

 • Wanda
  juni 1, 2017 at 8:57 pm

  Oh, dat huisje op het water… ik zag het al op je Instagram voorbij komen en was direct nieuwsgierig!