White musk The Bodyshop review

White musk review van The Body Shop

White Musk van The Body Shop is het eerste luchtje wat echt mijn luchtje werd. Het was het eerste luchtje wat ik zo lekker vond dat ik het iedere keer opnieuw kocht als ik alleen nog maar een leeg flesje had. Ik kreeg van Tommy een cadeau setje onder de kerstboom en besloot deze maar eens in de spotlight te zetten op mijn blog. De White Musk review!

Ik vind het maar een lastig verhaal bij een parfum, een review schrijven over een parfum. Het is toch iets persoonlijks dat je een geur wel of niet lekker vind. Ik vind het ook altijd lastig om een geur te omschrijven. The Body Shop zegt er zelf het volgende over: een geurende symfonie van zuivere, diervriendelijke muskus. De perfecte lichte, sensuele en bloemrijke geur. 

White Musk review

White musk review the body shop

Dit zouden dus nooit mijn woorden kunnen zijn, een geurende symfonie? Ik krijg van die omschrijving alleen maar jeuk ; ) Ik ben het wel eens met lichte geur. Ik wilde zelf zeggen dat ik het een zachte geur vind, maar het komt op hetzelfde neer.

Mijn andere favoriete luchtje is Black XS van Paco Rabanne en die is veel meer aanwezig, scherper, sterker. White Musk is een hele fijne afwisseling, het geeft me altijd zo’n zacht gevoel. Alsof je net onder een warme douche vandaan komt en ingewikkeld word met poezelig zachte handdoeken. Jup, mijn woorden ; ) De geur is niet te aanwezig, maar is na een dag werken nog wel terug te vinden in mijn hals.

The Bodyshop white musk

In het cadeau setje zaten ook nog een body lotion en een douche gel. Deze heb ik nooit eerder gehad, ik ging altijd alleen voor de parfum. Het is een leuke extra en uiteraard ben ik ze gaan gebruiken. Ik ben zelfs aan het smeren gegaan met de boylotion! De bodylotion is lekker maar vind ik qua geur niet in de buurt komen van de parfum. Ik vind het altijd zo jammer als dit niet echt op elkaar lijkt. De douchegel echter wel. Deze ruikt bijna hetzelfde als de parfum.

White musk review

13 reacties op “White musk review van The Body Shop”

  1. Volgens mij ben in echt de enige op de hele wereld die white musk niets vindt 🙈. De variant in de bruine fles vind ik daarentegen voor de herfst en de winter heerlijk maar misschien komt dat omdat die wat kruidiger is.

  2. Het ziet er aantrekkelijk uit. Bij musk moet ik alleen altijd denken aan een muskusrat…. Ik weet niet waarom, maar daarom zal ik niet gauw iets kopen met het woord musk er in.

  3. Ik hoor hier veel positieve reacties over, maar heb geen idee hoe white musk ruikt. :’) Misschien toch maar een keertje testen in een winkel, je omschrijving klinkt namelijk top!

  4. Ik ken dit geurtje niet maar ik vind de look alleen al heel mooi. Ik zal eraan ruiken als ik in The Body Shop ben want ik ben wel benieuwd naar dit geurtje.

  5. Oh, dit geurtje ken ik nog van vroeger, echt heerlijk! Ik heb heel lang de body mist gehad toen ik nog een tiener was.

  6. Dit geurtje ken ik nog niet maar ik kom dan ook niet zo snel in de Body Shop. Als ik er eens langs kom ga ik toch even snel ruiken want je hebt me nieuwsgierig gemaakt 🙂

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top