32jaar

Weer een jaartje ouder.

Vandaag tik ik de 32 aan. Voelt nog steeds gek, ik voel me nog steeds 29 ; ) 

Happy Birthday to me!

Ik vier het van het weekend met familie en vrienden. Ik vind het nog steeds leuk om mijn verjaardag te vieren, altijd zo gezellig als iedereen er is! Vandaag ga ik gewoon naar mijn werk en zal ik mijn collega’s op wat lekkers trakteren. Morgen heb ik heerlijk een dagje vrij en zaterdag dan een (klein) feestje thuis met de mensen waar ik gek op ben. Voel ik me vandaag anders dan gisteren? Nope, ik ben een dagje ouder, ik ben nu 32 ipv 31. Ik geloof ook niet dat ik extreem veel veranderd ben in dit jaar. Ik ben misschien iets gekker geworden op planten, ik heb er een aantal grijze haren bij en mijn haar is korter dan ooit. Dit jaar ga ik het weer laten groeien. Ik wil weer terug naar een op de schouder lengte. Moet lukken in een jaar : D Verder ben ik gezond, heb nog steeds een lieve familie en fijne vrienden, een leuke baan en een super lieve vriend. Ik ben een gelukkig mens op mijn 32ste : ) Ik wens alleen wat zon voor mijn verjaardag vandaag, zou ik blij van worden!

Fijne dag allemaal en alvast een heerlijk weekend!

* foto is van van de zomer, kon zo gauw geen nieuwe vinden

14 gedachten over “Weer een jaartje ouder.”

  1. Gefeliciteerd. Zelf ben ik nooit ouder dan 22 geworden. Alle andere leeftijden kloppen gewoon niet.
    Maak er weer een mooi jaar van!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven