Weer eens een just chatting artikel

Bij gebrek aan een betere titel omschrijft dit wel deze blog. Gewoon weer een bij klets artikel online. Door het warme weer en het veel buiten zijn staat het bloggen op een wat lager pitje. Want wat is het warm he de afgelopen dagen?! Heerlijk! Ik geniet van deze zomerse dagen vol zonneschijn! It’s so lovely when it’s sunny! : ) Ik kocht ook een nieuwe gadget na wat rond vragen op Twitter en het lezen van vele reviews. Vorige week was een weekje met van alles wat.

cadeautje van mamsIk ontving een pakketje waar ik niets van wist, maar al snel herkende ik het handschrift op de doos. Dat moest wel van mijn moeder afkomstig zijn! Dat was het ook, in het doosje zat een lief kaartje en een nieuw boek. Lezen doe ik al maanden niet meer en ik hoop dat ik er dit jaar de rust voor kan vinden op het strand in Lesbos. Dit boek zorgt zeker voor motivatie. Thanks mams! Ik ontving ook 2 pakketjes waar ik wel vanaf wist : ) Een nieuwe tandenborstel en een doosje van de Zara, ik had een colbertje gespot wat ik MOEST hebben. Ik gaf de plantjes regelmatig water al vergat ik het ook wel eens. Gelukkig staan ze er nog steeds goed bij.

klets blogIk stuurde Zalando een bericht omdat bij 1 van de schoenen de zool aan de voorkant een stukje los laat. Vind ik niet zo tof binnen 3 maanden. Gelukkig kreeg ik positief en snel antwoord terug, goede service! Nu even in de gaten houden of het ook word terug gestort : ) Ik word nog steeds blij van onze salon tafeltjes met alle cactussen, toch wel 1 van mijn favoriete plekjes in huis om op uit te kijken. Het colbertje van de Zara zat goed en is nu mijn favoriete kledingstuk, een selfie was wel op zijn plaats dus ; )ย  Want hoe cool is dat printje?! We wandelde veel in de avond uren en ik at een bak ijs leeg. Deze smaak is zooooooo lekker!

Mijn All Stars zijn mijn beste vriendjes, zeker als we de Waal over wandelen s’avonds. Op het werk ga ik tijdens mijn lunch pauze altijd even buiten zitten met een bekertje of flesje water. Sigaretje roken en van de zon genieten. Afgelopen zaterdag zijn we naar Kleve geweest waar we lekker op het terras hebben gezeten. Heerlijk gegeten weer! Verder wilde ik graag de Fuji camera in het echt zien en na nog een rondje wandelen besloot ik hem gelijk te kopen. Het is de Fuji X-T10, ook verkrijgbaar bij bol.com. De rest van het weekend was dus vooral spelen met deze nieuwe camera. Iets heel anders… Ik word grijs! Ik heb niet zomaar 1 grijs haartje, nee mijn hoofd zit er vol mee, ik ben verdorie net 30! Op de foto is het lastig te zien, maar ik overdrijf niet! Het zijn er veul! Niet tof.

Gelukkig is het lekker weer, is mijn werk ge-wel-dig en kan ik aftellen naar de vakantie. Dat maakt alles goed ; )

10 gedachten over “Weer eens een just chatting artikel”

 1. Nou dat was een gezellig postje! Lekker positief! Ik geniet ook vreselijk van dit weer. Iedere avond tot laat buiten zitten, iedere dag buiten eten! Heerlijk!

 2. Nieuwe camera, ben benieuwd naar de fotoโ€™s die komen gaan hier, leuk!
  Dat jasje is zeker tof, ik snap het helemaal! Enne.. je haar dat verf je toch dus, no worries. Enne, grijs is nu helemaal in haha! Liefs Josine

 3. Z o he.. Sam.. jij hebt flink even gespaard voor die camera, whahaha Geweldig overigens, verwacht ik ook wel heel veel nieuwe foto blogs straks van jouw hand ๐Ÿ˜‰ Heel veel plezier ermee!

  oeh, dat grijs worden, herken ik wel vanuit mijn familie, bijna iedereen, mijn beide ooms en mijn moeder dus ook, waren voor hun 30ste of rond hun 30ste al meer grijs dan hun eigen haarkleur, ik weet niet beter, natuurlijk bestond er toen nog coupe soleil, dat was toen erg in, dus werd het zeker wel verdoezeld, pas nu, sinds een paar jaar heeft mijn moeder besloten om te stoppen met verven, en mooi grijs is niet lelijk, hier overigens hetzelfde, en die lijken direct prachtig wit te zijn, maar ze zijn nog te tellen en liggen in een onderlaag vooralsnog ๐Ÿ˜‰ Ik ben er wel blij mee, maar ja, ben ook 15 jaar ouder, dus dan mag het wel…

  X

  1. Als ik nou in 1 keer wit grijs zou zijn zou ik het best tof vinden, maar dat is natuurlijk niet zo ๐Ÿ˜€ haarverf kopen blijf ik dus voorlopig doen, al twijfel ik wel weer over de kleur.
   Het is nog even oefenen met de nieuwe camera maar er komt zeker binnen kort een blog met de eerste foto’s ๐Ÿ™‚

 4. Leuk jasje inderdaad.
  Je salontafel ziet er super leuk uit.
  Haha ik kreeg op mijn 26e de eerste grijze haar.
  Als nu iemand vraagt, wat is je eigen kleur haar dan moet ik grijs antwoorden haha.
  Nee, ik heb hier en daar wat grijze plukjes, maar nog lang niet alles.
  Maar verven moet zeker,want ik ga niet met grijs rondlopen op deze leeftijd.

 5. Ah cool, je hebt een camera gekocht! Ben benieuwd hoe deze je gaat bevallen! En je blazer is inderdaad heel mooi, gaaf printje ๐Ÿ™‚

 6. Oh nooo, grijze haren! Hihi! Gelukkig verf je al regelmatig toch? ๐Ÿ™‚
  Die blazer is TE GEK! Enne..mooi vooruitzicht die vakantie naar Lesbos!!

 7. Netjes van Zalando. Dat colbertje is hartstikke tof, snap dat het je nieuwe favo is. :p Ennuh, gelukkig bestaat er haarverf, gehe. Ik zou ook flink balen met een grijze haar. On the other hand, grijs is in, right? ๐Ÿ˜›

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven