Zara jeans

Wijde pijpen jeans van Zara

Ik ben echt fan van jeans met wijde pijpen. De skinny jeans is niets voor mij, vind het ook helemaal niet lekker zitten als die broek zo strak langs je kuiten zit. Ik scoorde nieuwe jeans met wijde pijpen bij de ZARA.

Ik heb de afgelopen jaren steeds jeans besteld bij Zalando, G-star en Lee waren en zijn mijn favoriete merken. Ik kon alleen de laatste tijd steeds niet slagen. Iedere keer vielen de maten net anders waardoor de spijkerbroeken niet zaten zoals ik wilde. Na weer 3 broeken retour te hebben gestuurd besloot ik weer eens verder te kijken en kwam uit bij ZARA. Daar vond ik jeans met echte wijde pijpen!

jeans van zara

trui van hip&go

Wijde pijpen jeans.

Ik koop meestal jeans met wijde pijpen, of anders recht. Slim fit, skinny jeans zijn niks voor mij. Vind het vreselijk als die jeans strak langs je knieen en kuiten zit. Brrr, niks voor mij. Ik koop daarom al jaren rechte modellen, boyfriend jeans of flared jeans / bootcut jeans. Daar ging ik bij ZARA eigenlijk ook voor kijken, maar toen zag ik deze vette jeans met wijde pijpen, echt extreem wijde pijpen en ik besloot er daar 2 van te bestellen. Had ik nog geluk ook dat ze allebei goed zaten, ook de perfecte lengte voor mijn lange benen. Helemaal happy met deze 2 broeken! De volgende keer ga ik ook eens een recht model van ZARA proberen, kijken of dat ook bevalt. Online zien ze er super leuk uit, volgende maand maar eens uitproberen. Dan kan ik het aankomende jaar weer vooruit met jeans.

jeans met wijde pijpen

Ik bestelde 2 verschillende modellen jeans. De Palazzo jeans die echt extreem wijde pijpen heeft en een wat lichtere kleur. Ideaal ook voor de lente en de zomer. De broek zit heerlijk en ik hou ervan als je je schoenen bijna niet ziet. Dat doet deze jeans echt, de broekspijpen zijn zo extreem wijd dat je je voeten bijna niet ziet als je staat. De tweede jeans die ik bestelde heeft een wat stoerder uiterlijk. Dit is de Deconstructed jeans TRF wide leg. De broekspijpen zijn wel wijd, maar minder extreem. De broek heeft een Asymmetrische constructie met schuine panelen en naden. Asymmetrische pijpboorden wat de jeans echt een stoere look geeft. Leuk met een sweater, maar ook met een colbertje.

Wijde pijpen jeans

Het colbertje is van de Only. De blauwe trui is van Hip & Go.

1 gedachte over “Wijde pijpen jeans van Zara”

  1. Ik ben ook geen liefhebber van die skinny broeken, want dat staat mij gewoon niet, dus ik ga ook meestal voor de flared jeans. Zo wijd heb ik ze dan niet, maar vind het wel super leuk, dus misschien ga ik er binnenkort eentje uittesten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven