bloomon feb2018

Weer een maand voorbij, dag februari.

De tijd vliegt! Maart gaat alweer beginnen en februari laten we alweer achter ons. Ik was blij dat de maand februari wat meer zon had dan januari. Had ik echt behoefte aan na die donkere maand. Ik besloot weer eens ouderwets een maand overzichtje te maken. In februari deden we weer weer genoeg en ik moet toch wat met die foto’s ; )

feb zosammieenzo

We begonnen februari met goed nieuws, ik kreeg een jaar contract aangeboden van mijn werk! Niet meer via het uitzendbureau, maar echt in dienst bij het bedrijf. Dat vond ik goed nieuws na 11 maanden werkzaam te zijn bij dit bedrijf, ik heb het er erg naar mijn zin. We gingen naar de kapper, kregen visite en genoten samen van een ontbijtje. De zon scheen eindelijk in het weekend en ik gaf de plantjes even een ander plekje om ze ook wat zon te geven. Ik keek weer wat afleveringen Riverdale en schreef meerdere blogjes in februari. Ook aten we weer eens spruiten, Tommy vind ze smerig en probeerde ze op te leuken met kaas.

zosammiefeb 2018We begonnen het tweede weekend van februari met mijn hobby kamertje en gingen weer aan de slag met blauwe verf. We reden weer eens naar Ikea en ik kocht er een kast en bureau. Deze hebben we dezelfde zaterdag nog in elkaar gezet, ging vrij vlot! Zelf olijfolie met een smaakje maken blijft leuk, ik vulde weer 2 flesjes met olie, pepertjes en knoflook. Zo lekker bij pizza en pasta! We hadden eigenlijk besloten niet te gaan carnavallen, maar na wat telefoontjes en appjes waren we toch snel weer overgehaald door vrienden en familie. Die zaterdag avond stonden we weer in kostuum in Gorinchem te hossen en hadden een ontzettend gezellige avond. De volgende dag was het tijd voor een goed ontbijtje ; )

sammie feb2018 collage

Het bleef koud, maar de zon liet zich vaker zien. Blauwe luchten in mijn middag pauze kon ik wel waarderen. We aten een keer bij de Mac en ik had na 4 weken voldoende wortels aan mijn baby pannenkoekenplant zitten. Ik zette 2 stekjes in de aarde en ben nu aan het duimen dat het mooie planten gaan worden. We hadden in het derde weekend van februari een dubbele verjaardag in Gorinchem. Ik bestelde bij Zalando nieuwe groene hakken en ze bevallen me erg goed. Ben zo blij dat ik deze kleur besteld heb!

pizza feb

Met het boodschappen doen kwam ik deze chocolade paashazen tegen. Nou ben ik niet vies van chocolade, maar een paashaas van 65 euro gaat me een tikje ver. We bestelden weer eens pizza bij New York Pizza, is altijd genieten! We moesten ook nog even naar de stad om mijn horloge weg te brengen. Batterij moest vervangen worden en aangezien ik hem waterdicht wil houden moest deze opgestuurd worden. Bloed irritant om ineens geen horloge te hebben! In de stad spotte ik deze gave graffiti wand, ben er echt even voor stil gaan staan op straat. Vind het zo gaaf!

collage eind feb18Donderdag 22 februari vond Tommy een prima dag voor sushi. Wie ben ik om nee te zeggen tegen sushi? : D We hebben heerlijk gegeten en ik zat bomvol. Eigenlijk hebben we teveel gegeten, maar als het om sushi gaat ben ik niet te stoppen. Mijn Bloomon bloemen waren netjes bij de buren bezorgd dus daar kon ik van genieten toen ik op de bank ging uitbuiken. Op zaterdag gingen we een dagje naar Düsseldorf met mijn moeder en haar vriend en dat was erg gezellig. Ik moest uiteraard even bij Lush naar binnen. Verder ben ik nog steeds bezig om mijn hobby kamertje af te maken en hoop ik dat ik snel mijn ijskrabber ver weg kan stoppen.

12 gedachten over “Weer een maand voorbij, dag februari.”

  1. Klinkt als een onwijs gezellige maand! Wat ben ik toch jaloers op jouw mooi gestylde woonkamer <3 Je hebt er echt gevoel voor :). En die groene pumps zijn echt FANTASTISCH!

  2. Wat heb je toch een mooi huis Sammie, heerlijk al dat groen! Ik ben ook nooit te stoppen als het om sushi gaat, dinsdag nog op. Was niet genoeg, haha!

    1. dankjewel voor het mooie compliment 🙂 Ik geniet ook iedere dag weer van alle plantjes in huis, tot nu toe gaan de meeste ook nog eens goed 🙂

  3. Tip van flip: ontdooispray! Spray spray en het is weg! Deze spray is echt een lifesaver voor mij geweest de afgelopen dagen.

    1. Ik heb altijd het idee dat je ruiten daar zo vet van worden, maar misschien moet ik het toch eens een kans geven. Al hoop ik gewoon dat het nu voorbij is met de kou en het krabben 😀

  4. Hmmmm, sushi! Als ik dat eet, eet ik er zoveel van dat ik 2 dagen later nog niet normaal rechtop kan staan 😀
    Heel mooie graffiti muur! Prachtig gewoon…

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven