boeken mee nemen op vakantie

Welke boeken neem ik mee op vakantie..

Nou ja, ik ga niet op vakantie dit jaar, al ga ik wel een weekje op het huis van mijn lieve oompje passen. Toch een soort mini vakantie, even een andere omgeving, even er tussen uit. Nu gaat het met mijn boeken doel van dit jaar niet zo best maar in de vakantie kan ik altijd een goede inhaal slag maken. Welke boeken ik geschikt vind voor de zomer?

Geschikt is misschien het verkeerde woord, alle boeken zijn natuurlijk geschikt voor de zomer. Zo hoop in mijn vakantie deel 3 van de Crossfire serie uit te lezen maar het liefst lees ik in de zomer lekker simpele boeken, lekker relax en makkelijk weg te lezen. Van die boeken waar je niet veel bij na hoeft te denken ; )

 • Zo vind het ik kleine boekje Echte liefde Roest perfect voor de zomer. Niet te zwaar dus makkelijk mee te nemen voor een dagje strand of zwembad. Voor de moderne lezers onder ons, hij is vast ook wel verkrijgbaar voor een Ereader. Lees hier mijn review over dit boekje.
 • Ik hoop zelf dit boekje ook uit te lezen deze zomer. Wraak doet leven is een chicklit in het zelfde formaat als eerder genoemd boek en lijkt me ook erg grappig.
 • In Manlief ben ik al begonnen en het is zo’n luchtig boek. Dit boek is van Daphne Deckers. Manlief, waarin zij haar beste columns over mannen, seks en relaties heeft gebundeld. Makkelijk dus om snel weg te leggen want het zijn allemaal columns van 2 pagina’s.
 • Iets minder luchtig maar toch luchtig geschreven is het boek van Annabel Pitcher en zou ik iedereen willen aanraden om te lezen.

boeken mee nemen op vakantie

Maar ik denk dat deze boeken ook allemaal erg leuk zijn om te lezen met een drankje naast je ; ) P.S. Ik hou van je van Cecelia Ahern, Blog boek van Kelly Deriemaeker, Kapers op de kust van Jill Mansell, ook van Jill Mansell Gemengd Dubbel, Slapeloze nachten van Medeleine Wickham, Hoe hot is cool? van Jil Karoly, Zwaar verliefd van Chantal van Gastel en van Judith Summers Wie krijgt Fluffy?

20 reacties op “Welke boeken neem ik mee op vakantie..”

 1. Boeken lezen gaat hier nog steeds niet en dit vind ik heel jammer. Manlief van la Decker lijkt mij wel leuk.

  Gaaf dat je op het huis van je oom gaat passen wat mij betreft hoef je niet het land uit voor een vakantiegevoel een andere omgeving is al genoeg.

 2. Ik wil nog altijd de boeken van Martin Bril lezen, die was ik eigenlijk alweer vergeten, dus binnenkort weer even naar de bieb, al houden jullie blogsters en bloggers mij ook aardig bezig qua lezen en kijken, hahaha πŸ˜‰

  X

 3. Ik wil zelf graag lieve mama nog lezen. Ik heb trouwens de vakantierbieb app daarop kun je gratis boeken lezen. Het blogboek lijkt mij wel wat. Ga ik zo maar even googlen

 4. Altijd leuk om nieuwe boeken te leren kennen! Ik heb de meeste al gelezen maar het blogboek wil ik toch maar eens gaan bestellen!

 5. Altijd lastig om te bepalen welke boeken je meeneemt. Ik ben meestal van de thrillers maar wil op mijn vakantie ook weleens een wat luchtiger boek tussendoor lezen…

 6. De trilogie van Chantal van Gastel is echt super leuk! Zwaar verliefd! Zwaar nog iets, en Zwaar verguld geloof ik, is echt een aanrader! Ik zou zeggen, veel leesplezier!

 7. Veel leesplezier… de boeken van Chantal van Gastel zijn echt heel fijn om te lezen.
  Ps I love you is ook een heel mooi boek!

 8. Onder de ketchupwolken van Annabel Pitcher is trouwens ook een aanrader. Ze heeft een heel toffe vertelstem die ik zeer uniek vind vooral in het YA genre. Ik las net Hou je mond van Sophie Kinsella uit. Zo’n heerlijk fluffy boek. Ideaal om tijdens de vakantie of tijdens de warmste dagen van het jaar te lezen. Veel plezier nog tijdens je vakantie!

 9. Hey grappig, ik heb net vanavond de film ‘P.s. I love you’ gezien! Ik vond hem echt heel leuk, kan me voorstellen dat het ook een erg mooi boek is te lezen. En dan heb je Hillary Swank ook niet (want dat vind ik eigenlijk een beetje een irritant meisje…) πŸ˜‰

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top