weer een lijstje ;)

Ik heb iets met lijstjes.. wat precies dan? Geen idee! Vind het gewoon leuk 🙂 Leuk om lijstjes te maken.. dingen op een rijtje te zetten.

Vandaag, mijn favo tv programma’s/series

 • Dr Tinus (ik vind de humor in die serie zo leuk)
 • Masterchef Australie
 • My kitchen rules (I know.. ik kan niet koken maar vind die programma’s wel zo leuk!)
 • GTST (cliché)
 • Geer & Goor (dol op de humor)
 • Bed & Breakfast UK
 • Pretty little liars
 • Gossip girl
 • Cold case
 • Resurrection
 • CSI
 • Law & order

14 reacties op “weer een lijstje ;)”

 1. Leuk lijstje! Dokter Tinus is ook mijn favoriete serie. Ik vind de humor inderdaad geweldig en natuurlijk ook dat het in de buurt is opgenomen. Ik heb er twee jaar geleden zelf ook een paar keer voor gefigureerd overigens. Leuk om eens mee te maken, maar héél chaotisch en lang wachten. Daarom ben ik na een keer of 3 uit eigen beweging gestopt.

  De programma’s van ‘Geer & Goor’ vind ik ook altijd leuk. Het is zo enorm over de top en daardoor is het grappig. En de droge Amsterdamse humor ook ja. De rest van de series kijk ik nooit. Ik kijk bijna nooit series eigenlijk. Vroeger wel heel lang GTST gevolgd.

 2. Leuk lijstje! GTST volg ik ook al jaren trouw en kookprogramma’s vind ik sowieso geweldig. Ressurection wil ik nog gaan kijken, ik ben wel heel nieuwsgierig.

 3. Law & Order keek ik ook graag.. en vooral SVU toen Stabler er nog in zat. Bed & Breakfast UK heeft wel wat he.. xD en ik weet niet waarom ik nog steeds PLL kijk haha.

 4. My kitchen rules volg ik ook! Wat die allemaal ‘zomaar’ kunnen klaarmaken… jaloers!
  Pretty little liars ben ik ooit eens beginnen volgen, maar dan geen tijd meer…
  Cold case, één van mijn favoriete reeksen! Ik vind het super om die te bekijken, keer op keer, herhaling na herhaling 🙂

 5. Oeps, van deze lijst keek ik alleen Gossip Girl! Zo jammer dat dat voorbij is. Heb ook even PLL gevolgd, maar ben ermee gestopt. Geen idee meer waarom!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top